Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Ocarina #28000 üzenetére
Persze, itt lesz. Esetleg tudnál segíteni hogy a francba kell beüzemelni rendesen az ikonokat?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ocarina
aktív tag
válasz Bjørgersson #28001 üzenetére
Ikonok elég érdekesek nálam is:
Chrome rendesen működik, Steam is de most megnyitottam az iTunes-t és az úgy viselkedik, mint nálad a FF. Mindet ugyanúgy csináltam: asztalon a parancsikonokat cseréltem, és azt rögzítettem.Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
Bjørgersson
félisten
válasz Ocarina #28002 üzenetére
Nekem meg mindegyik ezt csinálja, akármelyiket cserélem le.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
zohan echte
tag
válasz God Vazzeg #27999 üzenetére
Köszi. Végül ez (Windows\System32\control.exe) lett a megoldás!
-
zohan echte
tag
válasz Bjørgersson #28003 üzenetére
Azt próbáltad hogy tálca ikonon jobb egér,a program nevén megint jobb egér majd tulajdonságok és úgy ikoncsere?
-
God Vazzeg
veterán
válasz zohan echte #28005 üzenetére
Örülök hogy sikerült. Azért linkeltem be egyben, mert hasznos, és hátha mást is meg akarsz hívni, legközelebb nem kell keresgélned
-
törölt tag
mai [link]
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Valaki nem tudja h a WIN8 hol tárolja a metro UI-s gyári appok ikonjait? Egyszerűen nem találom.
-
BeeNiTTo
tag
[ Szerkesztve ]
-
zohan echte
tag
-
BeeNiTTo
tag
válasz zohan echte #28011 üzenetére
Ennek a skinnek mi a neve???
-
BeeNiTTo
tag
Rainmeter skinre gondoltam de kösz
-
Bjørgersson
félisten
válasz zohan echte #28006 üzenetére
Próbáltam, de úgyse jó. Lehet inkább hagyom ezt az ikonozást.
-
qamu74
őstag
-
őstag
Valaki próbálkozott win8-at moddolgatni? Nekem nagyon az elején elakad a dolog. uxstyle, universalthemepatcher sem megy.
Esetleg valakinek ötlet? Hogyan állíthatnék be custom témát?[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
kiskaktusz
addikt
válasz KonzolKartel #28023 üzenetére
Témázással még nem foglalkoztam, mert gondoltam, hogy a patcher nem fog menni... tálcán ikonokat középre raktam, rainmeterrel próbálkoztam, és a tálcás rendszerikonok eltüntetésével.. a HUN feliratot nem tudom csak eltüntetni, ha valakinek sikerült, az kérem írja le a menetét
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
BeeNiTTo
tag
Az Utorrent skin-t hogy lehet beállítani hogy muttasa a torrenteket ?
Milyen jelszót kell megadni? -
BeeNiTTo
tag
-
speed.fox
csendes tag
Létezik olyan program ami lehetővé teszi azt hogy az asztal kilógjon a monitorról értem úgy hogy oldalra? Szélesebb legyen a monitornál az asztal?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #28035 üzenetére
Dedede.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Ocarina
aktív tag
Tálcán, az iTunes panelt meglehet változtatni?
Erre gondolok:[ Szerkesztve ]
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
Amarth
aktív tag
Sziasztok!
A Weather.accu-t hogy lehet működésre bírni?
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
titán
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Remélem jó helyen járok.
A rsainmeter Enigma skinjének, Sidebarjának magasságát hogyan tudom növelni?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest