Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz Jojo5 #144123 üzenetére

    Én egyre jobban a prevenció felé hajlok már minden téren. :K

    Nagyon sokan tolják magukba ezt a sok szar edzés előttit, L-Arginine,Caffeine,L-Carnitine, taurin, Beta-Alanine, és még a többi jóság. És akkor egy ilyen adagos szarba már ott tartunk ott van 400-500mg caffeine benne.

    Aki minden téren komolyan veszi a sportot annál nem úgy kezdődik az edzés, hogy lemegyek benyomom az edzés előttit és nyomom. Én is amikor írtam mekkora súlyokkal dolgozok, úgy tudtam elérni addig és nem lesérülni stb, hogy mielőtt megyek edzeni már előtte 1 órával fejben elkezdem az egészet. Ha már oda értem akkor szépen 5-10 perc kardió gép majd gimnasztika is 5-10 perc és utána kezdődik el az edzés.
    Sokan meg le mennek átöltöznek és már nyomják is, úgy hogy fel se készítették a testüket a terhelésre de az edzés előttit azért beverték. Eszmélet nagy a tájékozatlanság mert mint a "sárga" oldal onnan olvassák a sok bullshit dolgot minden szart megvesznek kiadnak rá egy valag pénzt cserébe szart se ér. Akkora átverés az egész tápkieg mizéria, hogy az hihetetlen.

    De elég megnézni az átlag embert aki kávézik, szépen emeli x idő után a mennyiséget és kész, aztán már ott tart, hogy napi 4-et megiszik és még is fáradt . Annyi eszük nincs, hogy ciklizálják mert hozzá szoknak meg nem kéne annyit meginni...

Új hozzászólás Aktív témák