Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz DanielK #43909 üzenetére

    Márpedig, ha az angolod ennyire nem jó, akkor gondban leszel. Az Obj-C nagyon erősen épít az angol nyelvre és egy megfelelően összerakott kódot jó angollal és ismeretekkel folyékonyan lehet olvasni. Ez a nagy eltérése a többi nyelvvel szemben.

    Ha tényleg semmi alapod nincsen oop-ból, akkor mindenképpen a programming methodologyval kellene kezdeni, hiszen ott pontosan a nulláról indítanak békaügetésben.

    (#43911) DanielK: Jaj. Ne várj sokat tőlük.

    Azt pedig ne feledd, hogy ez teljesen más mint egy leírónyelvvel zsonglőrködni. Egy komplex probléma lebontása, majd felépítése egy teljesen más gondolkodásmódot igényel. Sok suli ott bassza el, hogy erőlteti a népekbe a szintaktikát és az alap dolgokat, de arra nem vezetik rá, hogyan is kellene gondolkodni. Más világ, nagyon más.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák