Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz radi8tor #107751 üzenetére

    Ha ez tény akkor küldj már légszíves egy linket ahol fenn van, hogy ez köztudottan bizonyított, biztos vagyok benne, hogy nem fogsz ilyet találni.És csak találgatnak, valaki ezt mondja valaki azt, valószínűleg soha nem is lesz mert hihetetlenül összetett a szervezet.
    Na most felsoroltad a lisztet, cukrot meg a húst.
    Ebből kettővel egyet is értek, hogy káros és figyelni kell de még egy átlag embernek is. Ez a liszt és a cukor. Na most a hús, elég nagy fogalom a sovány húsok egészségesek. Konkrétan a rákosoknál pl egy kemo után mivel sejtromboló hatású a szer ezért fel szokott lépni izomsorvadás, látható ahogy az izmok nincsenek az alap tónusukba. Ha nem viszel be húst vagyis fehérjét nem fog vissza állni mivel fehérjéből épül fel, mozoghatsz, erősítheted de ha nincs ami beépülni tud szinte semmit nem fog érni.

    Liszt nem ajánlott a sok keményítő miatt, cukor meg hatalmas inzulin löketett vált ki.

    De érdekes ez az orvoslás mivel megnézed mivel gyógyítanak, mi esetünkbe akkor maradjunk a ráknál.
    Kemoterápia és sugárkezelés, mind kettő rombolja is a szervezettet rendesen és sok mellékhatást tapasztalnak mellette a betegek és sokszor semmit nem ér a kezelés. Na most akkor melyik a károsabb a te általad említett dolgok vagy az a kezelés amitől kihullik a hajad, rosszul vagy mérhetetlenül rombolja a sejteket az oké, hogy a rákos sejteket is de az mellet az egészséges is károsodik.

    De elég ha elolvasod az otthon lévő aspirin tájékoztatóját, hogy milyen mellékhatások lehetnek hát garantálom rosszul lesz az ember míg végig olvassa.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák