Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Teasüti #41896 üzenetére

    Létezik olyan hogy vectran szövet pl:
    "Az új verseny külsővel a Bohle egy nagy lépést tett az új generációs országúti verseny külsők irányába. A Superlight 195 gramm tömegű külső a Triple Compound technológiának és a Vectran védő övnek köszönhetően kiváló tapadást, magas defektállóságot és gyorsaságot biztosít.
    "A Marsra szállásnál nincs második esély" fogalmazta meg véleményét a NASA mars mobiljához High-Tech Vectran szöveteket gyártó Warwick Mills (USA) vezetője.
    A Schwalbe által alkalmazott High Density Vectran új dimenziókat nyit a könnyű, ugyanakkor defektbiztos országúti külsőgumik fejlesztése elött, mondta Holger Jahn, a Bohle technikai vezetője. A Warwick Mills által kifejlesztett, és a Schwalbe által is alkalmazottVectran szövet a titánhoz képest dupla szíkítószilárdságú, és ötször erősebb, mint az acél . A szabadalmaztatott szövéstechnologiának köszönhetően a végtermék az Aramidszövetet háromszorosan meghaladó szakítószilárdsággal rendelkezik. Ez teszi alkalmassá többek között a kerékpár versenysport mellett a golyóálló mellények gyártására is."
    :DDD

Aktív témák