- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
ezt nézzétek meg - marha jól összefoglalja ezt az egész hányást, amit jelenleg az Apple kínál eladásra
szép szép fényes, de aki átlátja, az tudja, hogy belülről rohad
-
-Ben-
veterán
válasz MasterMark #162052 üzenetére
Biztos, hogy „outdated”? [link]
-
GALARDO
addikt
Instant get. Ekkora méretben azonnali vétel lenne az ikszplusz.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
r3dsnake
nagyúr
Ez az új hardverapró?
-
-Ben-
veterán
Nem tudom, hogy miért jobb ez a HA, mint a régi, de biztosan jobb...
-
agabe
addikt
privi uzeneteket nem is talalom hol jelzi ki HA.
itt a PH-n meg a regi van.szerk:
megvan a sajat magamra kattintva jobb felso sarokban a menuben ott bujik.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Ja érdekes., szokni kell majd, de jobban néz ki, mint eddig szvsz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
Remélem, még nem végleges a hardverapró, volt majdnem 900 értékelésem, most meg van 241. Vagy máshogy számolja az új rendszer?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
szekra
addikt
Nekem az nem tetszik, hogy mobilon nem tudom előhozni a desktop nézetet, mint a régebbinél. Hiába tartom le hosszan a Safariban az oldal frissítés gombot és kérem azt a verziót.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Totheground #162084 üzenetére
Nem láttál még ilyet? Egy időben nagy divat volt.
-
-
SÖ
addikt
Hardverapro - retrós. Látszik hogy sok munka van benne, de fantázia nincs. Gondolom ennyiből ezt lehetett kihozni. Egy modern felület az egész lapcsaládra ráférne. Pénz, pénz, pénz. SMS fizetést miért kellett megszüntetni. Igaz én azt sem tudom mi az.
-
Cyberpunk
félisten
Na Facebook és a moderációjuk. 30 nap járt azért, mert megosztottam egy screenshot-ot, amin egy másik személy szintén megosztott egy screenshot-ot, ahol egy harmadik személy kemény náculásban volt éppen. Egyébként nyilvánosan, de ez mellékes. Ezek után csak szívecskéket, meg virágocskákat fogok megosztani, azért talán nem bannolnak.
-
b4zsi-
őstag
Tegnap megyek be a hozzánk legközelebbi Playersroomba, hogy megvegyem a szokásos otthoni papucsomat, azt a modellt, amit kb 10-15 éve használok. Mondja a hölgy, hogy már nem lehet kapni és valószínűleg nem is lesz pedig sokan keresik. Ti használtátok ezt a papucsot? Nike Getasandal
-
Cyberpunk
félisten
válasz .Szaki. #162094 üzenetére
Én használom, sok mindenre jó, csak vannak problémák, és ugye nálunk nem is nagyon van alternatíva, mivel mindenki ezt használja. Ezért muszáj nekem is, persze nem kötelező, csak akkor jócskán beszűkül a tér körülöttem.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Itt az iPhone plus Nintendó a Play Stesenekhez képest. [link]
-
SÖ
addikt
válasz aprokaroka87 #162097 üzenetére
Miközben az iPhone rég elvérzet. Van akiknek még ez is kevés, de azok minden fingós apphoz engedélyezik az összes hozzáférést, holott már rég lehet alkalmazásonként szelektálni a jogosultságot. Nem hülyéknek lett kitalálva, de még így sem lehet legálisan kijátszani a Google háttértevékenységét. Sajnos, de valamit valamiért Ez a videó szemlélteti a Bixby "nagyszerűségét" ezzel együtt leleplezi a Google-t. Azt csinál a telefonnal amit akar. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest