Hirdetés
- OLED TV topic
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Notebook hibák
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz LyonnaisFan1 #2794 üzenetére
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz gipsztigris #2828 üzenetére
Nagy a minőségi szórás.
Nekem a hátul a fityegője alig mozgott, így hamar megállt ha nem húztam utána. Munkatársamnak elég virgonc forog a hátsó fityegője, neki a fekete kördíszítésen volt egy mélyedés, és úgy lett lefestve, illetve a nyitott szívének hátulja volt talán ragasztós belül.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Megjött az "All Stainless Steel" szériás Eyki 8605 órám.
Jónak tűnik, szíjon és a üvegen rajta van még a fólia. Így fotóztam le.
Majd viszem óráshoz szíj állításra és megmondja, hogy szerinte is acél-e az óra minden eleme.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz KelemenUhr #2903 üzenetére
Nekem ma jött meg egy női Fineat óra, arra is ugyanígy van írva. Szerintem direkt. Ez olyan lehet mint a TachymetRe vagy a római IIII-es, amely helyesen IV lenne.
Más:
Fekete alapon sajnos elkenődött a fehér festék. Ez a fólia levétele után vettem észre. Lehet kínai barátom korán rakta rá a fóliát, a festék száradása előtt. Helyre lehet ezt hozni?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Újra elkapott a gépszíj..
Elvetettem ezeket a rettenes "bőr" szíjas órákat.
Nato szerű szíjast nézek vagy ilyen apró szemű fém szíjast.
Mennyire kényelmesek ezek a fém szíjas órák?
Pl a Megir 2011 új verziója tetszik feketében.Nylon szíjasok:
Megir 2021
Curren 8195
Eyki 8479
Eyki 8064Van ezek között, mely nem ajánlott valami miatt? Nem szeretnék olyat, amely elromlik hamar vagy már úgy jön, nem működik valamelyik funkciója kapásból stb. Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz pulutodurumo #3339 üzenetére
Számítottam ilyen válaszra. Így viszont felfoghatatlan a választék... Csak ha megjött derül ki, hogy napi fél percet késik, sorjás az óra kerete, gagyi előben stb..
-
Land
veterán
4 óra maradt bent a kalapban.
Eyki 8479 Overfly, Seiko Epson AL33A belsővel, nylon szíjjal.
Eyki 8064 nylon szíjjal, gondolom Epson belsővel, fiatalos kinézettel.
Megir 2021 nylon szíjjal, Sunon PE90 belsővel, kronóméter funkcióval.
Megir 2011 fém szíjjal, PE90 belsővel, kronométerrel.Bár lehet a Megir 2021-ben másik belső van, de a 2011-ben tuti olyan van.
Amúgy ez a kronométer dolog mire jó? Miért lenne az jobb, mint pl a másik 2 Eyki?[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz gipsztigris #3392 üzenetére
Csörög, zörög, mint a rablánc?
-
Land
veterán
Miyota 2115 quartz szerkezet jónak számít? Ez van az acél Eykimben.
-
Land
veterán
válasz gagyilovag #3451 üzenetére
Míg más, kinézett Eykikben Seiko Epson AL33A szerkezet van. A Miyota Citizen gyártás, ez pedig Seiko. Kb egy szintet képviselnek?
A Megirekben (2011, 2021) pedig kínai Sunon PE902 szerkezet van. Ezek is jók? Egyelőre a kinézeten kívül a szerkezetekben van eltérés. 2 Eyki és 2 Megir tetszik. Seiko vs Sunon.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Aki érdekel az itt is népszerű Naviforce 9044-ben Citizen Miyota 2115 szerkezet van.
-
Land
veterán
A Seiko VX7N milyen minőségű egy Seiko Epson AL33A szerkezethez képest? Melyik a jobb? Előbbi Naviforce, utóbbi Eyki órában lenne.
-
Land
veterán
válasz Saitiev #3660 üzenetére
Ez az egyik legnépszerűbb Megir óra és összeségében igen jó véleménnyel vannak róla a tulajdonosok. Masszív a kialakítása. Tudtommal kínai Sunon szerkezet van benne. Kinézetében a Hublot Big Bang másolata. Ha megjött számolj be róla, mert én is nézegettem, csak valamiért a kinézetével nem tudtam megbarátkozni. Hiába egy több millió Ft-os óra másolata...
-
Land
veterán
Ha jól értem a szíja nem bírta sokáig? Amúgy kényelmes ezzel a gumiszíjjal?
Már lassan ott tartok, hogy gumi szíjas kínai órát fogok nézni. Bár a fő kiszemelt a nylon szíjas óra.
A gumi Skmei órám a legkényelmesebb. A fém szíjas Eyki már nem annyira kényelmes. Ezek az ócska "bőr" szíjas órák meg hagyjuk is dolog...Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Skmei 9069
Skmei 9096
Eyki 8540
Skmei órák
Eyki órákIlyesmikre gondolsz?
-
Land
veterán
Ezek jó kínai márkák. Nekem nem volt bajom Aliexpressel, de ha megvan a konkrét típus, akkor attól vedd, akinek a legtöbb jó értékelése van. Amúgy van amikor elírják a méretek. Ugyancsak nézzél szét a neten a konkrét típus után kutatva és ha mindenhol ugyanazok a méretek szerepelnek, akkor valószínűleg stimmelni fog (vagy mindenki elírta )
-
Land
veterán
válasz Szoszo94 #3785 üzenetére
Lehet rendelek egy Megir 2011-et apró szemű fém szíjjal, mint a Juliusod. Ezek sokkal kényelmesebbek, mint a sima fém szíjak? A sima fém szíjjal az a bajom, hogy vagy szoros vagy lóg. Nehéz belőni pont kora.
-
Land
veterán
Azok véleménye érdekelne, akiknek van Megir 2011-es órája. Főleg maga az óra érdekelne: tok anyagminősége, üveg anyagminősége, szerkezet pontossága, szépséghibák gyakorisága. Újabb fém szíjasat fogok venni, tehá nem számít, hogy hulladék a "bőr" szíj minősége. Köszi!
-
Land
veterán
válasz pulutodurumo #3869 üzenetére
Jah tudom, van onnan órám. Csak a silány minőséget kerülném. Hamar lepattogó festés, sok esztétikai hiba, tehát már úgy küldik. Ötvözet testtől, ásványi üvegtől nem várok többet, mint amit tud.
-
Land
veterán
válasz Mr.Csizmás #3871 üzenetére
Nekem van 32 dolcsis acél szíjas, acél testes Eykim. Talán a legolcsóbb kínai acél óra...
-
Land
veterán
Újra végigböngésztem az Aliexpresst.
Fő kiszemeltem eddig a Megir 2011 volt fém szíjjal, de mivel csak 1 órát fogok rendelni, ezért néha végigfutom a kínálatot.
Találtam néhány márkát, melyet itt a fórumban nem igen emleget senki. Ezek vagy a kínaiból is a legalja márkák vagy újak vagy csupán senki sem rendelt közülünk.
Róluk lenne szó:
TEZER 5024
TEZER T2011G
TEZER T2051 Ehhez van otthon fekete-szürke 22 mm-es NATO szíjam.
TEZER T2050G
LONGBO 80181G
CADISEN CDS-2013G
CADISEN CDS-9011G
Sinobi SW07 Tetszik ez a James Bond vonal. Vannak erre még alternatívák? Főleg az eredeti Omega kinézetre gondolok.
Infantry IN-019[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Hirtelen ennyi.
Ezek között van gagyi, kerülendő márka?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Aki használt már Nato szíjas órát és aprószemű fém szíjasat, melyiket érzi kényelmesebbnek? A képeket random kerestem, tehát az árat ne nézzétek.
Nekem van Nato szíjam és valóban fura az óra hátlapjánál lévő rész, amit többek levágtak.
Nézegettem szövet szíjas órákat is, de tesztek szerint a műbőr borítású belső rész egy idő után már ellágyul és gondolom könnyen bele lehet izzadni.[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz pulutodurumo #3957 üzenetére
Hm.. lehet ez volt a bajom a 43 mm-es Naviforce 9044-gyel? Nato szíjjal nem éreztem kényelmesnek, kicsit mindig ferdén volt a kezemen és ha meg akartam nézni az időt, akkor picit felém kellett fordítani. Ezek a kínaiak annyi szép órát elcsesznek a méretükkel. Csomó órát a majd 5 cmes nagysága miatt vetettem el, pedig tetszettek.
Annyit még el tudok képzelni, hogy a NATO szíj belső felesleges része is közrejátszott, mely a hátlap és a kezem között volt. Miatta csúszkált az óra.[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz Mr.Csizmás #3962 üzenetére
Linket kérhetek?
-
Land
veterán
válasz Mr.Csizmás #3964 üzenetére
Meg tudod erősíteni, hogy ez a fém szíj kényelmesebb, mint a nato típusú szíj?
-
Land
veterán
Mondjuk 25 dollárig simán találnék vállalható kínai órát. De mi van akkor, ha 55 dollár lenne a keretem?
Ennyiért az itt említett márkák nem kínálnak komolyabb alternatívát.
DOM, Guanqin, Casima és Tezer márkákból találtam elvileg teljesen acél tokozású órát acél vagy valódi bőr szíjjal. Némelyikhez zafír üveg is oda van írva.
Érdemes lenne közülük választani?
Vagy van már ennyiért japán/svájci alap óra? Lehet nekem az 50 dolcsis komolyabb márkás órák kinézetében unalmasak lennének. Autamata gondolom ennyiért még mindig kerülendő, így marad a komolyabb kínai vagy az alap márkásabb óra Quartz belsővel.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Ha van pár ötleted erre, jöhetnek. Jelenleg a kínai márkákkal vagyok jobban képben.
50 dolcsiért találtam pár full acél órát, de automata szerkezettel, ami megint rizikós, mert kínai szerkezet van bennük. Így ha kínai és 55 dollár, akkor maradnék a Quartznál.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Kínai mechanikus órákban jártasoktól kérdezem: Anno elvetettem az olcsó 20-30 dolcsis kínai automatákat, de 50 dollár körül van már korrekt mechanikás kínai óra? Mely szerkezetet kellene keresnem?
Márkák: Forsining, Guanqin, Eyki, Lige, Holuns, DOM, Binkaka, IK stb
Köszönöm!
-
Land
veterán
válasz pulutodurumo #3984 üzenetére
Akkor nézzek inkább Casio/Orient/Seiko márkákból alap automata órát? Kis pótlással kijönne valamelyik. Acél ház, acél szíj, zafír üveg, egyszerű megjelenés.
-
Land
veterán
válasz #61392896 #4056 üzenetére
Ilyen kínaiban nem igen létezik. Minimum az olcsó rész bukik meg. Én nem erőltetném a dolgot. 20k Ft alatt nem igen van normális, jó minőségű, acél tokos, ajánlott szerkezetes óra. Illetve van alap Seiko, Orient, J.springs óra ennyiért, de gondolom ennyit nem áldoznál rá. Ezek japánok amúgy.
-
Land
veterán
Múltkor dumáltunk róla, hogy 70 dodo felett már Parnis automaták vannak Sea Gull szerkezettel.
No de ha Quartz órát nézünk, akkor mely kínai márkák adnak VALÓBAN acél tokot, tömör acél szíjat és zafír üveget japán belsővel?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz DeFranco #4311 üzenetére
Rugalmatlanabb, könnyebben törik.
Ráálltam a japán órámárkákra, de nem tudom eldönteni, hogy a karcolhatatlan zafír üveges órát vegyek, melyekből szerényebb a kínálat 30-50.000 Ftig (nekem IGAZÁN tetszőt nem találtam MÉG) vagy nekem 100%-osan tetsző kristály üveges órát vegyek, de lehet benyelek 1-2 karcot a használat folyamán....
-
Land
veterán
válasz pulutodurumo #4347 üzenetére
Óravásárlás előtt állok, 2 Casio került a képzeletbeli listámra és nekem szépnek tűnnek, bár most fedeztem fel, hogy van emberi áron is svájci óra (Swiss Military), így lehet abból választok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Trollok komolyan
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest