-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
OTee
aktív tag
válasz daninet #25846 üzenetére
Ott sztem nem kap ilyet, ezt a WiFisek használják szvsz.
Ha nem sürge, megpróbálok kérni a wifis kollégáktól, 02.05-06 környékén találkozom velük Balmazújvárosban.OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
el
De nem is az a baj, hanem, hogy már nem tudom mit akartam linkelnimod megvan: [link]
Azt hiszem ezzel kellőképp emelem a topic, és a PH színvonalát is, ha alternatív stílusokról van szó
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
wazze! Céges kirándulásunkat fb-on szervezik!
LoL+ elsőőőőőőő
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
aXXon
őstag
válasz csaszi72 #25861 üzenetére
Második.
A céges kirándulásra : ha mindenki fent van a facebookon és aktív is, akkor azért valljuk be, egyszerűbb kontroll alatt tartani a dolgokat így. Az események menü azért nagyon jól ki van találva, főleg csoportoknál, mint a mienk is, nagyon jól használható.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
csaszi72
senior tag
Vegyetek Led Lenser fényeket..
Localban még - ezeöccá ha kettőt veszel. Azaz nem 8,5, nem 7,5 hanem 6000ftHarmadikis.
szerk- valjuk be ....... hülyeség! De nem akarok belemenni,
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
faragojof
őstag
'ggyisten emberek!
George11 hóemberes linkje után félve próbálom mélyíteni a topik mélyrepülését. De ezt meg kell veletek osztanom mint marketinget a "hogyan legyünk fittek és egészségesek" szellemében. Külön felhívnám God Vazzeg figyelmét, hogy milyen is az egészséges énkép, és versenyszellem!
"Formicate Under Command of the King,,
-
tibibi
őstag
-
KTU
addikt
válasz faragojof #25866 üzenetére
Ott azért mennek így a dolgok, mert LOPNAK!!!!
Csak sokkal kevesebbet
Ja és nemstadionépítésbenyomjákapénzt
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
george11
addikt
válasz tibibi #25865 üzenetére
De itthon is így megy, csak a két hókotró közti távolság itthon olyan 1,5 nap lenne
mod: vótmá ?
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
TNC antennája van valakinek elfekvőben? Nemtom ez hogy van, szabvány a csatlakozója?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
D@ni88
addikt
Homártopik on!
Van aki otthon van a wifis routerek területén?
TP-LINK TL-WR941ND router le tud adni 50-60mbitet wifin stabilan?Köszi
-
daninet
veterán
válasz fero02 #25875 üzenetére
A GPSekhez való tnc vagy tmc vagy hogyhijjak antenna erdekel amivel az utinfot veszi.
Mogyi: ez az N-es kicsi csatlakozo, ami nekem kellett volna az H1000 kabelre megy, az olyan vastag mint a hüvelyk ujjad, a csatlakozo pedig még szélesebb, pontosan két centi. Egy másfél méteres irányított wifi antennához kellett volna
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz daninet #25885 üzenetére
Majd lesz máshonnét akkor.
Viszont a TMC-nél először én is a GPS-re gondoltam, csak azután láttam van TNC is.Catlakozó közvetlenül az 50 Ohmos kábelre.
Vagy ITT többféle is van.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
george11
addikt
-
M_o_g_y_i
őstag
EZEN bex@rtok!!!
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
bartucc
addikt
Valaki elmagyarázná, hogy kell a DosBox-ot használni? Mindig csak azt a 12 fájlt akarja látni, akárhova mount-olok, és akármit másolok oda. Telefonomon elsőre megvan, egy windows alatt meg fél óra alatt sem?!
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest