- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
válasz mokalade #104248 üzenetére
Az Alfoldbe vittem az elso emeletre, jovo heten lehet menni erte. Nem volt olcso muri, de remelem legalabb kibir egy ket evet. :)
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
wolf88
aktív tag
Valakinek nincs szüksége egy Powerline adapterre?Van egy használaton kívüli, de kidobni nem akarom.
-
KTU
addikt
Kezdek agyf@szt kapni az idiótáktól.
"Nem hoztam maszkot, majd itt állok az ajtó előtt."
Nő, nem hoz maszkot, erre felhúzza a blúzát (sajnos nem eléggé ) a szájára.
Így még kevés.
Hoz maszkot, rajta is van, de amikor beszél, köhög, lehúzza.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bsh
addikt
én meg a webshopoktól valós készlet nulla, a legtöbb tételt amit árulnak, be se lehet szerezni, nem tudom akkor minek hirdetik... napokig nem is válaszolnak megrendelésre, majd egy hét után (talán) kinyögik, hogy nincs a termék amit rendeltem, bocsi, megrendelés törölve... csak rabolják az ember idejét. de sajnos máshová menni se tudok, mert minden webshopban ez van most
-
KTU
addikt
kb.
Jönnek hogy
"anetenxxxx-értlehetmegvenni"
Akkor ott kell megvenni.
Ja de már várok rá 1 hete.
Amit kb. leírtál.Nálam viszont polcon van, nyilván azért drágább, mert az olcsóbb beszerzési források bedugultak.
Igazából szerintem kivárnak, hátha majd valamikor kevesebb Forintot kell adni 1€-ért vagy US$-ért.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
daninet
veterán
-
DeltaPower
addikt
augusztus elején leadott, majd készlethiány miatt lemondott rendelésről most jött a mail, hogy megérkezett a termék, kell-e még?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
NoLF
veterán
válasz DeltaPower #104266 üzenetére
Es kell?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bsh
addikt
már ráírtam az egyik webshopra, hogy mi a fac van már? semmi válasz... a másik amelyik 3 nap után rájött, hogy nincs is az a termék amit rendeltem, attól még ugyanúgy tovább árulják a webshopban...
-
tibibi
őstag
És ez? Tavaly szeptemberben rendelt konyhabútor idén márciusban érkezik, már a kocsin össze vissza dobálva, lepakolásnál látszik mind sérült és át is van csomagolva.Futárt kérdem miért? Ő nem tudja nem is érdekli itt írjam alá 285k fizessek !Ja persze mindjárt, telefon a webáruháznak, mondom mi a szitu ,közben a sofőr pampog nem ér rá menne.Mondom akkor pakolj vissza oszt húz anyádba,persze arra már lusta. Ügyfélszolg azt mondja fényképezem le és majd intézik ,mondom rendben,de én ezért a szarért egy fillért nem fizetek,ráadásul 15 csomag helyett 13 van csak.Vissza küldöm nem kell.Erre a válasz nem kell fizetni,majd kicsomagolásnál fényképezzek és a hibásat meg a hiányzót küldik. Végül nem raktuk össze olyan sérült volt ment a garázsba csináltam egyet én,de a képeket elküldtem . Erre most hívtak,hogy megjött a hiányzó 2 db holnap küldik .Mondom neki ,ember 7 hónap eltelt gondolja ,hogy azóta azt a szart várom????? Akkor nem tartok rá igényt ? Mondom szerinted??? erre lerakja.Szóval most van a garázsban egy halom hibás konyhabútor mi a faszt csináljak vele???
-
Astroboy
őstag
válasz tibibi #104273 üzenetére
Ha kérik, és esetleg van a lakcímre bejelentett cég, gyorsan fel kell venni a tevékenységi körbe a raktározást, majd szemrebbenés nélkül kiszámlázni a követelés értékében 7 hónapot.
Na jó csak a hasamra ütöttem, jól hangzik de biztos nem ilyen egyszerű.
Hívd fel őket, hogy jón a fűtési szezon és közeledik a láncfűrészed a csomagok felé, figyeld meg még aznap elviszik.
-
daninet
veterán
válasz tibibi #104270 üzenetére
Kettőt kaptam. egy H tarifát meg egy normál. Villanyszerelő aláírta hogy minden ugy van kötve ahogy kell, az volt az utolsó papír és hozták.
Viszont nem lett összeegyeztetve a dolog így kelleni fog még egy plomba bontás hogy a ház ne az ideiglenes dugaljba legyen belekötve
Mondjuk ez már az én saram. Erre nemtom még mennyit kell várni. Így már lehet lesz 6 hónapkonyhabútort honnan vetted? csak hogy onnan biztos ne vegyek semmit
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
MODERÁTOR
Holnap lesz egy találkozóm, 09.30-kor.
Melyik Kávézót ajánlanátok a városban?
A Rákóczi utcában az Alibi esetleg?20 éve a Prohardveren
-
Stylewars_kp
őstag
Hol találok Kecsenyésen olyan boltot ahol találok hűtőbordát? Szilárdtest relére kellene.
[ Szerkesztve ]
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
313313
addikt
válasz daninet #104275 üzenetére
Ha plomba bontást kérsz, legyen saját villany szerelő, aki beköti a földkábelt.
B variáció: van NKM-es ismerős, fusiba megoldja...
C variáció: beszélsz NKM partnerral, akinek van plombázási joga...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
DeltaPower
addikt
-
tibibi
őstag
válasz daninet #104287 üzenetére
Esrich,vakoló,szigetelő tudok normálisat ha gondolod .És ha lesz lendület Én nagyon rosszkor kezdtem építkezni ha 1 évet várok olcsóbb és gyorsabb is lett volna a szakipar.Most sorba hívogatnak tudok e valami munkát esetleg .Tavaly meg könyörögni kellett a sok gyökérnek.
H tarifás órát nem csak akkor adnak ha be vannak kötve az eszközök? Mikor rakták a normál mérő órát a szerelő azt mondta,vagy csak átvert....[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz tibibi #104288 üzenetére
Le kell adni igényléskor a klíma tipusát, éves fogyasztását, aztán nikor kimegyünk, megnézzük az elmenőt, felrakjuk az órát és üzemelnie kell a klímának. Ha nappaliról megy még, akkor van olyan szerelő, hogy lehibázza, hivatalosan próbálni kell a klímát.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
NoLF
veterán
válasz daninet #104287 üzenetére
tudom én, aZinternet nem felejt.
van ezermester rokonom, remekül melózik, ha kell segítség, javallat, ár, szólj bátran és megadom a számát. nekem ő újította fel a kecómat a nagyfaluban, tök meg voltam vele elégedve. falat húzott, vakolt, alapozott, festett, vizet szerelt, áramot szerelt, tényleg mindenhez is ért, talán burkoláson kívül. amúgy nem ez a fő állása, tehát nyilván akkor csinál csak valamit, ha ráér/megéri nekiThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
daninet
veterán
Abba a szar szituban vagyok, hogy mindent E-naplóznom kell. Szerencsére számlából nem kell sok, mert a hitelt amit felvettünk már szerintem a kőműves és ács munka lefedte, de legalább a fő munkarészekig amik kívül látszanak kell az olyan szaki aki rendes cégben dolgozik, fizeti a különféle kamarai díjakat, van papíron szakmai végzettsége és nüj száma.
Például januártól a szigetelő külön szakma, festő már nem csinálhatja meg.Szóval most még az ilyen ezermester szakik nem jönnek szóba, ki kell csengetnem a felárat a cégeknek. Ha eljutok a ház belsejéhez akkor gipszkartonozni, burkolni stb. majd kellenek szakik. Észben tartalak
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
TeeBee73
veterán
válasz troll81 #104194 üzenetére
Egyik netezős gépemben egy 32GB-os SSD van, only.
Win10+Bluestacks 3 játékkal, 6GB szabad hellyel.#bsh 104166: Akkor még katona voltam, nem pediglen józan életű, viselkedés-koordinátor, mint most.
#104243: New Orleans csak 15 perc kocsival a belvárosig a 44-esen. Hetényből több idő bejutni. (Az Antarktiszról ne is beszéljünk. Meg ott hideg is van, állítólag. Maszk is kell. A sál meg a kendő nem jó, azt mondta a felcsúti Ramses.)MOD: /[TROLL ON]:
#troll81: Ha "muszaly elven" van a project, dobd ki a picsába, és vegyél egy nyelvtan könyvet.
/[TROLL OFF][ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
gabe_
őstag
Kecskeméten tud valaki jó autóvillamosság szerelőt?
És ablakost? (Műanyag ablakba szeretnénk szúnyoghálót berakatni)Sovány szakácsban sose bízz!
-
daninet
veterán
-
faragojof
őstag
válasz Stylewars_kp #104299 üzenetére
Nem fog engedni! Mit gondolsz, miért kell eladni a külső kamerát? Már a belsőépítészetnél tart!
"Formicate Under Command of the King,,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest