- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Cyberpunk #160301 üzenetére
Valami kiderül és szaporodni fognak ezek a repedések ,biztosan cserélni fogja ingyen az Apple mint anno az akkumulátort ,ekkora összegnél és színvonalnál nem engedhetik meg hogy gáz legyen ,és nem is fogják...
Könnyebb inkább ráfogni vlmire hogy azért történik ,mint beismerni hogy gyenge minőségű az üveg a kamerán.
Tényleg nincs semmi búra rá?Anno a sz@ros i6/i6s kamerájára még lehetett kapni...
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Icekave csak neked csak most. Ha ezt meglépik lehet veszek egy ócska X-t, csak hogy még jobban tudjam fikázni. [link]
-
Rage47
veterán
-
nagyúr
Először én is örültem, de aztán tovább olvastam a szifonos cikket: [link]
"Egy valamire azonban biztos nem lehet majd használni az NFC-t, az pedig a fizetés. Az valószínűleg kizárólag az Apple Pay számára lesz fenntartva, és arról egyelőre semmilyen információnk sincs, hogy bármelyik magyar bank csatlakozna az Apple Pay-hez belátható időn belül. 😭"
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
SÖ
addikt
De jól néz ki ez a dark mod, a régi OSX-re hasonlít. [link]
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz -secret- #160253 üzenetére
Az az igazság, hogy én is elgondolkodtam egy Mi Band2-őn, mert ha elkészül a bicó, akkor ha tudnám mérni vele a megtett km-t, meg a pulzust, stb, az baromi jó lenne, de nekem is gyanús volt, hogy ennyire olcsó a többi órához képest, de ha azt mondjátok, hogy jó, akkor nem kizárt, hogy beruházok egyre.
-
Arcképgyáros
iOS 11.4!!!
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #160328 üzenetére
Van, akinél.
-
TechN7ne
nagyúr
Nálam mindig...
-
.Szaki.
addikt
Nálam 5S-en mindenképp...
Azért gyorsan hozzátenném, hogy 11.3 óta semmi lag nincs rajta, de ez sem tökéletes. Kíváncsi vagyok a 11.4 javít-e valamit.
-
ittakary
nagyúr
X-en sok meglepetés nincs, ami idáig akadt (5% akksi alatt belaggol az egész rendszer, kb 10FPS lesz a szokásos 60 helyett), az továbbra is akad, de összességében pörög a telefon, fasza minden...
-
nagyúr
válasz ittakary #160335 üzenetére
Egy bug biztosan javítva: [link]
Amúgy jó az X, meg minden, de van 2 dolog, ami azért elég buzin van megoldva: bt fülesem csak akkor látom,hogy csatlakozva van-e még,ha lehúzom az értesítési sávot (mint ahogy az akku %-os kijelzés mutatásához is az kell), valamint a face ID nem old fel, ha reggel épp ásítok,vagy szimplán csak grimaszolok.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Sukta 95
aktív tag
-
Arcképgyáros
válasz Sukta 95 #160347 üzenetére
Nekem van 2 is, még T-ből vettem kuponnal, hogy használni fogom. Egy be van dugva PC hátsó usb-jébe, aztán ha benyomom az asztalit akkor ráteszem a telefont de valami kegyetlen lassan tölt. Hálózatról biztos gyorsabb de inkább a kábelt használom. Másikat ki sem bontottam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.