Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz DeltaPower #35251 üzenetére
karácson van! ezehaccá!
Szakmai kérdés:
Egy ati hd2400 dvi-d kimenetről egy dvi-d-HDMI kábellel megy át a jel, ati catalyst és ati HDMI driver fent, csak az eszköz nem jelenik meg a hangeszközök között (Az eszközkezelőben rendben).
Meg nincsen hang a tv-n.
ha a dvi-d-hdmi kábel helyett ati átalakító+ hdmi kábel-t használok, akkor van esély a hangra a tv-n?
ja, és kinek van ilyen cucca esetleg ócsójjé?[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz poffsoft #35252 üzenetére
Hát lehet én vagyok a tudatlan, de szerintem DVI-n nem megy ki audio jel. Az ATI saját átalakítója meg a franc tudja mit hova alakít
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #35254 üzenetére
Be is b@szna, ha ott osonna ki az audio is
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
Maxon
tag
válasz poffsoft #35256 üzenetére
Szia [ezzel] át megy simán a hang csak az audio kimenetet be kellet állítanom hogy digitális hang kimenet legyen pl: a win7nél a kis hangszóróra rá klikkelsz azon belül a "Keverő" és ott meg találod
de ha úgy van meg tudom mutatni nálam hogy, lehetséges
[ Szerkesztve ]
-
NaNorbert
aktív tag
És ilyen tehetsége van egy GTX28 -nek?
Ilyen kábellel van összekötve a TV -mmel.Esetleg PRTele... nagykőrösön, hogyan köti be a TV -t?
Azt mondták hogy ha 2 TV -re akarom akkor plusz fizetnem kell 5E ft ot.
Nem lehet ezt valahogy okosban megcsinálni hogy a másik TV -re ne keljen fizetnem plusz kiépítési díjjat?◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
GrandeP
addikt
Csak alátámasztani tudom, h Kecskeméten sok pharaszt, legjobb példa, ha 8 elött, és/vagy 16 után akarsz kocsival menni, illetve hónap elején bármelyik boltban vásárolnál.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Deeeee kotsog egy reklám...
Végre nem egy hüvelygombás...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
csaszi72
senior tag
válasz Kapitány #35212 üzenetére
Amire válaszoltam abban kritérium volt a ZSÉ.
Nézzük a viszonylag friss megjelenéseket.
SE Xperia 1GHz mini
Defy 1 GHz
HTC Sensation
A HTC árán megveszem mindkettőt, veszek még pár üveg Járó Jancsit oszt be is b@xunk mint állat. Lehet taxi-ra is futja még.IGO-t használom OFF line-ban.-sémmi gond,prímán működik!
LocusFree-t,OruxMap-ot,Endomondo-t használom Airsoft játékokon.Utóbbi hátránya, még nem tudtam csinálni hozzá offline térképet. Rögzít mindent, megtett távolság,max speed, átlag speed, max magasság, kalória, BT-n tudol vele használni szívritmus figyelőt stb stb stb. Ergo outdoor sportokhoz is tökéletesek.Word,Exel,PDF szinte napi szinten használom.
SE mellett döntöttem a support miatt Defy-vel szemben.
Új évben azért lehet benevezek egyre. Tetszik a "törhetetlensége" de nagyon, no meg a nagyobb kijelző ugyé. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
-
csaszi72
senior tag
ma meg nekem van szófosásom
klasszikus:
Boncz Géza : Épitési napló.
Augusztus 30.
Házat szeretnénk építeni, de sajnos nincs pénzünk.
Majd csak összedobjuk valahogy.
Öcsém hegedűművész. A helybéli Áfész „RÓZSAFA” étteremben működő, ifjabb Kodály Zoltánról elnevezett vonósnégyes vezetője. Én ugyanott vagyok a ruhatárban belső ellenőr.Szeptember 1.
Elhíreszteltük a rokonságban, hogy dédapánk 14 méter hosszan, hat méter szélesen és három méter mélyen kincset ásott el.
Így aztán három nap alatt elkészült a ház alapja.Szeptember 17.
A ház már alá van pincézve, viszont a TÜZÉP-ről napokkal ezelőtt nagy mennyiségű tégla tűnt el.
Azért a biztonság kedvéért ráírtuk a mi tégláinkra, hogy „Fizetve”!Október 1.
A ház már áll.
Az ácsok is remekül dolgoztak, de a belső munkák még hátra vannak.
Ma este eldöntjük, hogy ki és mit fog nekünk felajánlani a házhoz.
Ez azért szép tőlük, sírva is fakadtunk.Október 5.
Öcsémmel úgy döntöttünk, hogy vendégségbe megyünk.
De nem volt otthon senki.
Ezt nem hiszem el!
Mondtam az öcsémnek, hogy adjon egy pofont.
Ő úgy megütött, hogy tokostul kivittem az ajtót.
Haza is hoztuk.Október 8.
Az öcskössel körülnéztünk a környéken.
Délután fele megszomjaztam.
Be is csöngettem az egyik házba.
Azt mondták a függöny mögül, hogy igyak a kerti csapból.
A csap nehezen működött, ezért hazahoztam.
A harminc méteres vízvezetékkel együtt.
Otthon vettem csak észre, hogy a vezeték végén bojler is van.
Viszont a bojlerhez egy kád is tartozott, amiben egy gyönyörű nő fürdött.
Ennek furcsa módon a feleségem örült a legjobban.
Holnap az asszonyt orvoshoz viszem.Október 10.
Az éjjel nagy vihar tombolt.
De akkora, hogy a szomszéd összes cserepét a mi tetőnkre fújta át.
Éppen illett rá.Október 12.
Tegnap megünnepeltük, hogy eddig saját erőnkből hoztuk össze a házat. Egy étteremben mulattunk. Az öcskös úgy berugott, hogy padlót fogott. Azt is hazahoztuk.Október 20.
Nagyon szép kovácsoltvas kaput láttunk.
Becsöngettem.
Kiszóltak: szabad!
Haza is hoztuk.Október 24.
Unokabátyám, Kálmán bolondul a téli sportokért.
A minap fölvett egy hátizsákot, fejére sísapkát húzott, és kezében egy jégcsákánnyal betoppant az OTP-be, ahol magához kérette az egész bevételt.
Legutóbb Sopronkőhidáról írt levelet, melyben közölte velünk, hogy itt áll Európa Kapujában, de sajnos belülről.
Kért babakrémet, hajolajat, bőrápoló kenőcsöt és szemceruzát.
Kár, hogy benn van, mert nagyon hiányzik az építkezésnél.
Főként a keze.Január 4.
Öcsém Balatonföldváron sétálgatott az egyik villa szobájában.
Egyszer csak előugrott egy kutya, és megkergette, mire ő fejest ugrott a medencébe.
A medence tele volt száraz falevéllel.
A fejestől az öcsém 10 centivel rövidebb lett.
Most behúzott nyakkal közlekedik és ettől úgy néz ki, mint egy teknősbéka.
Az esettől olyan dühös lett, hogy hazahozta a medencét...
Hogy eltüntesse a nyomokat, megette a kutyát.
Így mindenki jól járt, és a káposzta is megmaradt.Január 7.
Hatalmas dörrenésre ébredtünk.
Valaki a kerítésen keresztül bedobott hat darab komplett ablakot.
De az is lehet, hogy maguktól repültek be, mert az ablakoknak két szárnya volt.Január 11.
Találtunk egy megbízható villanyszerelőt, aki a mi fogyasztásunkat rá tudja kötni a szomszéd villanyórájára.
Most neki pörög.
Kész főnyeremény.Február 15.
Lakásügyben a szerveknél annyit kilincsteltem, hogy mindegyik a kezemben maradt.
Így aztán lassan összeállt a ház.
Öcsém újabb oldaláról mutatkozott be.
Este fölment a tetőre, és hegedülni kezdett.
Nem tudtam, hogy más ág is becsatlakozott a családfánkba.Február 16.
Este becsöngetett a jó szomszéd.
Áthozta a Satelit antennáját és a nagyképernyős SONY televízióját.
Azt mondta: Használják egészséggel!
A bíróságon ezt a tényt tagadta.Február 24.
Öcsém késő este jött haza egy komplett hálószobabútorral.
Azt mondta, hogy az utcán találta, és biztos valaki véletlenül húzta ki a zsebéből, a zsebkendőjével együtt.
Csak neki lehet ilyen szerencséje!Február 25.
Öcsém részt vett egy délutáni futóversenyen.
Ő szaladt elől, hóna alatt egy padlószőnyeggel.
Az áruház dolgozói csúnyán lemaradtak.
Azért mit tesz az állandó edzés!Február 26.
Megtartottuk a házavatót.
A társaság jól érezte magát.
A vendégek éjfél felé távoztak.
Kora reggel vettük észre, hogy hiányzik a bejárati ajtó, 70 méter elektromos vezeték, 12 kapcsoló, a WC csésze, 7 négyzetméter válaszfal és a cserépkályha.
Utoljára a sógoromék mentek el. Lehet, hogy ők is építkeznek?
De nincs baj, mert holnap mi is házavatóra megyünk! Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Chaser
legenda
válasz fero02 #35246 üzenetére
A körforgalom az tuti Néha vissza kell tolatni benne a busznak ha a sofőr nem figyel
poffsoft: Ez van, annak is örülni lhet hogy adnak valamit
HD2400-et nem ismerem ad-e hangot, de nem minden dvi-hdmi konverter jó erre. Nekem van itthon ami audio kompatibilis, szóval biztos mehet így is hang, a hdmi ua. kb mint a dvi csak más lábkiosztással. Már intel x3100 is ad hangot pedig az csöppet régebbi.szerk: És itt van gátvédelem is
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Kméten is tavasz van?
-
csaszi72
senior tag
válasz Chaser #35269 üzenetére
kb ja!
bár az előrejelzés szerint(aktuálist is beleértve):
06:45 - 16:06
Köd
-3°C
Hőérzet: -6°C UV Index 0 AlacsonySzél 6km/h
Látótávolság 2.0km
Páratartalom 91%
Harmatpont -4°C
Légnyomás 1027.1mb — Stagnál
Holdfázis Fogyó hold Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
poffsoft
veterán
Ilyen kábellel van most összekötve.
A gond az, hogy bár az eszközkezelőben jelen van az ATI HDMI audio, a hangeszközöknél nincsen, tehát a kimenetet nem tudom átkapcsolni az eredeti hangkártya outputjáról.....Esetleg ha erre valami tippeket kaphatnék
Chaser: köcce!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
gtx460 vagy 560ti érdekelne, ha van valakinek.
-
csaszi72
senior tag
hangszóró-jobb klikk-nállam ez a kép:
nem, nem fussa fullhd-ra
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
NaNorbert
aktív tag
Ha már ennyire benne vagytok ebben a digitális vackokban.
Van egy TV-m, (jó nekem), van rajta optikai hang kimenet.
Van egy sz.gépem, azon is van optikai hang de hogy ki vagy be azt nem tudom.
Ha ossze kötöm a 2 őt akkor mi van?
Át tudom a hangot játszani TV ről számítógépen keresztül az 5,1 emre ?◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
Chaser
legenda
Leírom, mert sokat szidjátok a postát
Jó 6 éve postázgatok, se ajánlott levéllel, se csomaggal nem volt gondom, évente 100k-t biztos otthagyok a postán ha nem többet, szóval nem kevésszer fordulok meg náluk. 2 hete sürgős csomag volt, stratplusz, garantált másnapi kézbesítés 2k ellenében, standard ugye 1050ft. Hát nem ezt b@szták el? Valamelyik átadóponton elkeverték, péntekre kellett volna a címzetthez érnie, lett belőle következő 7 hétfő. Persze már szombaton benn voltam mi van, mert a nyomonkövetés se működött. Semmit nem tudtak csinálni, hétfőn újra vissza, már a címzett városában volt a csomag. Természetesen panaszt tettem, múlt héten kaptam levelet hogy eljutott az illetékeshez és ma hozta a postás bácsi a feladási díjat._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
csaszi72
senior tag
válasz Chaser #35289 üzenetére
quote:hozta a postás bácsi a feladási díjat.
és ez vígasz?
2k-ért már futárszolgálat is elviszi......én már ha eladok valamit és postázni kell akkor a VEVŐre bízom, hogy hogyan kéri. Persze a + költségek az ő sara, ha símán kéri akkor a kockázat is.
szerk- ha jól tudom jövőre a Tőzsdén bejegyzik a postát
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
mephi666
nagyúr
válasz Chaser #35289 üzenetére
én jártam úgy, hogy azt hittem elsőbbségiként a csomag max +100ft és meglepődtem, hogy duplája... írtam is a vevőnek, hogy sorry: délután 4kor feladtam a csomagot, de nem akartam +1ezrest ráfizetni elsőbbségiként... írta, hogy nem gond... erre másnap délelőtt írt megint, hogy megkapta (kecskemét->békéscsaba volt asszem)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Norb3rto #35294 üzenetére
ez meg szerintem kézbesítőtől függ... f@szkalapból meg sehol nincs hiány... nekem itt a cégnél és otthon sem volt még soha problémám a kézbesítőkkel (habár most várok épp egy pakkot angliából, amit múlt hétfőn adtak fel, de még nem jött meg... ennyi idő alatt hong kong-ból is simán megjött általában, de szerintem ma már a kezemben lesz 3-6munkanap volt eddig az átlag)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Chaser
legenda
válasz csaszi72 #35291 üzenetére
Nekem az Kérhettem volna többet is ilyen-olyan indokkal, de mivel eddig nem volt gond nem vackoltam vele, vissza a 2k-t annyi elég. Futárszolgálattal nem foglalkozok, ált-ban csak 1k-s standardként küldök mindent, másnapra esetek 90%-ában az is ott van. Ez garantált lett volna másnapra.
mephi666: Ált-ban ott van másnapra, de hivatalosan 4-8 munkanap ha jól tudom. Annak függvénye mennyi garantált csomag van, értelemszerűen ha sok van azok élveznek elsőbbséget..kivéve ha el nem keveredik mint esetemben
szerk: Norb3rto: Össze kell spannolni a postás bácsikkal és nincs gond
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
MBW150 karóráva szemezgetek mióta. Kicsit sokalltam az árát, nyomon is követem.
Szpídshopba most kilencezer9száz!!!!!!
Android tulajoknak kifejezetten ajánlott
PH-n 15-20k áron ölik egymást érte./na jó enyhe túlzás
Lehet venni kéne eladásra is.szerk:! OpenWatch programmal bármilyen Androidos készülékkel működik az óra
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest