- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cse978
csendes tag
Sziasztok pls help!
Kindle 3 csak screensaver hack.
Fennlévő fw: 3.1 (558700031)
Kérdés van e értelme frissíteni a legfrissebb fw-re?
Ez ugye csak úgy megy ha leszedem a screesaver hack-et ugyebár.Nincs értelme egy full hard resetnek?
Természetesen van mentésem, stb.
A könyvek megvannak de pl. melyik fájl tárolja az hogy éppen melyik oldalon tartok?
Vagy ezt is az amazon a szerverein tárolja?A lényeg érdemes e egyáltalán fw-t frissíteni mostanában vagy sem?
köszi
:)
-
Stheno64
csendes tag
Szeretném a véleményeteket kérni, mivel nem tudok dönteni:
*NEW* Amazon Kindle 3 WiFi - In Stock Ship Worldwide
114+35= 149 USD (+ÁFA 8.195 Ft) összesen 40.975 Ft (220 Ft USD árfolyammal).vagy
Amazon Kindle 4 Wi-Fi, eBook eReader 4th Generation (Brand New)
78,87+42,78= 121,65 USD (+ÁFA 6.690 Ft) összesen 33.453 Ft40.000 Ft-ot tudok rá szánni, tehát nem az ár az elsődleges szempont.
Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
mixboy
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi egy nagyon kezdő, és valószínű nagyon primitív kérdésért: Kindle 3.1 (558700031), menű, "Update Your Kindle", vajon miért inaktív??Laci
-
Zirowe
nagyúr
De szerintem meg örüljetek, hogy a tiétek csak 3.1es, nem kell itt updatelni, semmi érdemit nem hoz, csak nehezebb a jb utána.
Amúgy úgy emlékszem, hogy 3.1re való updatekor a screensaver hack megmaradt, meg a többi hack is, csak maga a jb veszett el.
Mármint ezt írták neten, nem személyes tapasztalat.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Fauno
tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy ki lehet kapcsolni teljesen a készüléket, hogy közben az aksi ne merüljön ? Most 3 hétig nem használtam, kikapcsolt állapotban volt (tiszta fehér képernyő), ez idő alatt teljesen lemerült, többi mint 70 % állapotról.
-
Zirowe
nagyúr
Nem raktál rá előtte könyveket?
Mert lehet, hogy az indexelés miatt merült le.Én most egy hónapig nem használtam, de alig vettem észre fogyást.
Teljes kikapcsolás a csúszka hosszú (kb 15mp?) elhúzásával van.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Degeczi
nagyúr
szó szerint kikapcsolni a K3-at már nem lehet (valamelyik korábbi Kindle-t még lehetett), csak hibernálni: az a fehér háttér
mindenesetre a lényeg, h míg a normál "alvás"-ban tovább fut pár folyamat, addig a hibernált állapotban minden leáll
valszeg az a "70%" már rég nem volt annyi, csak pontatlanul jelezte a töltöttséget
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Sajnálattal olvasom hogy most már kell 25% adót fizetni a Kindle után.
Még így is megéri Amazonról rendelni a garancia miatt, vagy ebay is megbízható (Az Unlocked verzió miben tud többet)?PSN: sirarcheer
-
L4D1K
őstag
Na erre voltam kíváncsi Manga on Amazon Kindle DX with Mangle. Szvsz iszonyat jól néz ki
# ANTAL Tuning #
-
Zirowe
nagyúr
válasz Woodcutter #3567 üzenetére
De azt írta, hogy Németország, tehát amazon.de-t kéne nézni az ő €-os áraival, illetve kétlem, hogy a KSO-nak lenne német verziója.
[ Szerkesztve ]
-
Tibro5
senior tag
válasz Woodcutter #3567 üzenetére
Az amazon.de oldalon 99 EUR ez az olvasó +12% amennyiért behozzák neked, tehát 111 EUR azaz ~33eHUF
-
Zirowe
nagyúr
válasz Enszuke #3573 üzenetére
Szerintem annyi, hogy azt gondolták, hogy most az új csökkentett árú 4es verzióval már olyan olcsó lett, hogy kb megéri majd az embereknek így is, ezen az áron is venni fogják a plusz költséggel együtt is.
-
Tibro5
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
Jaj de imádom az efféle "tőlünk nyugatabbra minden olcsóbb, nagy a jólét és a kerítések kolbászból vannak" megnyilvánulásokat..
A mondanivaló lényege az lett volna, hogy most, hogy a k4 olcsóbb, mint a k3, így kb ugyanannyira megéri rendelni a k4et áfával, mint régen a k3at áfa nélkül.
K3 régen--> 160$
K4 áfával--> 162,48$A különbség nem egészen 2,48$, amitől nem fognak háztartások csődbe menni.
Ezen gondolkodás mellett az amazon okkal gondolhatta, hogy nem szükséges a régi gyakorlat, hiszen eddig is vitték, most is vinni fogják, hiszen változatlan áron frissebb terméket kapnak.
Nem azt mondom, hogy helyeslem, de értem a rációját.
-
Tibro5
senior tag
Nem azt mondtam, hogy ott kolbászból van a kerítés, de tény, hogy 1500-2000 eurós átlagfizetéshez képest 99 euró (6,6%) az semmi. Míg a magyar 137 eFt átlagkeresettel inkább megérzed a 33-34 eFt-os kindle árat (24%-a a fizetésnek).
Az én mondanivalóm lényege meg az volt, hogy jellemzően a magyar kindle vásárló nem költ pénzt az amazon storeban, csak megveszi az olvasót és ráhekkeli az innen-onnan szerzett ebookokat, így az amazonnak ez nem biznisz. Az amazon üzleti modellje szerint az olvasókat nyomott áron értékesíti annak reményében, hogy a későbbi online vásárlásokból szedi meg magát. Inkább ez lehet az oka, hogy "megnehezítették" itthon a hozzájutást az olvasóhoz.
-
Zirowe
nagyúr
Azt még véletlenül se említsük meg, hogy a magasabb fizetéshez magasabb terhek és drágábban megvásárolható dolgok járnak, mert mindenki csak az 1500-2000€-os fizetésig jut mindig.
-
Degeczi
nagyúr
igen, valszeg ez is alaposan benne lehet - de nyilván nem véletlenül lett ennyire a K4 forgalmazásának kezdetéhez időzítve sem
(ugyanakkor furcsa amit írt vki, h a környező országokat tekintve tán Szlovákiába, Szerbiába címezve továbbra sem számol föl ilyen díjat az Amazon - pedig ott sem lehet nagyobb a könyvvásárlási hajlandóság)
-
Zirowe
nagyúr
válasz Degeczi #3580 üzenetére
Mondjuk szerintem elképzelhető, hogy csak az itthoni szabályozás változott (mármint nem az amazoné, hanem az állami az áfa kivetés tekintetében).
-
Zirowe
nagyúr
A második rész oké, de erről nem mi tehetünk, hanem a szűkös (vagy egyáltalán nem is létező) magyar könyv és újságkínálat az amazonon. hiszen láthattad a többi felhasználó megnyilvánulását: ha lenne itthon, a nyomtatottnál olcsóbb, bolt, ahol könyvet és újságot lehetne venni kindle-hez, akkor élnének az opcióval.
De mint már írtam: az sem elképzelhetetlen, hogy ez mind az amazon műve lenne, hanem csak megváltozott vmi a szabályozásban a nagyobb állami bevételek reményében.
-
Zirowe
nagyúr
válasz sirarcheer #3585 üzenetére
K4 nem egyenlő a touch-al, és bemutató napjától rendelhető.
-
ryke1
tag
A nemet amazon sajnos nem szallit Kindle-t (mast igen) magyarorszagra, en szivesen hazakuldom barkinek, ha a cimemre rendeli meg, a posta 8,90 vagy 17 euro (de megkerdezhetem pontosan mennyi lenne a Kindle), vamot nem kell fizet az biztos.
Akit erdekel irjon PM-t"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
-
Zirowe
nagyúr
A 17€-os postát amúgy mindenkinek ajánlom, mert dhl futár hozza, értékbiztosított, és kb feladástól számított 3.napon megérkezik a csomag.
Gyakran rendelek telefonokat német ebay-ről, és ez a legbiztonságosabb módja.
-
-
Psych0
őstag
ha mangázni akarsz rajta akkor ne kicsit vegyél. DX kell hozzá, viszont azon olyan, mint egy álom. A kicsin, csak oldalt tartva olvasható, de úgy lapozni kell. De DX-en szuper.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Dunbar
senior tag
Nekem is hiányzik a manga + képregényolvasás. Pl. Kázmér és Huba egész megvan pdf-ben, de 100% kicsi, 150% nagy, 110 pedig pont kiférne, de olyan ugye nincs. Manga pedig kényelmetlen rajta, szóval az marad gépen. Vagy beruházok egy Kindle Fire-re A DX durván túl van árazva, fele ennyiért lenne kb. reális.
-
Zirowe
nagyúr
Erre ideális egy 160$ körüli kínai android tablet.
-
Macisajt3
tag
Sziasztok!
Én kedden délután (5 óra körül) rendeltem egy kindlet az amazon.com-ról magyarországi címre. A megrendelés sikeresen lezajlott, kaptam rendelési azonosítót, a bankkártyámról levonták az 1$-t. Viszont azóta nem történt semmi, a számlámat nem terhélték meg az áru értékével (csak az 1$), az áru pedig maradt "Not yet shipped".
A rendelés adatainál pedig a következő szerepel:Shipping Estimate: October 26, 2011
Delivery Estimate: October 28, 2011 - November 1, 2011
Valakinek valami ötlete?
-
wardemi
senior tag
válasz Macisajt3 #3596 üzenetére
Hali!
Nekem személy szerint mikor megrendeltem még anno a k3w-t ugyan úgy jött az SMS az 1$ ami valószínűleg a regisztráció volt, majd rá 3-4 órára a teljes összeget levették. Valószínűleg nálad is meg fog történni idővel csak elképzelhető, hogy nincs raktáron vagy túl nagy a forgalmuk. Nekem ez volt a tapasztalatom. Viszont még nem olvastam sehol sem, hogy valakinek eddig kellet várnia. Maximum várj mondjuk hétfőig utána töröld a rendelést és rendeld újra, vagy nálam okosabbak adnak majd jobb választ.iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
Macisajt3
tag
válasz wardemi #3597 üzenetére
Szia!
Először is köszi a választ!
Annyi kiegészíteni való van esetleg, hogy a kártyám nem dombornyomott, hanem mastercard unembossed. Viszont a banki sms szerint a fizetés sikeres volt, és a számlámon is zárolva lett az összes (1$), úgyhogy a kártya jó.
Megrendeléskor direkt megnéztem, azt írta hogy van raktáron.
Esetleg arra tudok gondolni, hogy halloween miatt lassabban dolgoznak.
Köszi a tippet!
Üdv -
wardemi
senior tag
Elképzelhető, bár én már egyszer mikor legutóbb néztem, hogy mennyibe jönnek ki még egy kindle akkor véletlen meg is rendeltem, viszont nem volt a kártyámon elegendő összeg és kaptam egy e-mailt amazontól, hogy bibi van nézzek rá. Ebből gondolom, hogy ha nem tudná levenni az amazon a megfelelő összeget, akkor az illető is kapott volna valamilyen visszajelzést e-mailben.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest