Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Hogy miért nincs. Erre kétféle magyarázat van:
Röviden: nem szeretem a félszintetikus markokat
Hosszan: vagy mérjünk valós általános helyzetben, vagy mérjünk szintetikus paramétereket. Ne mérjün olyan rövid és speciális tesztekkel, amire esetleg galád programozók ráoptimalizálják a meghajtóikat. Ne csináljuk ezt különösen a mai szuperoptimalizálható shaderek idejében! NE használjuk olyan tesztprogramot, aminek nem ismerjük a forráskódját, nem tudjuk milyen fizetett ''hirdetés'' van bennük!
Ha a shader kraft kell vagy a fill rate vagy egyéb szintetikus teljesítménymutató, akkor ott a szabad forráskódú szintetikus tesztproggik. Ha VALÓS teljesítményt akarunk kimérni akkor ott a VALÓS alkalmazások - játékok. Ha pontokkal akarunk vagizni, akkot ott a háromdémárkok. Nekem a fentiek közül csak az első kettő kell, ezért nincs 3D Mark 2005, ezért nincs 3D Mark a Prohardveren sem.
Persze jöhet a kérdés, hogy miért van akkor 3D Mark 2001 és 2003. Azért mert más, könnyű és gyors nincs. Szivem szerint inkább FarCry, Doom3 és HL2 tesztekkel mérnék, de ahhoz nagyon sok melót kellene csinálnotok. Ha lesz időm, akkor azért szintetikusban kiszúlyozom a fill-rate és shader sebességeket a jó kis radeon 9550-emmel és aki beküldi a saját eredményeit, azt hozzáigazítom.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Rover623
félisten
A következő esetek lehetnek:
1. az én rendszerem király...
2. a te rendszered gyenge...
3. a FarCry el van kefélve...
4. az igazság odaát van...
P.S.:
Peace...a 2. pont joke...
A 60Hz-től ne félj...én is csináltam így tesztet...1600x1200-ban ugyanis csak így akart menni a nyomi LG...aztán rájöttem, hogy ha kiixelem a ''Monitor'' fülecskén ''A monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtése'' című vackot, akkor van 65Hz is, és azt is bírta a moncsi...nem mondom hogy ''mintha ráfestették volna''...de egy fokkal jobb lett...
[Szerkesztve]primus inter pares
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest