Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    Topikgazda

    válasz lemmy71 #300 üzenetére

    A fenti az úgynevezett melegen tartó rács :)
    A pác anyagnak ellenjavallt az hogy ha meg ég akkor kellemetlen szaga lehet, tegyél bele simán vizet és valami zöld fűszer ágat.
    Az jó, ha a szabályozható levegő bevezetés a parázs alatt van.
    Aztán elkövetheted azt is, hogy csak az egyik végébe rakod a tüzet, a tűz fölé teszel egy vizes edényt, az edény mellé rakod a húst, a hús alá meg a tűz mellé egy csepptálcát. Aztán ha a parázsra teszel némi füstölőfát, és a levegő szabályozóddal belövöd a rácshőfokot olyan 110-125°C-ra akkor kb utánozhatod azt ami egy smokerben készül. :)

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák