- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz madgie #54284 üzenetére
Na tényleg ilyen szilikon-hidrogél cucc.
Elég olcsón megúsztam a dolgot. Kőkemény 3600 volt a vizsgálat, a két próba lencse és egy kis adag ehhez való folyadék. Holnap-holnapután meg is jönnek a lencsék, aztán kiderül, bár nem parázok. Szerintem pár nap után rendelem is a teljes adagot belőle.
A szemem az utóbbi 4 évben sokat nem változott, egyedül a jobb szememnél lesz egy negyeddel erősebb dioptria a lencsénél, a szemüveg pedig marad.
Mondjuk az új info volt nekem, hogy a folyadék 3 hónap után kuka. Eddig mindig nagy adagot vettem és egy évig simán használtam.
Na de a lényeg, hogy nem kell többet 2-4 hetet várnom egy nyomorult rendelésre. Öröm-boldogság. Ráadásnak még a szemüvegem is be van állítva, kiegyengetve.
-
madgie
titán
Nem tudom, mi lehet a gond, nekem abszolút jól megy a Plex, épp azzal szórakoztam, hogy tök felesleges az apple tv-t hekkelni a dns-sel, egyszerűen elindítom az iPad-en itthon a filmet, megnyomom az AirPlay-t, így a filmet magát kilövi a tévére, az iPad meg átmegy távirányítóba, ahol filmplakátos kezelőfelülettel kényeztet
Persze a legtöbbször ehhez lusta vagyok, elindítom a régi, megszokott médialejátszót, ott biztos nincs wifis átviteli gond (utp-n megy a routerbe, ahogy a mac mini (szerver) is.
Szerk: nem láttam még amúgy a filmet (jobs), csak stílszerűen azt szedtem elő a printscreenhez
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Ez kész bakker, rákérdeztem van-e valaki, aki nem tart igényt a nyomtatóra. Erre rámír volt oszttársam, hogy ismerősei közül jópáran berendeltek csomót... Persze haszonszerzés céljából.
vadászcsiga: yap.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #54513 üzenetére
Én a mai linkelés után rendeltem be, nem tudtam róla. Délután negyed 3-kor.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #54516 üzenetére
1 perccel azelőtt lett nem elérhető, hogy én betettem a kosárba. Felhívtam az apple supportot, ők is megerősítettek benne... Meg abban is, hogy noway, hogy még egy rendelés beleférjen.
-
b4zsi-
őstag
Ilyenkor mennyire boldog lehet az ali megvette "eredeti" áron. Elég kellemes haszon lehet rajta.
Leszedtem a Mérges Madarak GO változatát. I4-en elég szar volt a grafika és ráadásul az első pálya után kilépett. Töröltem is.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Napizene jó kis retro.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz b4zsi- #54521 üzenetére
Kellett volna nyomtató, mert kb 3 éve szart be az itthoni Canon, azóta ismerősnél vagy melóhelyen nyomtatok, ha kell valami. Van jó minőségű tintás nyomtató is fotókhoz, de nincs pofám ott fogyasztani a tintát. Szóval jah, nagyon jól jönne itthonra. 33k-ért mondjuk tuti meg se fordult volna a fejemben, de ennyiért nagyon kéne.
-
DanielK
addikt
Most jut eszembe, mindjárt ittakary!
-
Totheground
addikt
Azért agyfasz, hogy valamelyik fórumon azért reklamálnak, mert nem tudtak négyet venni.
Gyűlölöm az ilyen "ügyeskedőket". És utána még neki áll feljebb...Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Cyberpunk
félisten
válasz Totheground #54540 üzenetére
+1 gyakorlatilag "elügyeskedték" mások elöl, de nem baj, majd lesz az aprón pár darab 20 ért.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nord_
veterán
válasz Totheground #54540 üzenetére
+1
-
b4zsi-
őstag
Van itt még valakinek i4-e? Most 2 éves készüléken veszem észre, hogy egyre gyengébb az akksi. 20% -ra lehet meríteni 3,5 óra alatt. Hirtelen csökkent szerintem az üzemidő eddig nyilván jobb volt. Öregszik szegény.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest