- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz daver88 #50170 üzenetére
Nekem a feeder annyira nem jött be. Matchezni szeretek, de mennék 1-1 hosszabb horgásztúrára, ahová szívesen bedobnék 1-1 bojlis botot, amire nem kell egész nap bámulni mint az úszóra.
Az úszót nem hagynám el, az az igazi örömpecaGalervin: attól még messze vagyok, hogy a technikáknak nézegessek utána, mert egyelőre valami kezdőfelszerelés kell.
Az sem biztos, hogy középkategóriásat fogok venni, lehet, hogy full alap lesz a szett, mert nem tudom, hogy hosszú távon mennyire jön be a dolog. Annak meg nincs értelme, hogy 200ezer forintom álljon két botba meg két orsóba, mert lehet hogy évente csak 2x fogom használni.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
jjohn
aktív tag
válasz daver88 #52646 üzenetére
Szia!
Én ezt javasolnám Horgászbot Xtrem-9 390 pontyozáshoz CAPERLAN, vagy a tesója Pontyozó bot Xtrem-9 Slim 390 CAPERLAN. Mindkét botot teszteltem, mit ne mondjak kellemes csalódás volt.
Annyi különbség, hogy az első bot kicsit merevebb jobban lehet vele dobni.
Míg a tesója slim kicsit lágyabb spiccű így a dobás távolsága kisebb ez az én tapasztalatom. Nem olyan beállok és megsuhintom keményen hanem kicsit lágyabb a vége. A közeli kirohanásoknál ez viszont kedvezőbb lehet.
Mindkettő viszont 100% Karbonszálas.Három napot végig horgásztam velük egy élmény volt. Ugyan kölcsönbe kaptam őket barátaim rábeszéltek egy 3 napos bojlizásra (ami már nem a műfajom, ezért lett váltás feederre).
8-10-14 kg-os halakat gyönyörűen fárasztotta mindkét bot. A kirohanásokat simán ledolgozta, illetve amikor még a távolban volt a hal ruganyosan szépen lehet irányítani és pumpálni.
Ha választanom kellene és kicsit keményebb botot választanám.Dobni fárasztani mindkettővel élvezetes és ami nem hátrány 2 év garancia.
Bármelyik Decathlonos áruházban javítják ami javítható, illetve cserélik.Hangsúlyozom ez az én tapasztalatom és véleményem!
-
horcsog
tag
Ha most kellene vennem az "alacsony" árkategóriában az ESP Paragont választanám 3,25 librást 3,66 -os hosszban. Egy finom pálca a dobósúlyához képest Drennan bot és az árához képest szerintem jóféle. A közepes árkategóriában a Greys Prodigyt az 3,5 librában se egy karó. Igazán drága kategóriában a shimanonak a csúcsbotját . Vsz a Greys Prodigy és a legjobb shimano között nincs értékben messze akkora különbség mint árban. Ezek kétrészes botok.
Ha mindenképp háromrészes én shimanonak nézném egy olyan kategóriás botját amit rászánsz. Amiket kinéztél még nem volt a kezemben . Prologicot elég sokan használnak arról szerintem könnyen tudsz infót gyűjteni.
[ Szerkesztve ]
-
horcsog
tag
Persze tudni kellene azt is milyen botokat szeretsz. Pl én feederben , matchben is jobban szeretem az "angol stílust" ahol a bot "lágyabb" és "dolgozik még a nyél is" Bojlisban szintén szeretem azt ha nem kell kétségbe esni ha a fék nincs finomhangolva mert a bot dolgozik szépen. Van aki pedig inkább a keményebb vagy spiccakciós botokat szereti mert az áll kézre , vagy messzebb tud vele dobni stb. Annyiféle bot van és ahány horgász mindenkinek más jön be.
[ Szerkesztve ]
-
horcsog
tag
Amiről még csak jót tudok mondani sportex botok. Volt a kezemben egyik haverom régebbi szériás de nagyon drága sportex bojlisa az komoly pálca volt . A fene tudja, hogy az olcsóbb árkategóriában a 3 részes botjuk milyen lehet. Elvileg nem arról híresek valami kacatra rátennék a nevüket. 10 év garanciával . Nekem van egy sportex pergetőbotom nagyon régi de azon kívül a felirat kezd lekopni róla kutyabaja pedig sokat járt már a dunai kövezéseken is fenekező pecán is nem csak pergetésen. Shimanonál már az újabb szériáknál hallottam egy pár rossz tapasztalatot bottörések garanciás rohangálások. Orsóknál is ami meglepő. Szóval ha esetleg az mellett döntesz nem árt körbejárni mennyit vittek vissza garanciában stb , nehogy hülyeséget ajánljak . Itt is meséltem pár éve egy daiwa harcsázóval jártam úgy életemben először eltört egy botom. kb 2 kilós húzástól a spicc letört harcsázó boton. Új bot bottartóban szállítva nem ütöttem oda sehová stb. Ilyet. Lehet már a sportex se a régi ez alapján. Úgy tudom még mindig tartják a 10 év garanciát minden botjukra és vannak 3 részes botjaik olcsó kategóriában is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gmail
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-roller topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MeanWell tápegység, MEANWELL HLG-40H-12A - Meanwell IP65 porvédett LED tápegység
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz FC30C
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz B+C/2-275
- Jura impressa E 55 minden napi használatból
- Eladó 4 darab radiátor 70x90 + 100x14 + 70x28 + 70x56 egyben 10000 vagy darabonként összesen 12000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs