-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz Csokicsibesz #163877 üzenetére
Az a baj a stravával, hogy amúgy semmivel nem tud többet, mint a gyártók saját appjai (polar, garmin, talán a fitbitnek is van normális, de ha bicikliseket nézünk, akkor harmin mellett wahoo, vagy bryton, meg mittudomén). Az egyetlen előnye pont az volt, hogy itt mindenki jelen volt (van) platformtól függetlenül.
A szegmensek követése jópofa, de én tudok nélküle élni, amit nem találok fairnek, és szinte biztos vagyok benne, hogy adatvédelmileg nincs is rendben, hogy ha én nem látom a szegmensben elért saját helyezésemet, akkor a fizetős userek miért látják? Szóval ide sürgősen kéne egy adatvédelmi policy-változás, ahol beállíthatod a szegmens-részvételeidre is külön, hogy ki láthatja. Aztán majd lesz külön ranglista a fizetős usereknek, a strava meg majd észbekap, hogy hú, ez nem jó, mert kevesen vannak. Arról ugye nem is beszélve, hogy ha lejár az előfizu, és te nem fogod látni a saját eredményedet, helyezésedet, a fizetős userek meg igen. Na, azt hol fogod tudni kikapcsolni, ha nem akarsz ebben így részt venni?Most azzal együtt, hogy én személy szerint nem fogok emiatt előfizetni, jogilag azért nincs ez teljesen rendben...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
xy.zsolt
őstag
válasz Csokicsibesz #163877 üzenetére
Értem amit mondasz, csak nem értek egyet vele....még a példák sem jók amikkel érvelsz. Ahogy látom itt másokat sem győztél meg. Szerintem egy bukásra érett üzleti modell az amit most a strava művel. Ennyi....nem foglalkozom ezzel a témával többet.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest