- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
Szia!
Azt a romot azért raktam fel, mert én is azzal kaptam, ez a gyári rom, gondoltam jó, ha ez is megvan.A többiben egyformán gondolkodunk, nincs értelme más magyar nyelvet nem tartalmazó romot felrakni, csak azokat amik magyarítva lettek.
Ha minden igaz bármelyik modi tudja módosítani az első hsz-t!
A jelszót átírhatod ha szeretnéd!
Xiaomi Fan
-
ddrom
csendes tag
válasz Flexy90 #2752 üzenetére
Értelmes ötlet, hogy ne legyen fent válogatás nélkül minden ROM - csak a magyarítottak.
Viszont szerintem a legfrissebb - egy darab - gyári ROM-nak, (esetleg egy Flash Tool-zosnak, ha a legfrissebb nem az ) sokan örülnének. Amikor kijön egy új gyári, az előzőt lehet törölni.[ Szerkesztve ]
miért ne?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz #18193920 #2709 üzenetére
Még a kétmagos G3 idején kerestem meg ezt hogy micsoda ez:
(Kutatásomat a "hanzi recognizer" app és a "HanpingPro" segítette.)
Ezek a kínai úgynevezett "hanzi" karakterek a "pinyin" nevü latinbetüs átiratban a következők:
gong1 chang3 azaz: factory
mo2 shi4 azaz: mode,method
factory mode.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Most bezzeg már elég a google fordító app, kamera gomb megnyom, lefotóz, ujjacskával kijelöli a kínai szöveget és már le is van fordítva. Megnéztem a gyári kiskönyvét is amit adtak hozzá, jó kis marketingszövegek vannak benne meg garanciális feltételek. Meglepően nagy mennyiségű kínai szöveget bevesz egyszerre, a kiskönyvéből egy egész oldalt vitt egyszerre ha nem mozdult be a kamera és el tudta olvasni.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
ddrom
csendes tag
Ja, és hátha valakinek még jól fog jönni:
Az ide feltöltött Flash Tool nem ette meg a az augusztusi gyári ROM-ot. Konkrétan a scatter file betöltésénél hibaüzenetet dobott "error initializing scatter file failed" Kis google után kiderült, hogy a Flash Tool itt linkelt verziója (3.1224, ha jól emlékszem) már öreg az új ROM-okhoz. Újabb google után megtaláltam a 3.1304 verziót, és azzal már gond nélkül működött a dolog.miért ne?
-
törölt tag
válasz KurtCobain #2737 üzenetére
Valaki jön, valaki megy.Neked az első, nekem az utolsó.
Épp azon elmélkedtem, hogy követnem kellene Coolboy-t
SZiasztok. -
törölt tag
válasz KurtCobain #2763 üzenetére
Nem miattad, csak átadtam a stafétabotot.
Kihasználom a váltótárs helyzetet, te megjöttél én lelépek.
Nehogy már te is félreértsd. -
Totyahu
csendes tag
-
lexter00
őstag
válasz freestailo #2692 üzenetére
Persze hogy lehet de mivel ez egy szakmai topik tele kóros romolgatókkal ne lepődj meg hogy páran itt nem tudnak meglenn napi 10 romcsere alatt.
-
: iSiS :
tag
válasz freestailo #2767 üzenetére
Sztem, ezt gondoljátok újra, ha netán vmikor 1x-is segítségre szorultok,
"mivel ez egy szakmai topik tele kóros romolgatókkal"
naa azok fognak csak igazán röhögni,mert ők máár tudnak vmit.
-
siminhu
tag
Sziasztok,
Tegnapi napon megrendeltem egy G3S-t, segítséget szeretnék tőletek kérni.
Melyik az aktuálisan legjobban használható egyedi ROM? Van valahol egy jó leírás, hogyan tehetem rá?
Minideal-ról rendeltem, remélem minden OK lesz vele, de ugye magyar nyelv nincsen rajta.
Mit érdemes még tudnom ROM csere előtt?
Köszi,
SIM
-
gghrtz
őstag
válasz freestailo #2771 üzenetére
Le lehet torolni. Titanium backup.
-
Flexy90
senior tag
válasz siminhu #2770 üzenetére
Sokan ajánlják a Stanner által módosított romot. Stanner v1.5(Install via Recovery mappa)
CWM-en keresztül telepíthető a rom, azt, hogy magát a CWM-et hogy rakod fel, azt a téma összefoglalóban megtalálod a telefonhoz szükséges Clockworkmod recoveryvel együtt.
Amúgy ha MiniDeal-től rendelted, akkor lesz rajta magyar nyelv.
Xiaomi Fan
-
imregy
csendes tag
válasz freestailo #2771 üzenetére
MTKdroidTools-nak van egy olyan opciója,hogy törli a kínai appokat,nem?
"Delete china" a "root,backup,recovery" fülön. -
siminhu
tag
Találok valahol egy egyszerűbb leírást a ROM-oláshoz.
Egy MK808B-m van azon simán megcsináltam, de ahoz nem kellett IMEI mentés és más extra sem.
Tud valaki ebben segíteni?
Köszi,
SIM
-
Flexy90
senior tag
válasz siminhu #2775 üzenetére
Használd a keresőt, volt már itt szó a Stanner ROM changelog-ról.
Telepítés:
Letöltöd a Jiayu alkalmazását amivel le tudod menteni az IMEI számot és telepíteni tudod vele a CWM recoveryt is.Ha már telepítetted a CWM-et, akkor először mentsd le az aktuális romot a backup menüben (biztos ami biztos).
Megcsinálod a 3 wipe-ot aztán install zip from sd. Ennyi a telepítés és nem bonyolultabb mint a MK808-nál, ezért is nem írom le részletesebben.Xiaomi Fan
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Nem találtam külön Jiayu topikot ezért itt kérdezősködnék. Honnan érdemes ilyen márkájú készüléket rendelni? Mennyire megbízhatóak?
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Végül csak eljutok odáig,h össze tudom szedni a bajaimat és fel tudom itt tenni,nagy örömötökre.
Soha nem rendeltem/ünk külföldről,ezért semmi tapasztalat+PayPal fiók sincs.Igazából még bankkártyám sincs,de már eléggé szeretnék,internetes rendelések és sportfogadás miatt,ezért ezt néztem ki,mert jókat hallottam róla:[link] Ugye ez jó lenne Paypal-hez?És ez mit jelent?: Számládhoz havidíj-mentes webKÁRTYA számlát igényelhetsz, amely a hozzátartozó speciális, virtuális webKÁRTYÁ-val kizárólag az interneten végzett tranzakciók ellenértékének kiegyenlítésére szolgál, annak biztonságát szolgálja Tudom,h ultra off,csak hátha ismeri vki...Megpróbálom pontokba rendezni,amit szeretnék kérdezni,na öljetek meg,ha már sokszor feltett kérdést teszek fel én is.(használtam a keresőt... )
1. Nekem eszembe se jutott,tesóm kérdezte,de gondolom a kérdésre a válasz igen,mivel Ti is tudjátok használni: a telefon minden gond nélkül működik a magyar szolgáltatóknál?
T-mobilosok vagyunk,nekem Dominó-s csomagom van.Ha pl beletennék egy digis sim-et,h tudjak netezni-gondolom a digis a legolcsóbb,bár ennek még nem néztem utána-akkor minden gond nélkül működne a dolog?(én úgy gondolom igen,mert olvastam már itt a fórumon,h vki digis kártyával netezik,csak nem tudom,h a másik kártyára milyen,de gondolom annyira nem is lényeges...)2.Sikerült a kereső használatával kiderítenem,h 3 színben kapható: szürke,ezüst és fekete.
De a szürkét kb. nem lehet kapni.Akkor ezen a jó marketinges fotón a szürke változat látható?: [link]
Az ezüst milyen élőben?Mert nekem jobban tetszene,ha nem olvadna egybe az egész telefon,mint a fekete verzió.3. A kijelző leválás tényleg nagyon ritka?A GPS esetleges hibára megtaláltam a részletes leírást,h hogyan lehet kigyógyítani belőle a telefont([link]),de ehhez kell root vagy bármi más a spéci app-on kívül?
Sajna még sose csináltam root-ot vagy nem cserélgettem a rom-okat,szóval teljes tapasztalatlanság,ezért ódzkodás és "félelem" van.Próbáltam eligazodni ezekben a webshopokban,de nem nagy sikerrel...Ez most G3T verziójú?[link] Mert eléggé jó áron van.Csak ha jól tudom,itt nincs paypal...ami nem tudom,h mennyire hátrány.Biztonság szempontjából az,de ennek az eladónak igen sok eladása volt már,meg jóra is értékelték+ha jól tudom,csak akkor kapja meg a pénzt,ha visszaigazolom a honlapon,h megkaptam a csomagomat rendesen.És mi van,ha vki megkapja a csomagját,de aztán még is azt állítja,h nem kapott semmit?Ez egy kicsit furcsának tűnik nekem.
Ha jól tudom a T-s verzióban nincs magyar nyelv,de talán sok S-be sincs+ha úgy is mókolni kell a telefonnal,akkor már úgy is mindegy...Nekem elég lenne az S 1.2GHz-es procija is,persze örülök,h ha ugyan annyiért már lehet kapni pár helyen T-t is,ha tényleg nincs semmi különbség az S és a T között,tehát ugyan annyi ideig bírja az akksija a T-nek-ami ha tényleg igaz,akkor csak át van matricázva-és minden ugyan olyan,csak tényleg nincs benne magyar,tudom,ezt könnyen meg lehet oldani-aki ért hozzá.Még szeretnék olyat is kérdezni,h Ti konkrétan honnan/melyik eladótól rendeltétek a telefonjaitokat,mert nekem eléggé kaotikusnak tűnik az egész,van,aki megbízhatónak írja a xy oldalt,más meg nem...csak gondolom ez itt (is) OFF-nak számít.
Bocsi,h ilyen hosszú lett,és előre is köszönöm.
-
grizlisandor
veterán
válasz Bati0501 #2780 üzenetére
1. Nekem G3S-em van, saját Voda-'s- és céges Telenor-os kártyával működik vele minden! Biztos működni fog, de biztos akad valaki aki megerősít téged.
2. Nekem fekete színű van.
3. A kijelző felválás szerintem egyedi dolog, ha nem akkor meg garanciáztatni kell szerintem.
A GPS nekem se megy, de elvileg a javítás után menne, de a lustaság nagy úr. Valakiknek ROM csere után működött, most gondolkozok rajta én is, hogy lecserélem.Ali-ról vegyes dolgokat lehet hallani! Bár nekem csak pozitív dolgom volt az onnan való rendelésben. Először inkább vegyél egy megbízható kínai webshop-ból, pl.: Minideal. Én is onnan rendeltem meg a készülékem. A magyar nyelven meg ne aggódj, mert lehet magyarosítani a rom-ot a telefonon...
-
Flexy90
senior tag
válasz Bati0501 #2780 üzenetére
1. Igen, de nem támogatja a WCDMA 900-at, amit csak a Vodafone használ bizonyos területeken.
2. Igazából csak két szín van, fekete és ezüst, az elődnél (G3) volt 3 szín.
3. Szerintem ritka eset a leválás, a GPS-ről pedig vegyes érzelmeim vannak, de még nem volt időm másik rommal kipróbálni.Nem azt mondom, hogy ne rendelj ali-ról, meg nem is abban nem bízok, hogy nem küldenék el a telefont, csak a garanciáztatás kérdéses. Én jobban bízok egy webshopban, ezért is rendeltem a Mini-től, de úgy kalkulálj, és dönts, hogy ha megfogják a VÁMon akkor fizetned kell érte kb 11-12E Ft-ot pluszban.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Fan
-
Bati0501
őstag
Köszönöm szépen!
tudom,h a Vodának a legnagyobb a lefedettsége,de Miskolcon lakunk,az országot meg nem szoktuk járkálni,h kelljen nekünk/em a lefedettség+ha járnánk is,meg lennék net nélkül.Ha mondjuk a digit választanám,akkor ott nem lenne ilyen gond?
Sztem akkor én majd ezüstöt választok,de majd még nézek egy pár képet,vidit.
A GPS-t nem használnám naponta-sőt,h annyira fontos legyen,csak ha már benne van,akkor működjön már a lehető legjobban,meg nem is szeretem,ha vmi nem úgy működik,ahogy kellene neki/tudna.Igen,az Ali-ról vannak ilyen vegyes vélemények...Minideal-en pedig ha jól emlékszek már nincs ezüst színű...
Ha tegyük fel,megvan a hely,ahonnan veszem,akkor van a X$*1,04(paypal felár),ugye?És még erre jöhet rá az a 10-11e áfa.
Mert így már eléggé közel van az 50e-es határ,vagy túl is van már rajta...:/ -
Flexy90
senior tag
válasz Bati0501 #2783 üzenetére
"Ha tegyük fel,megvan a hely,ahonnan veszem,akkor van a X$*1,04(paypal felár),ugye?És még erre jöhet rá az a 10-11e áfa.
Mert így már eléggé közel van az 50e-es határ,vagy túl is van már rajta...:/"Ha jól tudom a 4% paypal költség a Tmallbox-nál van, de legalább is Mininél biztos, hogy nincs. A vám sajnos szerencse kérdése, én 55eFt-ot fizettem érte anno, de szerintem így is megérte.
Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
Upo!
Ezt olvastam a blogodban a Stanner mod ROM telepítésénél: "2. A teljes belső flash csak a júniusi 0614 romtól kezdve van, ezért a legegyszerűbb először a hivatalos 20130813-093005 romot USB kábellel flashelni"Nekem májusi rom van a telefonomon, de egybe van particionálva a belső tároló már itt is, akkor is fel kell tennem előtte a gyári romot? Ha igen, jó lesz a Jiayu.es-ról a CWM telepítős is?
Köszi!
Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
válasz KurtCobain #2788 üzenetére
Köszi!
Mondjuk úgy néz ki, mégsem ezen a hétvégén fogom feltenni, nem igen van rá most időmHa jól tudom csak a batman-es CWM van. Dícsérik még a Jiayu.es által készített custom romot is, de igazából nincs túl sok rom erre a telóra.
Xiaomi Fan
-
fuze
őstag
válasz : iSiS : #2784 üzenetére
Nekem kamuztak arról, hogy átvették a postán. Direkt figyeltem a trackinget, már az értesítő is kiment. Alapból nem lett volna baj, hogy később veszik át. Inkább az zavart, hogy nem mondtak igazat. Ezt le is írtam mind a paypalos arcoknak és visszakaptam a pénzt.
Még jóvá sem lett írva a számlámon és megrendeltem geekbuyingról. Ott meg nem volt készleten, de 5 nap alatt beszerezték. Rendesek voltak.
adms.hu | UI Designer
-
kispal87
aktív tag
Szerintem amit a jiayu alkalmazással lehet leszedni az nincs elforgatva.
Az is CWM 6.0.2.8! -
Upo
addikt
Igaz, bele is írtam a blogba.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Én ajánlom a TWRP-t, nagyobb tapizós gombjai vannak, több zipet is ki lehet választani és sorban felrakja, pl. a fő rom után mêg hozzáadom a szüksêges patcheket és egybe felteszi, restore után pl.egyből kitesz egy wipe cache ês egy reboot gombot, file manager van benne, jól keze alá dolgozik az embernek. Ha nincs túl sok cwm mentés akkor ajánlom az átállást, vagy rögtön ezzel kezdeni. Blogomon van letöltési link, stanner csinálta de más romokkal is működik és nem fejtetőn áll.
-
Upo
addikt
válasz kispal87 #2791 üzenetére
Ami nincs elforgatva az ugyanúgy fejtetőn áll mint a gyári kínai recovery,tehát nekünk az elforgatott kell mert az áll "rendesen". Ami a jiayu.es-en van g3t recoveryként az g4 recovery de működnie kell, sokan használják (én nem próbáltam).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest