- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hozzászólok Aktív témák
-
arcsin
aktív tag
Priceless mondat a végén:
Így nem éri majd meg a "bújtatott foglalkoztatás" -
mondta az államtitkár a Magyar Nemzetnek.Így konkrétan SENKINEK sem éri meg dolgozni KATA-ban. Azok a programozó ismerőseim akik KATA-sok, általában külföldre számláztak eddig is főként, több helyre + idehaza is. Nem húztak el még innen, itt költötték el mindazt amit megkerestek. Ezután lehet nagyobb kedvük lesz elköltözni szerintem akár még Romániába is, mert ismerve őket, nekik tökmindegy, hogy melyik országban ülnek és kódolnak. Senki sem fogja tudni ezt a 40% ot belekalkulálni a bérébe. Egy németnek, amerikainak, stb meg nem magyarázod el, hogy légyszi alapíts még 3-4 céget hogy nekem jó legyen.... Felőlem lehetne akár sávos is az adózás, de ez így a teljes ellehetetlenítése azoknak is, akik amúgy nem bújtatott munkaviszonyban dolgoznak. Egyet értek, szerintem is "gombok" amennyit várnak tőle....
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- Sony KD-55XF9005BAEP Garanciális(MM Garancia Plusz Gold 2024-ig), Hibátlan, Pixelhibamentes TV ELADÓ
- Dell Venue 11 Pro 7130, 2-in-1, 10.8" FHD IPS érintő, i5-4300Y, 4GB/256SSD, 1 kamerás, 6 hónap gar.
- VILLÁMAKCIÓ! Használt Surface Pro 5 (2017) - i7 4.0GHz 16GB 512GB Iris Graphics
- iPhone X Silver 64GB Kártyafüggetlen Garanciával Számlával
- iPhone SE 2020 Black 64GB Kártyafüggetlen Karcmentes Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Core Systems Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest