- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
Kösz az összes képet, hasznosnak tűnik.
Sajnos tegnap végleges rá kellett jönnöm hogy a GPS nálam nem úgy működik ahogy kellene. Kaptam egy újabb - másnál tökéletesen működő - "hárombetűst" de ugyanaz a szitu. Pozíció fix az megvan, általában tökéletesen szabad téren nem kézbe fogva ~30-40m-es pontossággal max. 4-5 használt holddal. Kocsiban kézbe véve, vagy ölembe rakva már az esetek nagy többségében elveszti a jelet, ha mégsem, akkor annyira más pozícióban mutatja a helyzetem hogy sírni tudnék.
Az olvasott - itteni és külföldi - tapasztalatok alapján a gyári antenna és/vagy annak érintkezése a ludas, ennek okán felbuzdulva gondoltam hogy leellenőrzöm ezt az enyémen.
Tegnap találtam egy másik hasonló leírást, ott az antenna pontos alakja és mérete is definiálva van (rézfóliából), és elmondásuk szerint a gyári antennát ki kell iktatni mert csak rosszabb lesz, de legalábbis nem lesz jobb.
Engem nem érdekelne a lassú fix, csak a nagy mértékű pontatlanság zavar...de nagyon.(#3183) andyTM: Ugyanúgy szétszedted ahogy kell és a "T" alakú fóliát bedugtad az eredeti érintkezés helyére?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a
Téma összefoglalót!
Ha G3S készülékkel rendelkezel fáradj át ebbe a topicba!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest