-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz Outlander #76503 üzenetére
Szentkirályit speciel nem láttam. Víz van dögivel, építettek baszom nagy víztisztítókat és szűrik a tengervizet. 1 dirham 1,5L üveges víz (kb 78-80 ft) de a csapvíz is iható.
Még nem dolgozok, interjúkra járok, több is be van ütemezve. Barátnőm sikeresebb, folyton csöng a telefon, hívják mindenhova interjúkra, a héten már az 5.-re megy. Még az is lehet eltartott leszek. Főzök otthon, megnézek 1-2 indiai sorozatot...
Na jo, ennyire nem rossz a helyzet, kaptam már több ajánlatot is. Az elsőt amit elutasítottam már kicsit bánom, de vannak sokkal jobb cégek. Csak minden olyan lassú ilyen nagy irodákban. Elküldöm a levelet, másnap visszakapom, hogy továbbította a HR-nek. Utána HR visszaír, küldjem el mégegyszer a mittoménmelyik emailre a CV-t (nemtom miért). És kb elmegy egy hét mire feldolgozzák meg visszaírnak.
Jók a kilátások teljesen. Kis cégeknél azonnal lenne munka, de nyilván a nagyobb építészirodákat célozzuk meg, amik nagy projekteken dolgoznak és van nevük. Lényeg, hogy legyen backup planMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Raidmax Drakon 709 (DK709) Gamer szék.
- ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS Microsoft Surface Pro 9 + Signature Type Cover + Slim Pen
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 YOGA (i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, 13.3" FHD IPS) számlával és garival
- Apple Watch Series 8 45MM Product Red! Hibátlan! Fóliás! Alza Számla! 92%
- Lenovo Thinkpad L13 i5-10210U/8GB/256 SSD/13.3"FHD laptop garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest