-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Ragnar95 #54170 üzenetére
Ha tényleg csak ennyire kell, akkor egy egyfiókos NAS szerintem olcsóbb és kevesebbet fogyaszt a kiszemelt gépnél.
Nálam egy Zyxel NSA310, benne 1 TB vinyó van rákötve a routerre. (Használtan vettem mindkettőt, az együttes áruk kb, annyi volt, mint az általad linkelt gép alapára.) 3D filmekkel nem tudom, hogy boldogulna, de mivel gigabites LAN-on csatlakozik a WDR3600-ra, gondolom, az sem okozna gondot. 1080p-t biztosan gond nélkül streamel, valamint ha akarnék, USB-n vagy eSATA-n rá tudnék kötni még 1-1 plusz külső vinyót.
Én is csak médialejátszó kiszolgálásra és doksik/fotók backupolására használom amúgy. Elvileg van iOS-os meg Android-os app is ahhoz, ha el akarod érni távolról a tartalmát, de én még sosem használtam.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs