-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz Blaise #99448 üzenetére
Ha van pénz, akkor én is mindkettőre szavazok, így nem marad ki az ember a jóból. Amúgy én is PS4, volt is, de akkor még elég szerény volt a felhozatal rá, így el is adtam.
Ja én is bundle vettem a LoUR-al, iszonyatosan jó az a játék, kéne PC-re is nagyon.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Arcképgyáros
Kondiban ipod támogatott kardiógépek vannak nálunk, hogy a p*csába tudom hozzácsatlakoztatni az iphonet? Már mindenhogy próbáltam.. wifin blutuszon semmi... ötletem sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz Cyberpunk #99451 üzenetére
Nem dohányzom, szóval fel lehet fogni úgy is, hogy inkább ilyenekre költök hobbi címszóval. Anno a box mellé vettem egy használt ps3-at jó áron, hogy ne maradjak ki az exkluzívokból, szerintem bőven megérte.
Aztán elkapott a gépszíj, vettem használtan jó áron egy PS Vitát, meg nemrég egy Nintendo 2DS-t
-
Ragnar95
félisten
válasz Blaise #99448 üzenetére
Gears of Wart egyiket se toltam még, így annyira nem is vonz, Uncharted szintén kimaradt.
Exkluzívak közül igazából egyedül Forza érint, de anélkül is túlélném igazából. Visszafele kompatibilitás nem érint, mert 360-on játszottam kb mindennel, ami érdekelt, ráadásul mostmár aprópénzért mennek a 360-ak.
Kontroller fontos szempont nálam, PS3 ravasza elég gagyi volt, PS4-é már jobb lett szerencsére, viszont a One-nál nem jön be a ravasz, a nyomáspontja jó, de a formája elég fura, kiderül az Elite controller milyen lesz majd.
icecave: pályán kívülre ott lesz az NFS, mondjuk engem autós játékokban sosem vonzott igazán a pályán kívüli vezetés, arra ott a GTA, de igazából egyik játékban sem nagyon vonz engem a céltalan játék, ha a single-t kitolom, általában abba is hagyom a játékokat. Forzát azért szeretem, mert nagyon jó a split screen módja
-secret-: nálunk dock csatis gépek voltak, így sajna azokra nem tudtam csatlakoztatni se az i5-öt, se az i6-ot. Mondjuk alapból csak a kardió gépeken volt ilyen értelemszerűen, azokat meg úgyis maximum edzés elején 5-10 percre bemelegítés céljából használom.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
válasz Ragnar95 #99456 üzenetére
Én szoktam tekerni általában edzés után egy fél-1órát. Változó ahogy kedvem van. Van dokkoló, meg írja ki, hogy "dock your ipod blabla", de ahova be kéne dokkolni a telót az csak egy tartó végül is.. annak az alján nincs se jack csati se iphone töltő csati. Nem értem. Kérdeztem az ottani csajt azt mondta, hogy 4s-sel okés.. na de nem értem hogy hogy.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #99457 üzenetére
Szerintem tuti dock csatinak kéne lennie a gépen, ha azt írja, hogy "dock your iPod", jack csati esetén nem írná direktbe, hogy iPod, wireless megoldás esetén meg inkább a connect szó lenne odaillő, nem a dock.
Az már másik kérdés, hogy hova tüntették a dock csatit a gépről. Lyuk sincs a tartóban, ahonnan hiányozhatna esetleg a csati, ha valaki letépte mondjuk?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pana0017
senior tag
Milyen gyakran jártok edzeni? Milyen edzésterven vagytok? Táplálkozást mennyire veszitek komolyan?
-
-
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz pana0017 #99459 üzenetére
Heti 4x általában, 1 nap pihenés nem árt az edzések között, bár ez attól is függ, milyen intenzitással csinál 1-1 edzést az ember, illetve mikor milyen izomcsoportokat edz.
Tömegnövelőt fölöslegesnek tartom, mivel 100%-ban bevihető megfelelő étkezéssel a hatóanyagtartalma, ha a kaja és az edzés is rendben van, BCAA-t lehet mellé tolni, annak tényleg van értelme.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pana0017
senior tag
válasz Ragnar95 #99464 üzenetére
Esetleg le tudod írni milyen étrended van kb.? Őszintén szólva én a testalkatom megítélésénél vagyok gondban. 190 cm vagyok, 79 kg, mellemen, karomon, vállamon alig van izom, viszont a hasam, csípőm, combom kissé tartalmaz fölösleget, így gondban vagyok a kg-ra jutó szénhidrát belövésével.
-
Jojo5
őstag
válasz Ragnar95 #99464 üzenetére
pedig egy normalis tomegnovelonek van ertelme, sot azoknal akiknel extrem bevitt ch sem segit ott sem art a tomegnovelo...
pana0017: teljes testes edzessel kezdj heti 3-4 alkalommal, a kajat allitsd be legalabb 2g/tskg fehrjere es a szenhidrattal is 2-2,5g/tskg vel kezdj par honap mulva meglatod mennyire hizol vagy valtozik a tested...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Ragnar95
félisten
válasz pana0017 #99465 üzenetére
Jelenleg nem igazán figyelek oda rá, mert most volt egy ~2 hónapos kihagyásom sérülés+vizsgaidőszak miatt, de előtte ezt az étrendet toltam nagyjából. Ehhez itt van egy kalkulátor is, amivel ki tudod számolni, miből mennyi kell bevinned.
Jojo5: én nem hiszek bennük, lehet, hogy valakinek segít, de én be tudok vinni simán annyi fehérjét húsból, hogy ne legyen tömegnövelőre szükség. Ráadásul az a baj, hogy a legtöbb ember azt hiszi, hogy a megfelelő étkezést ki lehet váltani vele, pedig pont hogy az az előfeltétele, hogy egyáltalán legyen értelme bármilyen szert is tolni mellé.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
madgie
titán
válasz Ragnar95 #99467 üzenetére
Én csak egy kis marhafehérjét iszom néha, semmi mást. Szénhidrát meg zsír jut elég befelé, hízni nem akarok, csirkemellből viszont rengeteg kéne, hogy a fehérjebevitel meglegyen.
Mondjuk én csak kocamód tolom, jó esetben is heti három meg max egyszeri futás (de a héten pihi volt, mert nem értem rá).
Ja, azért marha, mert a tejsavó nálam ki van lőve a laktózérzékenység miatt.
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #99471 üzenetére
Nekem elvben olyan 170g fehérje kell, annyit be tudok vinni hússal simán, általában edzés után betolok 500g csirkemellet, abból rögtön megvan 130g.
pana0017: villamosmérnök. Sajna nem élünk ott, itthonról mentem.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #99475 üzenetére
19 évesen edzés után belefér
Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy napi 2x eszem, így mire edzés után eljutok idáig általában 14-16órája nem ettem.
Általában fél kg csirke + 2-300g krumpli az edzés utáni menü + mellé egy kevés zöldség.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
válasz Ragnar95 #99476 üzenetére
Arra nem gondoltál,hogy jól szétb>szod a gyomrod? Összeszűkül, mint állat, mert sokáig nem eszel, aztán megkínálod 0,8 kg kajával. Hamar gondjaid lesznek... persze, könnyen vagyok bölcs, én sem csináltam másképp ilyen idős koromban, aztán most meg szívok is a hülyeségeim miatt rendesen.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #99477 üzenetére
Nincs időm reggelizni általában, bár mióta itthon vagyok, szoktam, de igazából nem is kívánok már túl sok kaját reggelire, ebédre+vacsira eszem sokat.
Amúgy 1 nap alatt nem hiszem,h túlzottan össze tudna szűkülni a gyomrom, ráadásul sose kell erőltetni, hogy ennyit egyek, egyszerűen edzés után éhes vagyok eléggé. Ráadásul edzéshez elég jó is ez az étrend, a linkelt oldalon szépen le van írva.
madgie: van, hogy nekem is délutánra csúszik az edzés, olyankor vacsira szoktam ezt megenni. Én este vagyok aktív inkább, így eltolódik a napom.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pana0017
senior tag
Ezt most dobtam össze, a fehérje kijön 2g/tskg-ra a szénhidrát pedig 4-re. Az étkezéseket zöldséggel kiegészíteném, ezeket most nem írtam bele. A kérdésem az lenne hogy vacsorára mit kellene fogyasztanom? Nem kevés ennyi energia? Jumbo Pro helyett esetleg valami olcsóbb?
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Üdv ,mint eddig Iphone -os tulaj most ideiglenesen került hozzám egy Samsung S5 ...... Az lenne a kérdésem hogy az Icloud-ra szinkronizált telefonkönyv bejegyzéseket hogy tudom rávarázsolni az S5 re ? Nem hiszem hogy megmarad sokáig mert nem tudom megszokni ,de amig ezt használom jó lenne tudni ki hiv .
-
Ragnar95
félisten
Filé sütve natúran, csak fűszerezve, rántotthúsból valóban sok lenne 500g egyszerre
Edzéshez tudtommal pont nagyon rossz a 2-3óránkénti evés, mivel a tesztoszterontermelésed a béke s*gge alatt van, ha folyamatosan kajálsz, ami rossz hatással van a teljesítményedre.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Jojo5
őstag
válasz Ragnar95 #99486 üzenetére
edzés napokon is 2-3 óránként kell enni, nem véletlen, állandóan legyen ellátása a testnek(ne legyen katabolikus állapotban), annyi, hogy edzés előtt 1-1,5 órával legyen a kaja ne pedig közvetlenül.
A tesztót az edzés serkenti, azt annyira úgyse lehet befolyásolni kémia nélkül...
-
Arcképgyáros
válasz Ragnar95 #99486 üzenetére
Ha komolyan akarod venni akkor folyamatosan enni kell pedig, de legfontosabb a reggeli és edzés előtt 1 - 1,5 órával ahogy Jojo is megmondta. Mondjuk nálam ami állandó mindig az a zsírszegény túró edzés után.
Bódi Film: Testépítés Feketén Fehéren teljes film
Akit egy kicsit is érdekel a gyúrás az nézze meg ezt, én már vagy 3x megnéztem.
Izmosabb nem lettem tőle, de motiválásnak jó.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Én a linkelt leangains diétát követem, az a csávó se tűnik hülyének és biológiailag van értelme annak, amit mondd, ráadásul be is vált a dolog eddig.
Pont lehet befolyásolni, exponenciálisan nő elvben a termelése, ha nem eszik az ember, asszem 2-3 nap éhezés után válik csak konstanssá, de nyilvánvalóan annyi ideig nem szabad koplalni, mert akkor az éhség a teljesítmény rovására megy, elvben ezért jó a 16 órás intervallum, mert akkor van egyensúlyban a két dolog.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Jojo5
őstag
válasz Ragnar95 #99493 üzenetére
értem én, hogy leangains, de senki se garantálja, hogy a testednél ez beválik nem tudom milyen eredményeid vannak, de én már értem el olyan eredményt ami számomra, meggyőző volt a saját testemen és csak normálisan kellett kajálnom és kitartással edzenem....
Persze 25 éves fejjel és 7 éves edzés múlttal csak a levegőbe beszélek...
-
whitezo88
nagyúr
válasz lacy86 #99494 üzenetére
terembe ahova járok is mindenki cuccozik, látszik is rajtuk de marhára nem kéne mert úgyis összeesnek utána (és főként, a naturál határt se érték el), mivel a kúra után nem marad meg az izomtömeg, csak egy töredéke, de addig lehet feszíteni a csajoknak.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ragnar95 #99493 üzenetére
Szerintem ha itthon jársz menj be a Cutlerbe Kathi Bélához, és adj neki tanácsokat a táplálkozással kapcsolatban. Ő meg ezt a tudást kamatoztatja a köreiben... Ha esetleg leolt küld ide a topikba, mi majd megerősítjük hogy amit mondtál az úgy jó!
Én csak támogatlak ebben...
-
Jojo5
őstag
válasz whitezo88 #99496 üzenetére
aki ért hozzá az a kúra után megtartja a tömege nagy részét, 80%-ot legalább, max az erő esik vissza, de ez a "cucc"tól is erősen függ, a másik meg, hogy a genetika itt is döntő szerepet játszik, ki, hogyan fejlődik és hogyan\mennyi épül le...
-
Ragnar95
félisten
Nem mondom, hogy nincs igazad, de az edzés nem egy egzakt tudomány, mivel a testépítők nagy része tapasztalatból beszél csak és mivel nem mindenki teste reagál ugyanúgy, így természetesen nem mindenkinek ugyanaz az edzésterv válik be.
~5 hónapnyi edzés alatt ~5kg jött fel és ennek nagy része izom, a 2 hónapos kihagyás előtt sokan tették szóvá,h mennyire megnőttem, pedig nekem fel se tűnt, mivel folyamatos volt a dolog és a saját célomat még messze nem értem el. Fekvenyomásnál volt a legszembetűnőbb az eredmény, testtömegem 3/4-ét tudtam kinyomni 5x5-ös szériában, mikor elkezdtem edzeni, mostmár ez felment a testsúlyom fölé szintén 5x5-ben.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest