Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cole86

    senior tag

    válasz ST05 #14079 üzenetére

    Kösz amúgy. :U :R

    Már bocs, de a 30 foknyi diff az rengeteg!

    csak ,h képben legyél , a régi szénné hajtott i7 eseknél max 15fok volt a különbség, az már kezdett parás lenni!

    Ez annyit jelent ,h egy komolyabb hűtéssel rendelkező nem képes kihasználni a cucca által nyújtott potenciált, mert a hőátadás mértéke abszolút korlátozott és ezért a tuning is jóval visszafogottabb, valamint az élettartalomnak sem hinném ,h jót tesz a magasabb hő! Nyilván jó pár óra alatt mérséklődni tud a különbség, de közel sem akkora mértékben, főleg nem egy felső kategóriás hűtésnél vagy víznél, ahol extrém hőfokok alatt jön ki a foguk fehére..

    Ezt intel bácsi direct baszta el, h a következő 1-2 generációnak egyáltalán legyen értelme (megvételre). Az átlag userek amúgy sem tuningolnak nagyon, főleg nem moddingolnak , szóval bevált a taktikája.

    Ellenben aki veszi a bátorságot, annak nem kéne mondani ,h balfék és semmi értelme, mert a saját termékét teszi kockára, valamint ezáltal, ha sikerül a művelet 100%osan, úgy nem csökken a proci értéke, hanem nő (legalábbis egy hozzá értő szemében, akinek számít a tuning és a biztonságos hőfok). A garanciális kérdés nyilván sarkalatos, de vissza is lehet ragasztani (ettől nem lesz rosszabb minőségű), illetve egy ilyen procit szerintem senki nem adna el, mert elég lesz jó pár évig (3-4simán), addigra pedig már nem lesz nagy értéke, sőt..

    Innentől kezdve pedig a vita meddő..! ;) (persze a te álláspontod is érthető valami logika folytán :)) )

    Ez az én magán véleményem, csak gondoltam már megírom!

    peace :R

    [ Szerkesztve ]

    >> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P

Új hozzászólás Aktív témák