Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Kapjátok be, tököm se tuttta, hogy a TV macit kib.szták mert nem volt elég színvonalas, meg nem volt LCD TV-je...nah de 50 évvel ezelőtt még kevés embernek volt lapos TV-je, max lapos tetűje volt...
Kigugliztam sszátok meg, meg találtam itt is valami videót a topikban...
Oszt mér rájnaerrel megy ez meg, a legszarabb társaság, majd jól el sem indul neki a gép, meg belekötnek a kézipoggyászba és még a pilótának is külön kell fizessen, hogy felmehessen a gépre...!...
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
Élménybeszámolót kértek? Ha nem akkor is...
Notibolt jön/jött kecsóra... mondom miért ne, dobtam emailt.
Állásinterjú... jó félórás késéssel jött az interjúztató, addigra már hárman álltunk az ajtó elött, akik ugyanarra az időpontra jöttünk.. no de egyszer csak odakeveredtek a "főnökék"..
Hát, mint a retardok.... az üres, de már felplakátolt boltban, felsorakozva, mint a töriórán felelésnél, egyesével kaptuk a kérdéseket... közben egyen.ketten betévedtek, h kéne ez meg amaz, meg kéne a bérleti díj is... ez utóbbi nagyon mókás volt, mert nem finoman mondta az öreg, ő 1 órája már várt rájuk, mikor én értem oda.
No mindegy... volt két 40-50 év körüli, egyik az ilyen euronicszos vagy médiamárktos volt annó, a másik meg valami elektrolakatos, aki nem gyakorolta a szakmáját x éve, de a számítástechnikához egyébként sem értett egyik sem...
Én már nagyon untam magamnak, csak röhögtem a beugratós kérdéseken.
Pl 1gb ddr3 végéás notik egyik nvidia másik ati.. melyik a jobb játékra?
Kérdem: Játékra????
A másik kettő meg egyik atit, másik az nvidiát mondta.
Akkor, ha aksit kérnek egy notihoz, honnan tudod h milyen kell bele?
vagy ... Ezek közül melyiket ajánlod irodába?
3 majdnem egyforma gép, gari meg ár volt inkább a döntő... egyébként itt elvéreztem, mert hp partnerek (is), én meg nem!
Meg ilyen topa, gyökér kérdések...Kérdeztem h hogy van a szerviz meg ilyenek... óóó Pesten, gls futárral kell felküldeni!
Itt van gyalog, percen belül a pálma computer, ami hivatalos laptopszerviz.com leadó partner, arról nem is beszélve h van más is náluk, pont úgy, mint a lingvinnél, vagy kicsivel odébb a cb2000nél... ekkor kicsit megráncolták a homlokukat.
Kb 1 órát szenvedtünk, de nagyon gáz volt, meg árulnak majd apple-t is, de nem hivatalos eladók, hanem kézen közön, szürke import... itt már csak magamban röhögtem, sztem még nem tudják, h ezért szarrá büntetik őket...No, mindegy, sajnos nem vállaltam el, mert nem tudok jövőhéten kezdeni, ingyen próbahéttel, (mondjuk ha fizetnek sem, mert keddtől nem leszek az országban egy ideig, és az most fontosabb,)...
Fizetés: minimálbér + nettó bevétel 1%-a... (tehát kb, ha eladsz egy notit kapsz 1kát)Összességében, örülök h nem érek rá bemenni, még lehet h hülye lennék és tetszene is..
Egyébként ebben az elképzelésben, azon a helyen. max 3 hónap...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
GrandeP
addikt
Azé, most valljuk be őszintén... ez erőssen sírós, már-már napiszaros...
[link]Jah, most nézem.... TIIIIIBBBBIIIIIK!
Boldog névnapokat!
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz Ramius #49259 üzenetére
Meee kocka vagy!
Ez a veletechről készült, te most elmennél egy "rendezvényre", ahol egy kissrác, kisflexxel, kis házat, flexxel?!
Jó mondjuk én ilyenben elfogult vagyok, nekem az ilyen nem "művészet", ezért vagyok kitiltva a Házi barkács topikból is...
(#49261) fero02
Abba nem akartam belekötni, mert lehet h fázott a keze és azért!
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #49250 üzenetére
Nem-nem, ez az a faszi lesz, amelyik állandóan basztatja a polgit, meg az önkormit, tudod, amelyiknek a kerítésére mindig kivoltak függesztve az üzenetek lepedőre írva azon a magas kerítésen. Egyébként ez a csávó ugyanaz, mint akit pár éve lehetett látni a Fókuszban vagy a naplóban, hogy a tacskóját átrángatta-rugdosta a főtéren, aztán jól feljelentették miatta.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #49265 üzenetére
Ez egy igazi gyökér, ez a tévéből is átjött. Egyszerűen nem egyeznek a nézetei a városvezetéssel, ezért mindig ott szabotálja őket ahol tudja, illetve ezeket mindig közli is, amikor lehetősége van rá.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
faragojof
őstag
Sok boldog névnapot a TeeBeeknek!!
Gondolom legjobb esetben is már minimum ittas. A legeslegjobban meg tökrészeg...Tegnap engem is berúgattak az aljasok. És ma is odamegyek..
"Formicate Under Command of the King,,
-
-
george11
addikt
válasz GrandeP #49253 üzenetére
minimálbér
boldog tiborot. (gugliba beírod, hogy tibor, és képre keresel, akkor első találat: [link])
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
bartucc
addikt
Boldog Teebee-t és sok rumot mindenkinek. (akinek nem inge, ne vegye magára )
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
alázógyík
addikt
A Tibik legyenek bódogok.
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #49257 üzenetére
Most jött meg a midi Chieftech házam a héten. Üresen 13 kg, mm acélból. Ebbe már lehet beletörne kicsi csávó kicsi flexe.
A kitiltásban semmi különös, te ott trollkodsz, ahol csak tudsz.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
Rohadt android, leírtam megint kétszer ugyanazt.
-
bsh
addikt
-
OTee
aktív tag
válasz csaszi72 #49280 üzenetére
Csattos bambim?
Múltkor beírtad, én meg azóta tűkön állok!!!!!!Ja: Tiboroknak Boldogságosat!
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
OTee
aktív tag
válasz csaszi72 #49284 üzenetére
Reggel piac, 9-kor F1
F1 után grill begyújt, ebédet süt, délután emészt, (söröz búzát )
Esetleg füvet nyír, ha beindul a fűnyíró.OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
george11
addikt
-
Aktív témák
Hirdetés
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest