- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple notebookok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
***HG***
aktív tag
válasz God Vazzeg #30397 üzenetére
Asszem holnap akar jönni ez a csákómákó Kecsóra. Részemről annyi hogy délután 14:00-17:00 között ráérek. Egyéb időkben nem, mert menni kell húzni az igát
"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D
-
bartucc
addikt
válasz God Vazzeg #30402 üzenetére
Egyetértek, engem is érdekelne a pontos időpont, mert nem tudom be tudom-e még szervezni.
Fero02: hát vmi tipusszámot írj már pls, csak hogy nagyjából lássam tudjam miről is van szó.
Alázógyík: a x-210 lehet hogy érdekelne Mit tudsz róla infóként mondani?(teljesítmény nem kérdés, inkább állapot, esetleg története érdekel )
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #30397 üzenetére
Fero lehet, hogy kap, de ellenem esélyed nem lenne
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
tibibi
őstag
agp vga kellene passziv hütéssel occsóó
-
fero02
nagyúr
Na, vegyetek vissza az arcból, mert kifilézek mindenkit!
Én legjobb esetben is 4kor tudok indulni, tehát ha jó kört futok, akkor ~5re vagyok kecsón.
A többi részletkérdés számomra.
-
bartucc
addikt
válasz Steve1979 #30409 üzenetére
S3 Trio 3d/2x-re pontosan sztem, ami van nekem elfekvőben
Tud videót gyorsítani is divx-ig, akár HD-t is Core 2-vel tuninggalfero02: én még azt se tudom mikor tudnék menni, most intézkedek másik fronton.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
aXXon
őstag
Eladó Philips DVP3010 típusú divx képes, mindenevő dvdjátszó.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
tibibi
őstag
iphone 2G nincs valakinek eladó?
-
george11
addikt
-
fero02
nagyúr
Nah, akivel régebben volt olyan dolog, h vmi kellett neki és úgy beszéltük meg, h majd eljut vhogy hozzá, akkor sz még ma szóljon!
-
aXXon
őstag
válasz alázógyík #30429 üzenetére
Az egész SzilCoop már egy nagy konditerem, ugyanis felköltöztek az emeletre.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
Eladó Philips DVP3010 típusú divx képes, mindenevő dvdjátszó
-
george11
addikt
válasz fero02 #30431 üzenetére
Nagyon bevált, csak megállni nem lehet ... jobb lenne a konditerem előtt, vagy a bútorboltnál. Legalább nem kéne nyomorogni a padkán.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
Na mikorra menjek, negyed ötre, vagy háromnegyed hatra be?(ekkor van buszjáratom, ekkorra érek kecsóra)
Na akkor Szil-kópnál? (nem vágom a konkrét helyet, de meglesz mint a dexter compúter, azonnal )
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Akkor gyúrúnk vazze?
Talán ha kétszer jártam arra gyalogosan, szval végigdöcögök a Petőfin és go tovább amíg Szilkóp nem lesz belőle?
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz bartucc #30435 üzenetére
Ez a ferópöcs nem ér ide csak 5 vagy negyed 6 körül, szóval pont a kettő közt kell érkezned. Még ma egyeztessél a kunság volánnal, hogy indítsanak egy különjáratot, mert rájuk gyújtja a kecsói különítmény a bodegát
-
bartucc
addikt
válasz Steve1979 #30444 üzenetére
Döntetlenbe egyezzünk ki
Ti 4200 az inkább 9550 alatt picit, az már azért jóval fejlettebb, erősebb. Cod5-höz is elég, a DX 9 támogatása miatt, a Ti nem. Régebbi játékoknál kb egálba. SZval azért a 9200-nél erősebb picit."Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Mobil flották
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest