Hirdetés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #27471 üzenetére
Sokat ne várj tőle, festett öntvény tok malájziából... Olcsón adják és tetszik meg lehet venni, egyik másiknak tetszik a színviláguk.
-
nebancsa
senior tag
Este kedvem támadt órázni, így elővettem egy rossz órát (bal oldali) és a leesett másodpercmutatót visszaraktam, és elemet cseréltem. Akkor már elővettem a jobb oldalit és abba is elemet cseréltem. A jobb oldali volt életem első órája, amit a saját fizetésemből vettem 2002-ben. Nem értettem az órához, megláttam a kirakatba és bele szerettem. Kb. 10 évig csak ezt az órát hordtam, mondjuk látszik is rajta. Mai szemmel nézve nem volt rossz döntés, zafír üveg, miyota szerkezet, csavaros hátlap, tömör szemes szíj, rozsdamentes tok.
Mondjuk abba az időbe fél havi keresetem volt, de az órás szerint ár értékbe jó vétel, ésigaza is volt.
Elvileg ez is kínai óra, csak a magyar Astron cég gyártatta kint.
A titán a haveromé volt, kb. 2 évvel fiatalabb pár hónapja adta oda mert szanálta a fiókját, és nem akarta kidobni.
-
nebancsa
senior tag
Megjött a citromsárga Mysterious Code órám is
Egész felüdülés volt, hogy a csomagolásra is adtak. Dobozba küldték, az óra minősége is első benyomása egész jó. A hátlapján meglepődtem hogy egy repülő van, rákerestem a j-20-ra. Kiderült hogy egy kínai lopakodó vadászgépet jelképez, már az is van nekik Szóval akkor ez egy pilóta óra
Szíj is minőséginek tűnik, mondjuk a pótlása 21-es méret miatt nem lesz egyszerü, de a citizeneknél megszoktam... Még vadászok hozzá egy citromsárga szilikon szíjat, vagy nátot, és meg van a nyári vidám viselet
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #27507 üzenetére
Ettől az eladótól vettem, [link] még kuponokat is engedett beszámolni, így 45 euro lett.
A hátlap és a csat biztos titán. Maga a tok fúrcsa hogy mindenhol fényes, még a fülek között is, ilyet titánba nem láttam. Viszont nagyon könnyű, így lehet az is tényleg titán. A vastagsága 10.4 mm. Zafírt nem tudom leellenőrizni, van lumen is, de azért nem olyan kiemelkedően a fényes. -
nebancsa
senior tag
válasz bigmasterg #27511 üzenetére
Valóban nem lehet semmi porcikáját összehasonlítani Chaykin joker órájával, de itt nem is az a cél...
Aki azt a minőséget szeretné, talán használtan talál 16 misiért
Valaki hamisitványt akar látszatra hasonló minőségben 250e
Gyengébb minőségben 80e
Nálam egy kocsmázós bulis órának, bőven megért 9eFt-ot Egyébként a laikus közönségnek nagyon tetszik az óra, vidámságot csal az emberek arcára.
Invictának is van hasonló koncepciója, de nekem jobban bejön az eredetire hasonlító.
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #27510 üzenetére
Visszatérve a Mysterious órára, este nem bírtam ki szétkaptam.
Csavaros a hátlapja, koronánál és a hátlapjánál is van gumi tömítés (át is zsíroztam őket) valóban ronda szerkezet van benne, renata elemmel.
A lumenje se rossz, hajnalban még le lehet olvasni az időt.
Így akciósan nem rossz vétel ez az óra.
-
nebancsa
senior tag
Egy miyota 8-ast hogy meg lehet variálni 👍👏
[link]
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #27551 üzenetére
Hát kérj visszatérítést, hiányzik egy index
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #27612 üzenetére
Ezek közül nekem az skx tetszik legjobban.
Bár a tandora márkáról nincs sok info, még várnék vele...[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #27627 üzenetére
Nyugi mindennél van több, engem az nyugtatott meg, hogy egy olyan emberkével beszélgettem akinek ezres gyűjteménye van. Őt meg az nyugtatja meg hogy ismer olyant akinek 10e-res gyűjteménye van.
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #27643 üzenetére
Hát ez nem volt benne a 6 felsoroltban
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #27691 üzenetére
[link]
Egyik kedvencem. -
nebancsa
senior tag
válasz zoarden #27785 üzenetére
Nem kell félni a bronztól, ruhát nem fog megfogni, inkább csak a bőrt ahol hozzáérsz, és ha izzadós vagy...
Nálam a ventus egyáltalán nem szinezi el a kezem, a zelos pedig csak a koronánál. Ott ér hozzá a bőrömhöz. Egyébként mindegyiknek rozsdamentes a hátlapja. Először biztos próbálkozni fogsz a patinásítással, és a visszaállítással. Nekem már az tetszik ami magától keletkezik.
-
nebancsa
senior tag
Valaki tudja hogy mutatja ez az időt? [link]
-
nebancsa
senior tag
Létszi beszéljetek le róla 😁
[link]
-
nebancsa
senior tag
A szláv konfliktus óta rendelt valaki a meranon-ról, van esély az óra megérkezésére? Kellene egy 710-es tok...
-
nebancsa
senior tag
válasz 5-ös kezelő #28109 üzenetére
Nekem valahogy nem jönnek be a mutatók, az arányukat szerintem elrontották. Nem passzolnak egymáshoz. ( Csak hogy lebeszéljelek )
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #28259 üzenetére
Engem a rakott index hiánya zavar, nálam egy óránál az alap.
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #28647 üzenetére
Elviekben én is holnap fogok kapni egy órát, ami lehet itt kiveri a biztosítékot, de nagyon várom 🙂
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #28649 üzenetére
-
nebancsa
senior tag
Nem láttam eredeti moonswatch-ot, de ennek semmi baj a minőségével hozhatja annak a szintjét. 🙂 Bár biztos hogy nem vízálló. Nem sorjás, a szine sem foltos, a szíj varrása is szép, a festések is élesek. A stopper működik, szépen nulláz is, a percgyűjtő is jó, viszont az óra gyűjtő valójában a 24 órás kijelző szerepe van. Plexi helyett üveggel van szerelve és van egy kis lume is. Innen rendeltem [link]
Már máshol próbáltam rendelni de azok nem érkeztek meg, ez legalább valós üzlet.
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #28681 üzenetére
Igen, de szerencsére csak ennél maradtam, Hiába a nagy hype körülötte, meg az omega ,akkor is egy gagyi műanyag óra 🙂
Mysterious volt rajtam nyaraláskor, vettem rá citromsárga gumiszíjat. Bírta a strandot és a csúszdát is, de valahogy nem lett szerelem. Nekem nagynak tűnik, meg valahogy a pilóta stílusnak nem áll jó a citromsárga.
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #28732 üzenetére
Egy arany mriya hozzám került, nagyon tetszett hordtam rendesen... Erre a feleségem lebuzyzta, azóta nem volt a kezemen... [link] Bizonytalan vagy akkor inkább ne
-
nebancsa
senior tag
Ezt az órát nem értem az alin, átvetés lehet? 70 80 -as éveki orient órát árulnak újként egész jó áron.
[link] -
nebancsa
senior tag
Aliexpessen hány napig lehet a coinokar gyűjteni? Már a 17. napon tartok 🙂
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #29061 üzenetére
Casionak sose volt sokzenés órája
-
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #29074 üzenetére
Mindig tanul az ember, én abba a hittbe voltam csak a gagyik zenélnek
Sokáig a 7 zenéssel nagy menő voltam, aztán jöttek több zenések is... -
nebancsa
senior tag
válasz Faresz1976 #28999 üzenetére
Héten van kemény bevetésen, befogtam a munkahelyemen. Eddig napi 2 dicséret megvolt a hölgyektől, a szíj feltünő nekik, nem szokványos...
Egyébként nagyon kényelmes viselni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- RAM topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok