Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Felreertettel. Bizonyara a videki fogalmazasom miatt. Napkozben semmit nem lattunk az egeszbol = napkozben nem ez volt a jellemzo, de tortentek ilyen dolgok is. Tehat aki itt irta, hogy ovele meg nem tortent semmi, az siman lehetseges egy akkora forgalmu varosban, mert nem 0-24 veszelyes minden egyes negyzetcentimeter. En nagyon szerettem ott lakni, de volt olyan, hogy konkretan benyitott hozzank egy kigyurt cigany es szerencsere a lanc miatt nem tudott egybol bejonni, en viszont kimentem es kerdore vontam es a rendoroket is kihivtam ra. Ez keso delutan volt, vilagosban, amikor a kornyekbeli ettermek dugig voltak, nem zavartatta magat, nyilvan nem az esze miatt kerult bortonbe (ez leritt rola).
Tehat eppen nem a kis szubjektiv valosagomrol volt szo, raadasul en ugye a 'kozpontban' laktam, de kijartam olykor Ujpestre vagy eppen Kelenfoldre is. A Keleti pedig rendszeres celpont volt, de a IX. kerulet tavoleso reszeire is elutaztam. Tomegkozlekedessel. Szerettem felfedezni a dolgokat. Szerintem eltulozzak azok, akik azt mondjak, hogy Budapest kb. egy getto, de azok is, akik azt mondjak hogy 'mokuskak es madarcsicserges' ami az embert fogadja. Az viszont teljesen megallja a helyet, hogy eleg csak rosszkor lenni rossz helyen es Budapesten velhetoen ez tobbszor (legalabbis nagyobb esellyel) fordulhat elo.
Amugy en a szivem szerint a XI. keruletet valasztanam, mondjuk egy olyan 'hegyvideki' utcaban, ahonnan hamar eljut az ember a Moriczra, onnan meg lehet menni barhova, bar legutobb amikor neztem, 800 es 900 ezer Forint korul volt egy negyzetmeternyi ingatlan ara, szoval egy 50 nm-es lyukat lehet venni minimum 40 millioert (120e €). 50 nm-en pedig aztan nem lehet 3 gyereket felnevelni, vagyis fel lehet, de akkor mindegy, ha papirdobozokbol hajtok egy campet valamelyik hid korul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest