- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
már csak 2 nap
remélem a süllők nem feletkeznek meg rólamyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Scream007
őstag
Tegnap voltunk a Jeansen megint.
Meleg kánikula, délelőtt fátyolfelhős tikkadt idő, du. tüző nap.
Kezdetben rossz helyne próbálkoztunk, de átigazoltunk a magaspartra vállalva a a multkorinál is magasabb víz próblémás dolgait(nehézkes közlekedés a víz felé), de utolag megérte fater is beismerte
Én fogtam 5 pontyot 3 amurt, fater 4+2 pontyot(de ő mondjuk nem próbált úszozni amurra).Sajan egyik hal sem volt 2 kg, de mind1 jól küzdött, még a 80dkg körüli 3 amur is kitett magáért az úszoson.
Friss növénydarab+kukoricára jött a ponty , amire nagy amurnak kellett volna.
Szokás szerint nekem délután inbdult be a hal, mikor csendesebb lett a tó, mert többen feladták a meleg miatt. Végül csak sikerült egy 1.8asat összeimádkozni amit haza tudtam hozni rendelésre.
Fater fogott a botommal 2 pontyott de egyszerre vagyis az alsó és felsőn is volt 1 ponty, kb a kettő volt 3 kg , vicces mulatságos volt, főleg ugy hogy közbe én is fárasztottama másikon egy 3. pontyot szákoltunk egyszerre. (Elbírjátok gondolom képzelni azta bénázást, kapás odagfutok bevágok fék beteker fáraszt már kifelé a hal erre megszólal a másik is, nézem a zsinórt mondom biztos beleuszott de nem mert ellentétesen mutattaka vízbe, jobbkéázbe bot+ráfog dobra ballal emel és utána a dobot tart +néha engedget, mivel 3. és 4. kezem nincs, szóltam faternak )
Klassz volt szóval megint.Amurok 30-40es csapatokban parttól 5-10m-re voltak, persze a szép 50-60cmesek ránéztek a csalira és el is forudltak pedig 16os volt csaka kanóc finom úszossal.
[Szerkesztve]BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Bandus99
őstag
-
peterszky
őstag
tegnap jöttem haza Balcsiról és már megint nem lehetett horgászni
egyszerűen nem hiszem el, hogy még hétköznap is ott eszi a fene azt a sok embert a kőrakodóban. de vége a nehéz napoknak, mert megvan a bárkánk, ami a linkelt képen látható. már csak egy jó helyet kell kinézni, megcsinálni és egész június - augusztusban pecázni.
[link]
[Szerkesztve]What else you gonna do on a Saturday?
-
BÁ Nutrition
addikt
voltam szombaton megint pecázni. de most nem voltam olyan sikeres.
olyan este fél 7 körül mentem ki. kb 9ig fogtam 11 pontyot 2 kárászt egy szép 30 centis dévért, meg 2 15 centi körülit halszeletnek. utánna bedobtam süllőre, 10 körül volt két kapásom egyik egy 42 centis süllő volt a másik valamivel kisebb de balf@szságom miatt leakadt a szákolás előtt, mivel kapáskor elfelejtettem bekapcsolni a lámpát és akkor jöttem rá mikor már kitekertem, odahajoltam hogy bekapcsoljam a szákoláshoz erre meglazult a zsinór és leakadt. pff. utánna még egy kapásom volt de otthagyta. mivel nem volt holdvilág a süllők nem voltak utánna már aktívak ezért kb éjfél után nemsokkal összepakoltam.
azért így se volt rossz, szal nem panaszkodás, de jobban örültem volna ha megvan legalább a második is.
képeket most nem csináltam, mert fentmaradt a gépem pestenyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Scream007
őstag
válasz BÁ Nutrition #1661 üzenetére
2.5 óra latt 11 ponty???
Te akváriumos halneveldében horgászol
Erre talán 3-4x voltam képes a horgászpályafutásom alatt összesenBMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Scream007 #1662 üzenetére
ez a tó sem csodató.. a versenyen rájöttem. baromira nem mindegy hol horgászol rajta. persze azért majdnem mindenhol van rá esély.. én pont tudom hol a legjobb. legalábbis pontyra, kárászra, dévérre, süllőre. mondjuk az is igaz hogy se pontyból se süllőből nem fogtam túl nagyokat rajta. pedig süllőből jöhetne már valami nagyobbacska
szerintem túl sok esélyem nincs rá.
valamilyen szinten rajban vannak ha minden igaz, tehát nagyjából azonos méretűek vannak egy helyen. de ezt csak gondolom. biztos van itt aki jobban ért hozzá aztá majd mondja ha nem így van.
lehet hogy legközelebb megpróbálok már amúrra is valamit. hátha bejön. szerintem 1ik botot ráállítom aztán a másikkal meg el bohóckodok a dévérekkel, pontyokkal. este meg úgyis süllő a célpont
megnéztem a fogási naplómat. 6 alkalommal fogtam 79 pontyot, igaz ebből 3szor úgy horgásztam hogy nem elsősorban a pontyokra mentem
[Szerkesztve]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Scream007
őstag
-
peterszky
őstag
válasz Bandus99 #1659 üzenetére
Révfülöp mellett egy kis üdülőtelepülésen Pálkövén van nyaralónk. Valami *%#>@ ember felrakta egy horgászportálra, hogy milyen jó ez a hely és azóta az összes kocapecás oda jár horgászni és nem lehet kirobbantani őket letáboroznak, hozzák a sátort és aggregátort és ott eszi a fene őket ( van kép is az aggregátoros bandáról, őket fel is jelentettük vadkempingezésért és a rendőrség elzavarta őket )
What else you gonna do on a Saturday?
-
-
Bandus99
őstag
válasz BÁ Nutrition #1663 üzenetére
LEhet en vagyok az ertetlen, de mifele fogasi naplo az amiben 6 alkalommal 79 ponty szerepel? Nincs maximalva az egy nap alatt kifoghato nemeshalak szama?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
válasz Scream007 #1668 üzenetére
Meg mindig nem tiszta nekem a dolog elore is elnezest toletek.
Ha kifogod es visszaengeded, mert pl mereten alluli, vagy csak nem akarod elvinni, akkor ugye nem kell beirni a fogasi naploba. Igy lehetseges, hogy egy nap alatt kifogsz 15-20 halat. De ekkor nem szerepelhet a naploban.
Ha elviszed a halat -tehat beteszed a szakba- akkor be kell azonnal irni a naploba, utolag halat cserelni nem szabad. Igy viszont viztol fuggoen 2 v 3 db nemeshal foghato ki 1 nap
Tehat meg mindig nem ertem hogy kerulhet 6 alkalomra 79db hal.
Elvileg a fogasi naplot ev elejen le kell adni, amit elvileg ellenoriznek. Namost ha meglatjak ezt a naplot nem tudom mit szolnak hozza.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Bandus99 #1669 üzenetére
ja ez nem olyan hivatalaos fogási napló!!!!!!!!!!!!!4 csak magamnak írom egy excel táblába, hogy mennyiből mit fogtam!
természetesen nem hoztam mindet haza. még az elején azért hoztam pontyokból 10et is egyszer, de aztá elég sok lett már a hűtőben. azóta nemigen hozom el. azért süllőzök hogy abból legyen meg. de mondtam már talán hogy 3000 a napijegy abban 2 nemeshalat el lehet hozni mérettől függetlenül, és 3 kg keszeget. amit efölött hozok haza azt kifizetem.
remélem így már vágod.
Screeam: nekem 31 a rekordom pontyból. de a végére már megunom ha annyi kapás van. meg nincs nyugta az embernek tőlük. keszegből még aszondom oké ha ennyit vagy többet fogok. süllőt meg sajnálnám.. annyi azért niss a tóba. gondolom. meg azt nem is illik 30asával fognyi.
bár tudok ennél durvábbat. 1000 süllő éjszakája. igaz Pumpiyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Bandus99
őstag
válasz BÁ Nutrition #1670 üzenetére
Igy mar tiszta
koszonom a pontositastVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Scream007
őstag
válasz Bandus99 #1669 üzenetére
valszeg semmit.
Haver februárban adta le 3x is és nem mondtak semmit.
Amugy nekem idéntől nincs kiváltva az éves, mert minek???
2500-3000 ft-s vizekre nem megyek mert hal nem kell, főleg ha egyáltalán lehet fogni, senki nem szereti főleg nem annyi, és ilyne helyen azé sajnálom visszadobni mégha tudom nem is kell, mer tmégis fizettem érte, másna meg odadni mindig csak külön gond az egész+én leszegényedek 1 idő után.Szóval nem jövedelmező.Nem eb szélve az állandó 31-33 cmes kb 1kgos pontyokról, amit lefognak 1 hónap alatt helyiek rosszabb esetben levillanyozzák.
Fizetős tavon mégis nagyobb az esély mert az ő érdekük hogy fogjak, ha mégis akarok elhozhatom, kifizetem és még mindig nem tartok ott hogy 3e, horgászjegy nem kell személyi elég de néha még az sem kell, és a jegy is olcsó átlagban 1e alatti. Sokkal angyoibb az esély 3-4 netán abgyob 5-6os hal eljetésére mint a többi helyen, hisz itt az után fizetsz, a telepítés tuti folyamatos mert ez is érdekük.
Az a baj hogy itt nem ugy van hogy 3-2 vagy 4-3 az érvek arány az utobbi javára hanem kb 8-0 tehát egyértelmű számomra.Ha mégis elmegyek olyna helyre, odanyomok egy 5öst és csááá pecázhatok, ahol meg erre nem hajlandóak vagy nem lehet velük megbeszélni azok faxok, én olyna helyre nem megyek, tudják már nagyon jol mindenhol ahol kérnek állami jegyet hogy az állami vizek válságban vannak mert drága a fizetőshöz képest és hal meg nincs semmi, csak kb 10x annyi pénzbefektetéssel.Idén 3 helyen is jártam ahova kellett 1 éve most egyik helyen sem kérték csak személyit.Adjam a zsugát azt szia, nekik is jó nekem is jó.mindenki jól járt a szabályt meg tartsa be az akinek van rá pénze.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
válasz BÁ Nutrition #1673 üzenetére
kukorica, de nem mérvadó, mert 40-50es csapat volt, gyakorlatilag bármire ráment volna.
Azért csak 3at fogtam mert meguntam hogy a magaspartról láttam, úszika csali felé nem is 1x jópár, 50-60 netán több cmes de amit fél méterre kerül tőle, elfordul Persze hgy mind3x olyan 0.75-1kg közötti vette csak be
A vicces hogy volt még 2 akasztás az is ekkora volt mert láttam, a nagyoknak gyanús volt , 10es horog 16os damil sok már úszoson?
Hova jutunk emberek
u.i.:szerintme lebegő kenyérkockával vagy friss zölddel(érts, lucerna, nádhajtás) próbáld meg. Valami specko módszerral kéne elérni hogy 50-60mre benn legyen a cucc de a csali egy 3-4méteres előkén legyen és a víz tetején uszkáljon lebegjen mondjuk lucernával
Eddig nem jöttem rá hogy kéne, tán PVA-val lehetne de azért erre a szintre nem alacsonyodok leBMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
válasz BÁ Nutrition #1675 üzenetére
de hogy lesz 80méterre olyan nagy előkéd amekkora a víz mélysége?
plovinil alcohol=amivel a bojlisok nyomulnak feloldodó zsinór a vízben.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
busman
veterán
Ez jött ma, a botom meg robbant...
[link]I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Scream007 #1676 üzenetére
úgy hogy nem rakok rá ütközőt. a kenyér meg fent marad a víz tetején. nagybátyám régem sok amúrt fogott így nyáron mikor fent úszkáltak dög melegben
most néztem pár videót van PVA háló is. telirakod aztán ott lesz minden a horog mellett. jó ötlet. azt is kipróbálomyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Scream007
őstag
válasz BÁ Nutrition #1678 üzenetére
nagyon kevés helyen lehet kapni és bazi drága.
Valaki amugy már próbálta a Papp Józska tigrismogyorós cumoit?(liszt, darabosat)
Valahogy nem akar rávinni sors megveygem 1e-ért mivel csak adalék mégis.De ha valaki mond róla valami jót akkor kipróbálom, mert a micropellets mostanság nem olyna jó, viszont az enyhén sósvan den eynde kukoricapogácsaliszt nagyon vonnza a halakat idén.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Scream007 #1680 üzenetére
nem tom mennyibe kerül. nem is gondoltam hogy 200 péznél többe kerülhet
[link]
itt a fogasi naplóm amit mondtam. mondjuk a Harcsás része lehet felesleges, mert abban nem vagyok biztos hogy fogok idén
[Szerkesztve]
május 7én váltottam tavat. ez meg is látszik az eredményességben
[Szerkesztve]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Scream007
őstag
válasz BÁ Nutrition #1681 üzenetére
szerintem +egy nulla, de minyá utánanézek
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
JoHnni
senior tag
válasz BÁ Nutrition #1683 üzenetére
nagyon jó ez a pva zacsi, én boljizáskor szoktam használni, belerakod a pelletet magvakat bojlit+ bojlit horoggal, olom fölött vagy ahol akarod megkötöd pva zsinórral és csodákra képes. Egyébként ennek van egy olcsóbb fajtája, fagyi a neve, egy kis műanya pohárkába rakod bele a kaját benne a horoggal be a mélyhűtőbe és már kész is
[Szerkesztve]...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
BÁ Nutrition
addikt
lehet mégis lesz a harcsarovatban bejegyzésD most kaptam infót egy tóról ahol elég jó az esély
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #1685 üzenetére
egyik valaki fogott tavaly ott vagy 50 harcsát nyáron. naponta olyan 4-5db-ot
énis akarokyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
busman
veterán
Nem volt azért akkora.A bot valószínű anyaghibás volt,de szerencsére garanciális még...cserélik.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
ez már elég heavy feeder mi?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Scream007
őstag
válasz BÁ Nutrition #1688 üzenetére
folyóvízi márnák, harcsák réme
Vazz most néztem haldoradon>>>[link]
Ha itt tényleg a 2db 7200 akkor ez picsa megéri keresztszövéses bot márkás, 3.30as szinte ajándék, aki most kezdi el a ponytozást vegye meg már csak 2 50es tekerő kell és van 2 profi cucca.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
válasz BÁ Nutrition #1690 üzenetére
nekem nem, mert neke már megvan a 2 tuti pálcám, de gondoltam hátha erre téved valami horgászpalánta
Ti milyen bottartót használtok???mert lassan uncsi hogy a normál teleszkopos mindig elhajlik, eltörik, beroizsdásodik, berohad, megakad, elgörbül....stb, kéne valami tutko, de azért nem akarok sznob lenni hogy rod pod-ot vegyek(pedig már van 8e-ért ).mégis milyet érdemes ammi kavicsos köves részen is bárhol lehet könnyne hazsnálni?BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Scream007
őstag
válasz BÁ Nutrition #1693 üzenetére
haldoradon mosella méghozzá, én se akartam elhinni, meg van másik az 10e és adnak hozzá két elektromos kapásjelzőt, azért az már égő szint szerintem, pedig az éri meg jobban
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Kicker
őstag
majdnem egy hónaopos szüneten vagyok túl!!! szóval vasárnap irány a vízpart, és hello halak!!!! azt mondják, hogy nem nagyon volt fogás mostanában... Balcsin úgy összességében sok az üresjárat... remélem ez nem így lesz most velem...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Scream007
őstag
válasz BÁ Nutrition #1696 üzenetére
jövő héten névnapom
Lehet meglepem magam, 8e nem gáz azt hittem ezek olyan 20tól vanank felfelé, ezeknek is lement az ára szerencsére.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Scream007 #1697 üzenetére
mondjuk az is igaz hogy neten nehéz eldönteni hogy mekkora is a különbség a 8k-s és a 30k-s között. ha kezedbeveszed vagy látod a helyszínen akkor má lehet hogy jobb döntést tucc hozni hogy ez jó-e, ennyiér jó-e, vagy csak egy rakás sz*r ami mehet a kukába.
vagy legalábbis majdnemyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
Bejelenteném hogy Scream007 elkezdett valamit szervezni a többit tőle kérdezzétek
-
Scream007
őstag
válasz BÁ Nutrition #1699 üzenetére
Na szóval arra jutottunk a bro-val hogy mi lenne ha összeszerveznénk egy nagy ph!-s pecázást????
Pest környékére gondoltam, vagy legalábbis pest megyébe , nem feltétlen verseny csak egy ilyen ph-s pecatali.
na ki mit szól hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Diablo IV
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest