- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #69150 üzenetére
Nekem az október 24-én leadott rendelésem még most indult el Magyarország felé a tracking szerint. Ami fura hogy Hongkongból nem a hongkongi, hanem a szingapúri postán keresztül jön. "Registered airmail", nemtom mikorra fog végül ideérni.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
válasz daninet #69150 üzenetére
Véletlen, szerencse.... vagy benézted, és benelux, német, uk-ból jött, ami gyakran előfordul és akkor ott is vagy jó a shipping time..
Inkább nekem lassan 6 csomagra kell nyitnom a disputet, mert óktóber eleji csomagokról semmi hír, szeptember végi csomagokról még annyi sem...
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #69152 üzenetére
Volt olyan előző csomagom ami 3 hetet pihent a kínai vámon. Értelme kb semmi nem volt az egésznek, 5$ körüli bizbasz volt mindössze.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #69152 üzenetére
az semmit nem jelent melyik városból küldik, szolgáltatók vannak, egyiknek itt éri meg, másiknak ott, akár termékfüggő is lehet, akkut pl most holland postával kaptam, eddig nem is láttam ilyen tracket
szerk: daninet track nélküli csomag gyorsabban jön, éppen elcsípett egy induló konténert, ennyi a titok, amikor későn éppen nem csíp el, mindig a trackeseket veszik előre, ha mellé nem fér normál marad a helyén, plusz nem mindegy az eladó egyáltalán küldi-e egyből vagy két héttel később
ezeöccá' lesz
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #69155 üzenetére
Akkuval most problémáznak a sárgák, nem nagyon szeretik postázni. Amúgy szerintetek ha karácsonyra akarok valamit rendelni a sárgáktól, akkor rendeljem le már most, vagy ráérek még vele?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #69156 üzenetére
Jah, tavaly augusztus óta...
Attól függ melyik karácsonra... nekem mostanában 40 nap körül jönnek a csomagok, de látod vannak kivételek.
Ráadásul állítólag karácsonyra felvesznek itt it- ott is plus munkaerőt...
Inkább szagmázzunk....
Multi boot usb-t akarok csinálnie, 5 boot isoval.
Xboot-ot néztem eddig, de valahogy 1-2 nem működik az 5ből... nyílván nem véletlen béta.
A szokásos unet, meg rufus csak egyet tud egyszerre, így azok kiestek... esetleg ötlet valakinek?
ui: 3 WinpE szerű, egy hiren meg egy rescuedisk...
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
-
D@ni88
addikt
TK!
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz D@ni88 #69161 üzenetére
amíg pécsen laktam valamelyik kultúrlény ugyanígy feketével de a lépcsőház előterét összefirkálta, hogy "kurvák laknak a negyediken!!!!".
Mentem lifttel, csaj szállt be, tudtam h a negyediken lakik inkább kiszállt a 3.-on, de iszonyatosan égett a feje, tudta h tudom[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #69164 üzenetére
subbán
-
D@ni88
addikt
-
Outlander
addikt
-
D@ni88
addikt
-
-
alázógyík
addikt
Ide-s notivinyója van valakinek eladó?
-
D@ni88
addikt
[ Szerkesztve ]
-
-
Outlander
addikt
Segítsetek eldönteni a kérdést...
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #69185 üzenetére
Fuvaros oszt vótá-e? Azok szoktak farmerzsebből apróval fizetni. Jóhogynemmá dinnyeárus módra a hasadon övtáskába pakolod az összes pézt vegyesen. De neked akkor legalább nem kell magyarázi hogy kultúrember nem vesz barna pénztárcát
-
bsh
addikt
jó ára van. a hülyének is megér annyit.
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #69187 üzenetére
Akkor bekaphasssátok.
-
bsh
addikt
[link]
az a 4 magos atomos telefon még nem is hangzana rosszul (kivéve a ramot). vagy telefonba android alá nem olyan jó az atom? -
Outlander
addikt
Szerintem nem, mert többet fogyaszt mint egy mtk, másabb (szarabb?) az energiagazdálkodás és erőforrás használat... illetve a noname gyártók mögött általában alcatel, atab, hüvely áll....
De amúgy nem értek hozzá, csak gyűjtöm a hszeket, h végre szakértő rangot kapjak.
Meg egyébként is, csak olyan mondhat okosat aki nem ért hozzája. Ez a péha alapelv.ui: és el sem olvastam, mert nem kell elolvasnom ahhoz, h hozzátudjak szólni... szintén péhá alapelv.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #69189 üzenetére
nyilván 7-8 éve egész nap működtek azok az írók
-
Outlander
addikt
-
daninet
veterán
válasz Outlander #69194 üzenetére
ezt a rakás szart vetítették magyarországon valamelyik tv-ben? csak német adókról emlékszem rá talán Super RTL-en ment egy időben mikor csak műholdas tv-nk volt otthon.
[ Szerkesztve ]
-
WunderKinder
aktív tag
-
chipi-85
senior tag
Ki milyen kocsi akksit ajánl?
Melyik márkában lehet bízni?Eddig BANNER volt benne, de 7év szolgálat után kezdni megadni magát és még a tél előtt akarok venni újat!
44 AH és 360A indítóval!Érdemesebb nagyobbat vennem, mert rá van még kötve egy 1000W erősítő (800W buffogóval)?
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Cyberpunk 2077
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs