Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steady74

    Topikgazda

    válasz sasa311 #72716 üzenetére

    A HSP sajátossága a 4 láb a rácson megoldás. Mindegyik másik ládánál így a Dekásnál is a láda keret az, ami a 4 lábat fogadja és kettő csúszik ki a ráccsal. HPS-vel copás pl, ha be van tolva a lábrács, de mégis ki kellene a fiókból venni valamit, nem tudod, mert ott a láb, nem jön ki a fiók... cumi.
    Kérdés kell-e első rakótartó, pipa? Ha nem akkor én venném a "kopasz" 36-os ládát és veszel hozzá ami kell. Ha feederezel vagy match-cselsz, akkor kell 1 tálca (ínyenceknek 2 vagy 3), bottartók esetleg kézmosótartó (már luxus, de jól tud jönni), ernyőtartó. Kb ennyi, ezeket használtan is meg lehet venni, de deka jó áron méri őket.
    Az olcsóbbik ládát nem javaslom. Nem az ára és nem a 25-ös láb miatt, nézd meg a telós lábát, és a csatott, ami tartja. Nem tudom hány kg vagy, én 61. De tuti nem állnék rá egy ilyen ládára, ahol ki van tolva mondjuk az első 4 láb, kicsit kopik a csat és ha felállsz, azonnal ugrasz egy fejest. Ha melletted meg ott van esetleg egy rakósbot hátratolva, egy 3. vagy 4. tag sok-sok tízezerbe fájhat. Engedd el azt szerintem. FB csoportokban el lehet csípni egy-egy jó ládát, de nézd meg a Walter ládát, ha lesz tavasszal 15-20% eksön lehet jó vétel az is. vagy beszélsz Benke Zsoltival és veszel tőle egy ládát. Azok is fszányosak.

Új hozzászólás Aktív témák