- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Novemberi hardverkavalkád
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #19518 üzenetére
Lájkoljátok', nem tudom mire jó de csak bátran
Valaki tudja mennyibe kerül egy beépíthető HSDPA modem? 1általán mi a különbség köztük?
szerk: Árgépen 25k alatt nem találtam, létezik hogy annyi lenne? És ezeknél is van olyan, hogy pl voda függő vagy bármilyet lehet bele rakni bármelyik országban?
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Chaser #19532 üzenetére
Pontosabban nem menne, mert van olyan verziója amiben van, amiben nincs 10k-val olcsóbb, nem tudom olyat vegyek amiben eleve van, vagy ha úgy adódik hogy később kellene akkor viszont copóág ha tényleg 20+ k-s ára van és vegyem meg inkább most, ha perpill nem is használom.
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #19534 üzenetére
Amiben nincs a modem azt írja: sim-nek hely előkészítve.
bartucc: A samu a legrosszabb ram gyártó, hiába ők találták ki, mi anno meg is szüntettük a forgalmazását. 3 hónap az durva. Én 1x vinyót gariztattam, 2 hetet mondtak, letelte után bementem de nem volt semmi. Akkor jólmegaszontam' a magamét, simán cserélték volna nagyobbra + ráfizetés, de nem volt olyan ami kellett. Rá egy hétre jött is a cseredarab.
-
-
-
Chaser
legenda
FSP 350-APN tápja nincs vkinek eladó? esetleg egy 250-es HEN is jó lehet.
-
Chaser
legenda
válasz Szlovi #20163 üzenetére
Csak hogy ne szenvedj hátrányokat, 111k-ért van 3 év garos fuji A530 P6200-vel, matt az egész gép, kijelző is, nagyon csendes, touchpadba esetleg bele lehet kötni. Nem a régi fu-si, amióta a siemens kivált meglátszik a minőség javulása. Furcsa mód ebből a típusból még nem találtam eladót aprók közt, pedig innen fórumról is szép számmal vettek már.
A másik elég bestbuy dolog HP 4520s, 3 év gar detto, alu burkolat. Kicsivel gyengébb cpu de hd 4350 a vga, 115k. Kijelző sajnos glossy, a többi modellnél matt...90k körül HP 620-asokat érdemes nézegetni, még azok is kinéznek valahogy és matt a kijelzőjük.
Már ha mégis újat vennél_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #20184 üzenetére
Nem fu-si..de abból is voltak jók. Ez már csak fujitsu, sztem alap 3 év gar elég meggyőző még laikusnak is, az meg különösen hogy HP fanok is ajánlják. Ott a link, meg lehet nézni milyen felépítése van, mennyire egyszerű benne ramot, hdd-t cserélni, vagy újrapasztázni a cpu-t. Na meg ennek olyan felülete van hogy nem gyűjti az ujjlenyomatot és halk, hűvös. Aki vett már belőle senki nem panaszkodott
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #20195 üzenetére
"vannak jó kis Dell, Toshiba, Thinkpad notik." Meg van ezekből xar is minap egy toshibát tapiztam meg, L650..gyönyörű zongoralakk festés, amire ha rásüt a nap kiveri a szemed, még az is meglátszik rajta ha egy porszem ráesik, az egér gombjai olyan hangosak és annyira nehezen benyomhatók, hogy egy lowend emachine körberöhögi...a fujinak az egyik legjobb szervize van itthon, ez a modell bestbuy ha tetszik az ellenzőknek ha nem
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #20310 üzenetére
Sztem sose, túlárazott egy valami...lassan már ott tartunk, hogy egy jobb brazos lap árán lehet venni egy h61-es sandy lapot i3-as procival
-
Chaser
legenda
válasz Denniss #20356 üzenetére
Jaj már megvolt, amikor b@sztad visszavenni a notimban nem működő hdd-t, merthogy szted az nem garanciális probléma...zárjanak csak vissza
OTee: 5200 körül tudok 2GB/800-as kingmaxot ha nem kell papír.
-
Chaser
legenda
válasz Denniss #20370 üzenetére
Nem léptem túl a garidőt, és válogasd meg a hangnemedet...fél év garral árultad a hdd-ket, én pár napon belül szóltam hogy nem ok, mire te kedvesen elhajtottál, hogy az nem garanciális probléma, hogy nem ismeri fel a gép csak úgy, ha mindig bootkor felismertetem a bios-szal Furcsa mód másik vinyóval nem volt ilyen gond...bizonyítani nem tudom, mert akkor még msn-en is bizniszeltem, többek között neked is köszönhetem, hogy leszoktam erről és csak úgy üzletelek ha mindennek marad nyoma, az ilyenek miatt....szóval ezért köszönet
Illegális kereskedelem az milyen? amikor csomagtartóból osztod az artisjus cimke nélküli lemezeket kiló számra? Of kórz számla nélkül
Kingmax 2GB DDRII 800Mhz SODIMM
3 év garancia 3650 ,- Ft...jah nagyker ár alatt számlával
Még csak annyit, ha valamihez nem is adok papírt, én állom a szavam, páran tanúsíthatják itt is...a kokós kábulatról csak annyit, nyilván be vagy lőve ha ilyeneket írsz de azért próbálkozásnak jó volt...tőled..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Valami pofásabb mATX házikója van vkinek? Leginkább fekete érdekelne, az se baj ha új.
-
Chaser
legenda
válasz faragojof #20414 üzenetére
Nem hát, főleg ha ilyen próbál osztogatni Válaszoltam volna tegnap, ha nem dolgoztam volna. Teszem hozzá az úriembernél elég szép összegeket hagytam ott, és akkor ilyen piti tétellel húzta le magát nálam a wc-n...na igen, kinek mennyit ér a böcsülete. És mielőtt el kezdene hazudozni azzal kapcsolatban is, hogy pár k-s tételeim voltak, dígyé Wallas és Freddyboy, meg még pár kméti jó arc rá tud cáfolni mert nekik adtam el a tőle vett lemezek nagy részét
-
Chaser
legenda
Na elmentem aludni, mire felébredek kerítsen nekem valaki egy szép kis mATX házat
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #20419 üzenetére
Jópézt' is adnék érte ha tetszik
"Szegedre megyek, több okból is. Nyugodtabb város, könnyebb közlekedés." Nem sokszor voltam, de valahogy mindig Pest2 érzésem voltszerk: OTee: Mennyi a házikó?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Szentesi időjárás jelentés..készül a világ vége
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #20434 üzenetére
Itt csak este lett
Szlovi: Az nekem már pénzkidobás kategória jó-jó, szép-szép csak qrva drága. Amire én gondolok az egy CM elite 341 kategória, ennek örülnék a legjobban, csak újan már nem lehet kapni, legalábbis eddig nem tudtak hozni.
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #20482 üzenetére
Elnéztem, 3k-ért árulja, jó "kis" maxdata házikó. Anyaga biztos fasza, hát designban nem a legmodernebb -tegyem hozzá azért nem is randa, kisebb verzióját már láttam-, valamivel kisebb is mint a tied, de ennyiért?
fero02: Tudom, ha itt maradna se lenne rosszabb nekem
-
-
Chaser
legenda
Van egy FSP 450-60EP tápom. Rengeteg kanóccal, halk 8 centis venti. A 455-PAF modellre épül, továbbfejlesztve, 80+ bronz hatásfokkal. Otee-tól vettem, de időközben úgy alakult már nincs szükségem rá, 6k-ért vihető amint nálam lesz, még nem vettem át.
szerk: Újként vettem, de papírja nincs, 1 hét próbagar.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #20846 üzenetére
Mert te olyan nagy táp szakértő vagy Nem tudom láttál-e már 8-as tápot, mivel másutt van mint a 12-es, másként áramlik a levegő is. A 12-esek átfújják az egész belsőt, az alkatrész elrendezéstől függően esetenként elég nagy szélzajt okozva, erre rájön még a venti zaja. A 8-asok kívül vannak a tápfesz csatlakozónál és úgy szívják át a rácsozott szemközti oldalról a levegőt, döntően a venti zaja szabja meg a hangot. Esetleg AC 550 fusion-t láttál már? A leghalkabb tápok között van 8 v 9-es ventivel Stol írt tesztet a 455 PAF-ről, ha valaki ő szakértő, elmondása szerint halkabb mint az azonos tudású 12 centis ventivel szerelt tápok. Ha van még benned paradoxon mondjad, ráérek
Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest