- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nem nagyon akarok beszállni a vitába de nekem az a véleményem hogy nem azt csináltad ami le van írva.
Először felraktad a CWM-es zipet ahogy kell, ez ok. Másodszor letöltötted a minideales backup zipet, az összefoglalóban az van írva hogy ezt restore-al kell felrakni tehát backup mappába kicsomagol és cwm-ben restore. Kicsomagolás nélkül persze hogy nem találja. És mivel a /systemet formáztad, ez kitörölte az előző romot, az üres telefon nem fog elindulni. Mondjuk ha már nem megy be cwm-be akkor hiába a vita hogy cwm-ből mit csinálj, erre való a flashtool. Ezt meg3 hsz-el(most már 6) feljebb leírtam hol találod meg ami kell.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
ddrom
csendes tag
A CWM-et a Mobileuncle-lal raktam fel a telefonra, és rendesen tudtam használni is az első ROM felrakásakor. A második próbálkozásnál a CWM elvileg az nem sérült, mert nem raktam fel új ROM-ot (épp ez volt a hiba), hanem az adatok Wipe-olása után ROM telepítése nélkül újra bootoltam a telefont.
Azért megpróbálom flashalni a CWM-et a telefonra - hátha sikerül...
miért ne?
-
ddrom
csendes tag
Igen jól látod a dolgot. Nem az volt a probléma, hogy nem találta a ROM-ot, hanem hogy töröltem az előző ROM-ot, és nem indul a telefon. Viszont a CWM-be sem lép be. Erre kértem megoldási segítséget, amire tőled érkezett. Azt megköszöntem feljebb.
De még egyszer: Köszmiért ne?
-
ÁrPi2
senior tag
Szerintem ha a hozzászólásodban nem hagytál ki semmit a sztoriból akkor van intakt cwm-recovery-d csak sikerülni kellene a belelépésnek...
-
ddrom
csendes tag
-
andyTM
őstag
- annyit tudnék neked segíteni (és ezzel hasonló helyzetbe kerülő emberkéknek is), hogy Windows alól is lehet backup-olni, csak android sdk kell hozzá és 4.x felett működik parancssorból root nélkül:
Mindent ment:
adb backup –apk –shared –all –f C:\JiaYuG3\backup123456.abVisszaállítás:
adb restore C:\JiaYuG3\backup123456.ab- ha találsz valakit, aki mentene neked egy szűz romot, akkor ez egy megoldás lenne, de az imei miatt nem tudom, hogy van-e aki megosztaná.
-
GeryX
tag
Féligmeddig OFF:
Screenshotot lehet csinálni mindenféle külön app nélkül Stanner-féle rom-on?ON
Volt már olyan valakinek,hogy zenehallgatás és netezés közben megfagyott a rendszer? -
törölt tag
Azt olvastam, hogy az android 4(ICS)-től kezdve ez minden verzióban benne va na képernyőmentés funkció.
"Képernyőfotó készítése a hangerő-csökkentő és a ki- és bekapcsoló gomb együttes lenyomásával"
*Android Wiki
Utazás közben neteztem vele több órát plusz zene és egyéb, de nem tapasztaltam még csak lassulást sem.
Szerintem ez az eddigi legstabilabb Rom. -
Chronos6
tag
Tud valaki egyszerű módot arra hogy a hangerő gombokkal lehessen hosszan nyomva számot váltani?
-
Chronos6
tag
válasz ruszi_tomi #2667 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
MIUI-tól óckodom, szeretem a teljesen testreszabhatóságot, folyamatosan alakítom. MIUI pedig kicsit kötöttnek tűnik. Tévednék?
-
qad
senior tag
G3ST-re szeretnék kijelzővédő fóliát tenni, van valakinek ötlete, hogy oldhatom meg?
-
qad
senior tag
-
qad
senior tag
Azt szeretném még megkérdezni, hogy hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) visszaállítani azt hogy a telefonkönyvben a nevek a vezetéknevekkel kezdődjenek pl: Kovács József és ne fordítva mutassa nekem mint most József Kovács, Egyáltalán én állítottam el valamit vagy kezdjek el inkább hozzászokni ?
-
freestailo
őstag
sziasztok! most szeretnék egy g3t-t vásárolni, és azt szeretném kérdezni, hogy honnan érné meg legjobban beszerezni a készüléket! Valamit az is érdekelne, hogy itthon kell-e vámot ill. áfát fizetni utána. Köszönöm a válaszokat
-
Upo
addikt
Névjegyeket megnyitod (nem a tárcsázóból hanem a külön névjegyeket), menu gomb-beállítások, Lista rendezési elve ->vezetéknév, Nevek megjelenítése mint -> Vezetéknév elöl
Ha ilyenkor mégsem a vezetéknév van elöl - NameFixer.apk
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
andyTM
őstag
válasz freestailo #2677 üzenetére
-
ddrom
csendes tag
Végül sikerült életre keltenem a telefont a Flash Tool-al. Kezdtem az eredeti augusztusi ROM-al, majd utána már a CWM-ből a legújabb szeptemberi ROM a jiayu.es-ből, végüla -003-as magyarított eredeti. Ez sajnos az augusztusi ROM magyarított változata, ami nekem nem tetszik. Jobban tetszik a szeptemberi, de arról nem találtam meg a magyarított változatot. Van ilyen valahol?
Fel akartam még tenni a Stanner 1.4-et (by MrFrakk), de azt google drive jogosultság miatt nem tudtam letölteni.Köszi mindenkinek a segítséget
miért ne?
-
törölt tag
válasz ruszi_tomi #2673 üzenetére
Nem volt időm kipróbálni, de remélem nem lesz vele gond.
[MIUI-G3S_V5_3.10.4_Full Hun]
[MIUI-G3S_V5_3.10.13 update (from 3.10.4)]
[MIUI Képernyőképek] -
GrandS
senior tag
Tudja valaki, hogy mi a pontos kiejtése a telefon nevének? (nem a telefonnak! )
-
törölt tag
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de ha rányomsz a Meghallgatás gombra kimondja a keresett kifejezést.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Több alkalommal volt már szó erről a dologról. (keresés:.. kiejtés)
[Jiayu kiejtés] -
Upo
addikt
Nem tudom miben nyilvánul meg a "nem tetszik", az a spanyol rom kb. abban különbözik hogy másik launcher az alapértelmezett benne. Ha kinézetről van szó akkor tele a play store launcherekkel és lockscreenekkel és témákkal. Pl ha a blogomból leszeded a stanner 1.5 full myversiont abban van next launcher 3d is, rengeteg témát lehet letölteni hozzá, de tetszés szerinti launchereket lehet telepíteni és váltogatni közöttük. Másik mostanában divatos pl. a TSF Shell.
Ha a zájfón féle dizájn jön be akkor próbáld a miui-t, utánad következő hsz.Jogosultsági problémára:
1. Be kell jelentkezned a saját google fiókodba
2. Ha letöltésnél sötét alapon szomorú arc akkor a jobb alsó sarokban van egy gomb lefelé mutató nyíllal, az a letöltés.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ruszi_tomi #2689 üzenetére
A készítő ezt írja
"Download 3.10.4 full rom and 3.10.13 update
Boot to mod recovery (cwm or twrp), make a factory reset if u installing miui first time and flash full rom first and update after (without reboot), reboot after flashing and enjoy miui."
Indítsa el a helyreállítási modot (CWM vagy twrp), gyári beállítások visszaállítása majd az update felrakása.
Vagy új telepítés először, a teljes Flash rom az első, majd a frissítés (újraindítás nélkül)
Legalábbis én így értelmezem, de ha nem jól fordítottam volna akkor elnézést kérek. -
freestailo
őstag
Basszus lehet ezt a készüléket használni egyáltalán úgy, hogy nem mókol rajta az ember? Gondolkodom hogy veszek egyet, de ami keverés itt megy a fórumon az már lol
-
GrandS
senior tag
válasz freestailo #2692 üzenetére
Nem lehet!
-
Flexy90
senior tag
Persze, hogy lehet! Én a gyári romot használom, és semmi baj nincs vele, egy két finomságot tettem bele a gravitybox-al. (hosszú vissza gombra bezárja az alkalmazást, hosszú hangerőre számot vált, a hangerő gomok ne ébresszék fel a készüléket, jobb szélén húzom le az állapotsávot akkor a kapcsolókat hozza elő, stb.)
Az viszont igaz, hogy már gondolkodom, hogy mit rakjak majd rá Hiába megfelelő a mostani..
(#2681) mrfrakk Ez a MIUI honnan van? Needromon nem láttam csak szeptemberit. Te fordítottad le vagy gyárilag tudja a magyart? Én úgy tudom, hogy a miuikból alapból van multilanguage. (Defyn még WIUI-t használtam.. )
Xiaomi Fan
-
GrandS
senior tag
válasz freestailo #2694 üzenetére
Nézzél szét annak a fórumjaiban is, ott is zúg a mókolás ezerrel!
-
törölt tag
Természetesen lehet, nem azért cseréljük le a Rom-ot, mert nem működik a készülék vagy nem használható.
Egy része azért cseréli le mert magyar nyelvet szeretne a készülékre(ami kínai készüléknél nem túl gyakori).
Vagy esetleg nem szereti a kínai appokat.
Másik része pedig más kinézetet, vagy ilyen-olyan javításokat, esetleg plusz dolgokat.
Kinézet(leWa, MIUI)
plusz(tethering, volume key mod stb)
Vagyis nem kell lecserélni a gyári Rom-ot ez csak egy lehetőség. -
rakpartiroka
tag
En gyari allapotaban hasznalom a telefont es a gps-en kivul semmi gondom sincs vele. A gps meg szerencse kerdese.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest