- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz B-L-A-C-K #46751 üzenetére
Na az ilyen átlátszó tokokkal engem a sírba kergetni, a másik fajta, mikor a logónál vágnak egy kör alakú lyukat a tokra.
(#46753) B-L-A-C-K: Mindig van rés, ahol frankón be tud menni a szösz-por és így az átlátszó résznél gázul tud festeni a dolog.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
GALARDO
addikt
Jók ezek a bőrtokok....alátétnek.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
manchester85
veterán
Hirdetem épp anyám i4-ét, ami majd csak holnap lesz eladható. Jelentkezik egy tag, hogy szerdán megnézné, és hogy jegeljem már. Nem szívesen tettem, mert napokkal az eladás előtt jártunk, de oké, 3 napig kinn volt a jég. Erre írok ma neki, hogy akkor aktuális-e a holnap, természetesen közli, hogy nem. Mondom neki, arra volt eszed, hogy jegeltesd velem, de arra már nem, hogy közöld is, hogy már nem aktuális. Erre a válasza, hogy ő nem kért ilyet, hogy jegeljem. Úgyhogy bemásoltam neki a privátot, amiben az áll, kérlek jegeld szerdáig. Idiot...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
B-L-A-C-K
titán
válasz dzsonesz #46756 üzenetére
A legalsó szinten a vízesés felől ha megindulsz akkor az első (jobban nem tudom leírni). Árak: Szilikon 1500 Ft, Műanyag 2000 Ft, Szilikon-Műanyag 2500 Ft. Nekem ugye ez az utóbbi van, viszont már fel volt bontva, és pont ilyen nemvolt több...Mondtam nekem bontatlan kellene, mondta már sajnos nincs de így ha ez kell enged, mondtam 20 ezresem van vagy 1700 apróba, ha 1700 jó elviszem, és ideadta...Mondjuk gondolom ~300 Ft-ba van nekik egy ilyen de nekem annyit bőven megért mert nem az a gagyi darab, és teljesen jól illeszkedik a telefonhoz, bár ez a képeken is látható.
Amúgy szerintem lent találsz még pont ilyet más boltba is, mert ha jól tudom lent ott több bolt egy céghez tartozik. Illetve volt még hasonló mint ez, csak annak a kamera része jobban kivágott, illetve szárul illeszkedik rá, na olyat ne vegyél.
manchester85: Nekem kb 70 db hasonló szitum volt már, így bele is untam, valamit már csak akkor jegelek ha egy minimális összeget elutal foglalóként az illető az adott termékre, értem ezt 2-3 ezer forint alatt. A volt 4S-emet is így adtam el, 2 hétre lefoglalta egy srác mert akkor kapott rá pénzt, 2 ezret elutalt, el is raktam neki, letelte a 2 hét jött is érte.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem itt vannak a tokok, aztán egyiket sem használom
Mindegyik 1-3 dolláros ebay tok, kivéve a 2 iFrogz-ot jobb felül,de azokat is úgy vettem,hogy kettőt adtak egy áráért akcióban.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #46757 üzenetére
Fekete mehet neki, és egy szava sem lehet. Sok az ilyen gyökér.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
mondomén
őstag
Erre hogy lehet csak 4 hónap garancia? Többször láttam már hasonlót, de fogalmam sincs hogy jön ki ilyen szám. Nem akkor indul a garancia mikor aktiválod?
-
-
SÖ
addikt
Nem nehéz megjósolni, hogy Bit Torrent következő lépése a hanghívás lesz. Akkor pedig a Winfos Skype lehúzhatja magát a ... [link]
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #46767 üzenetére
Fotózd le neki, azt küld el orvoshoz, mert kihagy az agya, vagy beteg és kettős énje van.
-
manchester85
veterán
válasz Cyberpunk #46769 üzenetére
Figyeld ezt a választ:
"Komolyan mondom, hogy nincs ilyen üzenet az üzeneteim között! Küldjek printscreent? Vagy lehet, hogy neked küldtem el véletlen ezt, de nem neked akartam, mert volt, hogy töröltem üzenetet. Viszont azt nekem már nem jelzi.."
Anonim idézet, szal nem tiltja a ph, mielőtt valaki jelentene.
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #46770 üzenetére
Hmmm gondolom nem egy üzenet váltás volt ez ügyében? Törölt ja hihető, ez onnan idáig bűzlik.
-
SÖ
addikt
Erősen gondolkodom, hogy áttérek, mert a gmai tele lesz reklámokkal. [link] Persze ha nem lesz fizetős.
madgie
Pont ezért sajnos. Viber lenne a legjobb, az van mindenkinek, csak a folyamatos net hiányzik alóla.
A bennem lakó Nostradamus azt mondja - a GSM hívások úgy el fognak tűnni előbb- utóbb, mint a vonalas ma.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Gondolom vót má, de azért megkérdezem én is, hogy ha i5-nek a hátlapját megkocogtatom közvetlenül a kamera alatt akkor hallató hogy rezeg benne az üveg/műanyag ugye? Remélem érthetően fogalmaztam...Csak mert gondoltam a telefonnal van valami, de ma megnéztem egy másik i5-nél és ugyan ezt produkálta...
-
greggggg
aktív tag
válasz manchester85 #46770 üzenetére
...nem elég h bizonyította h gerinctelen még megfejeli azzal h hülyének is néz... lol kiez?
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #46776 üzenetére
Akkor azok...Mondjuk egy ilyen készüléknél ezt, meg a kopó keretet nagyon elbaszták...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mondomén #46764 üzenetére
Közbe utána jártam, garanciában cserélt készülék, ezért rá annyi a garancia...
legiaap: Hát ha igen ha nem ezért nem cserélem le... Tokot úgyis fogok rajta hordani az ütődés ellen, az alá veretek egy keret fóliát és cső...De tényleg nagyon elbaszták, van ilyen polír motorom, olyan szépen meglehetne csinálni vele full fényes ezüstre...
Olyan tokom (vagyis olyasmi) volt anno 4S-emhez, elég jó, dobálhattad a telefont semmi baja nem lett, pecázáshoz vittem is, amúgy meg gusztustalan nagy vele a telefon...
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
Egy megfejtetlen találós kérdésem van, minek oda az a lyuk?
SÖ: Értem, de i4, 4S-nél nem rémlett ugyan az, bár lehet ott is megvolt...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #46786 üzenetére
Azóta be is lett karikázva...
-
r3dsnake
nagyúr
Egyetemi MSDNAA-s Win esetében csak addig érvényes a kulcs, amíg a hallgatói jogviszony tart?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #46789 üzenetére
És mi történik, ha valaki tovább használja? Nem tudja aktiválni? Nem jön update? Jön a kommandó az NSA-val és az ASVA-val karöltve?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #46792 üzenetére
Köszi!
-
SÖ
addikt
Most olvasom ezt a cikket, és döbbentem rá valamire. Ma a buszon egy serác kezében szürke telefon, középen kúszott felfelé a füles zsinórja, és elképesztő beleéléssel nyomkodta. Nekem is feltűnt, hogy a hátulján kínai hanyagsággal egy nagy-nagy korong formájában állt ki a kamera a hátlap síkjából. Percemig törtem a fejem milyen modell lehet, de nem jöttem rá. Én aki 30 évre visszamenőleg az összes telefon típust felismerem, akár 10% részi információból is. [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest