Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DS39

    nagyúr

    a PH "pontrendszer" jelenleg azt súlyozza hogy mennyit társalogsz, írásban a PH és a lapcsalád tematikájával kapcsolatban. tehát ha vki csak hozzászól egy hw teszthez, mobilteszthez, vagy problémát tárgyal ki egyéb szakmai topicban, értelemszerűen többet ér, mint aki megtalálja magának a focis, sörös, mittomén topicot és oda ír hsz-t. és ha vki egyikből "gyűjt" 4000 hsz.-t, vki meg a másikból, én azt nem venném egy kalap alá. (szerintem logikus)

    továbbá ezek a rangok amelyek kiosztásra kerülnek, nem a szakmai tudást kívánják sugallani, hanem azt hogy az ember mennyire aktív tagja ennek az IT tematikájú közösségnek.

    éppen ezért nem látom értelmét ebben a számítási rendszerben jobban díjazni azt aki sokat, és jól segít, mert mit nyerne azzal hogy ezért előbb lesz PH valami, mint mások, akik csak szimplán kérdéseket tesznek fel.

    ezt a két dolgot külön választanám. jelenleg is van Szakértő rang, a Kékes525 által említett értékelést annak a rangnak a megszerzéséhez venném hozzá, és látnám értelmét, mert ez egy olyan rang, amit trollkodással, szakmai topicok szétoffolásával, és sok-sok kérdezéssel nem lehetne elérni, ellentétben a PH valami rangokkal.

    és ezt ki is lehet bővíteni, olyanokkal hogy Mobilguru, Progmester vagy hasonlók. annak megfelelően, melyik területen ír hasznosakat, vagy segít sokat, pozitívan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák