Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nzozz

    aktív tag

    Sziasztok!
    Lelit PL042EM gyári portafilteren lehet kart cserélni? Lecserélném a fekete műanyag nyelet valamilyen fa verzióra, ha lehet. De ha nem, akkor fölöslegesen nem kezdem el szétbombázni.

    Tudnátok ajánlani az szintén ehhez a Lelit géphez hőelemet vagy Pt100 -as hőellenállást (azaz valamilyen Omron E5CC kompatibilis hőérzékelőt), aminek a szonda része lehetőleg közvetlenül tudna érintkezni a vízzel, egyrészt anélkül, hogy egy ordas nagy furatot kéne neki készíteni (valami M12-M16 környékieket találtam a múltkor...), másrészt anélkül, hogy 10-20-30 ezer Ft -ot kelljen érte fizetnem...?

    Ha esetleg lenne rá lehetőség, érdekelne valakit a lenti képen láthatóhoz hasonló megoldású "tamping station"? Lehetne hozzá tamper/disztribútor tartó is. Egyelőre csak ilyesmi jellegű forgástestben gondolkodom, mert annak ismerősnek, akivel együttműködnék ez ügyben, tudtommal csak esztergája van, gyalu/maró nincs. Alapvetően csak saját célra terveztem elkészíteni/elkészíttetni, de ha esetleg érdekelne mást is, valószínűleg az is megoldható.

    És végül, aki vasárnap megy a Kávébár bazárra, kb. mettől meddig tervez ott tartózkodni? Mert én csak szívesen összefutnék az itteni társasággal személyesen is, ha van még erre vállalkozó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák