Hirdetés

  • Mini-ITX méretű RTX 4070 Kínából

    ph A Zephyr egyedi tervezésű VGA-ja szokatlanul rövid hűtést kapott, mely állítólag nagyon hatékony.

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Azie

    őstag

    válasz mufi #9292 üzenetére

    attól függ, milyen körökben mozogsz. a nagy magyar valóságban már a parfümhasználat is "különcnek" számít, amikor egyesek még dezodort sem használnak, mert minek.
    mivel gyakran jársz külföldre, gondolom ott azért gyakoribb a szavázs, de ahogy a lehetőségek kinyílnak, úgy az érdeklődés is és ezért nem érzed mindenkin.

    a két scenario hasonló, csak az ok más: itthon azért nem mainstream, mert alig használ valaki értelmes parfümöt azok közül, akikkel az utcán találkozol, kinn meg azért nem, mert már mást használnak és csak az használ szavázst, aki nem szánja rá az időt, hogy találjon egy értelmesebb, személyesebb illatot. :)

    szóval jah, ilyen értelemben itthon a guess/axe/puma/adidas és társai a mainstream, kinn meg igazából nincs mainstream, mert széles skálát használnak (de ott inkább mainstream a szavázs és vánmiljön)

    "Believe in the ideal, not the idol." - Serra

Új hozzászólás Aktív témák