- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
Miv
tag
válasz Cyber_Bird #9044 üzenetére
Na látod fején találtad a szöget! Most nekem nincs JB-elve a telcsim, nem is akarom. És egy egyszerű kapcsoló lenne a kontakt listán, hogy engedje-e a hívást vagy elvesse.
Egyébként én nem tapasztaltam, hogy _lényegesen_ többet kérne az iphone iblacklisttel mint nélküle. -
Andreas
tag
Mi van már az iGO-val? Nincs valakinek ismerőse a Nav N Go-nál? Megőrülök a várakozástól - feliratkoztam a hírlevelükre is az igomyway.com-on, de nem jött még sz*r sem.
-
Tommmmka
senior tag
Hi!
A napokban terveztem Iphone 3g vásárlását Domino csomagban, annyi lenen a kérdésem, h. kb mikor várható a 3GS illetve h. körülbelül van valami ötlet h. kb mennyi lesz dominóban?
azaz kiadjak 140k-t a 3g-re vagy ne?
-
Andreas
tag
válasz Tommmmka #9060 üzenetére
Nehogy már a GSM bolt legyen a mérce! Ez az ár a célközönségükre van szabva: Józsi, atlétában, fukszokkal, susogósban, sportcipőben vagy papupcsban - mellé egy igazán egyedi fekete Hummer/A8/7-es vagy 6-os/S, ML vagy SL AMG - ő az, akinek a sok adózás és munka után is marad ideje és pénze, hogy akár 500 rongyért vegyen telót, amit aztán a másik nívos haverjának mutogasson, hogy "fúg*ci ezt nézd"...
Tisztelet a kivételnek.
P.S.: A szlovák rendszám és a kopasz fej kimaradt, de ez ugye alap.
[ Szerkesztve ]
-
bosi84
tag
Én 3éve várok. Még jó hogy gyerekként sokat legóztam
De az iPhone az a teló amit szívesen hasznlnék és legalább 3 egyéb eszközt vált ki, és ez már 2007ben kiderült, de csak most vagyok teljesen meggyőzve a 3GS-szel.
MyRig: Gigabyte Z68XP-UD3, i5 2500k@4,3Ghz, Kingston HyperX 2x4GB 1600Mhz, Gigabyte GTX 1070 Gaming G1.
-
Csigger
őstag
válasz Andreas #9061 üzenetére
nah ez szimpi volt ez a hozzászólás! szívemből szóltál! rühellem az ilyen kutyaütőket!
szerintem az iPhone tulajok legalább felére illik ez a karakter leírás, a másik felük a tünci kis csajok fehér hátlapú szifonnal, és akkor maradnak ki százalékban az itteni fórumozók meg a jó kis szifon.com-os bagázs![ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
Nems
tag
Sziasztok!
regisztráltam az App Store-ra. le is szedte a kártyáról a lét de nem tudok letölteni, mert nem kaptam jelszót. Ki tudja, hogy az mennyi idő múlva jön meg? Ha nem jön meg mi a fene van?
Gondolom nem én vagyok az első aki regisztrált.köszke a választ én a :
a lelkes amatőr
-
Doresz
tag
Jó, persze, akkor én is 3 éve várok, de 2 hónapja kaptam annyi lóvét, hogy már ne csak várjak, hanem vehessek is egyet A lego meg jó dolog.
Nekem is azért tetszik, mert több eszközt vált ki. Ha megvennék mindent külön, amire az iPhone-t használnám, háát... nem is lenne annyi pénzem, a sok kütyü meg lehúzná a táskám. -
cilo9
aktív tag
Tudtom szerint a jelszót Te magad adtad meg a regisztrációnál, azt kell használni. A felhasználó név meg az email cím, amire regisztráltál. "Account" aktiváló emailt fogsz kapni. Ha levonták a pénzt (és ezt látod a banki egyenlegeden is, akkor hamarosan. A banki tranzakcióknak szokott lenni 1-2 nap átfutási ideje, ezért lehet, hogy csúszik az email is.
Üdv, Cilo
-
Nems
tag
Köszi apa, sikerült.
de ha már így belejöttem a kérdésekbe: letöltöttem egy iPhone Ring Tone Maker nevű progit. Örültem mint majom a...nak, hogy végre az mp3-akat sikerü átraknom és működik. az öröm rövid ideig tartott mert a harmadik töltés után azt írta, hogy over és kér valami jelszót. na itt el is akadtam. Van valami ötleted?köszi én a :
a lelkes amatőr
-
Csigger
őstag
nem tévedsz, meg lehet oldani, igaz kb kemény 1 percedbe fog telni de megéri! ;)
Amúgy annyi az egész, hogy kiválasztasz egy számot, a csengőhang 30 mp hosszú lehet csak, tehát a számra rábökve az iTunes-ban van egy olyan h Get info, ott az egyik fülön be lehet állítani, hogy mikortól meddig kezdődjön a szám, ha ez megvan akkor Creat AAC Version majd ha kész akkor a kész átkonvertált számot megkeresed a gépen az iTunes mappájában, átírod a fájl kiterjesztést m4u -ról m4r -re kitörlöd az iTunes-ban az eddigi m4u-s átkonvertált fájlt, majd intézőben commanderben kétszer ráböksz az m4r -es formátumra és láss csodát!!! Ringtones között ott szerepel a cucc! Have fun!
(ez a kemény egy perc nem a személyednek szólt, csak vannak olyan fikázók, akik nem tudnak 2 gombot meg 3 billentyűt lenyomni, csakhogy legyen csengőhangjuk a mobiljukon)
[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
cilo9
aktív tag
Én is úgy tudom, hogy iTunes-ban is lehet. Én egyszer próbáltam, az iTunes-ba szinkronizált zenéimből, kiválasztottam (iTunes-ban - Music menüben) az adott számot, jobb gomb majd Create Ringtones. De ekkor valami olyan hibát kaptam, hogy csak az iTunes Store-on keresztül vásárolt zenékből tudok csinálni. Hagytam is a fenébe, annyira nem izgatott a dolog.
Más: korábban írtam, hogy gondom volt a régi autóstöltőmmel, mert lötyögött a mostani autó szivargyújtójában és emiatt használhatatlan volt. Végül találtam egyett, ami jó, nem lötyög. Belinkelem, hátha másnak is van/volt hasonló gondja. Kábel nincs hozzá, de a szifon USB kábele tökéletes hozzá. Majd tesztelgetem, hogy navi közben is tölti-e, nemcsak szinten tartásra jó. A cuccos!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Cilo
-
P.O.C.
tag
válasz Csigger #9071 üzenetére
jaja, vágom a dolgot, csak kerülgettem a témát, nehogy megsértsek valamilyen fórumszabályzatot Még nincs iphone-om, csak tervezgetem a vásárlást...
Pont a minap nézegettem, hogy jobb klikk és create ringtone. Aztán az üzenet ami ott fogadott kicsit felháborított. Milyen dolog az, hogy csak az iTunes store-ban vásárolt zenéből csinálhatok csengőhangot?! Értem én, hogy törvényesség meg biznisz, de amit pl. eredeti CD-ről grabbelek az nem legális?
Na 111, aztán rákerestem a neten és ott találtam ezt az egyszerű megoldást.Az iWork Trial verziójának "upgradelését" már meg sem merem említeni sehol. Elvileg abban sincs semmi illegális, csak kattintgatok a gépemen.
-
zerone
tag
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy mennyibe kerül a data roaming? Vagy csak annyit, hogy drágább-e az itthoni használatnál(gondolom, jóval, de hátha nincs igazam...).
Két nap múlva külföldre megyek, és nem tudom, ha használom az ottani 3G/EDGE hálózatot, mennyire tetemes számlát kapnék. Nem életfontoságú, de jól jönne.
Van egy (magentás) 3GB-os adatcsomagom, de gondolom, ez külföldre nem érvényes. Bocsi, hogy nincs kedvem üfsz-t hívni meg ászf-et nyálazni, ha valaki itt hamarabb meg tudja mondani.
Köszi.
-
Andreas
tag
Általánosságban elmondható, hogy tényleg nagyon drága: jelenleg általában (EU-n belül) 60 Ft-ba kerül 100 kB.
Viszont most van egy akciójuk, ami szerény véleményem szerint röhejes, de a semminél ez is jobb:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/nemzetkozi/roaming/eunetA lényeg, hogy 4190 Ft-ért forgalmazhatsz 50 MB-ot az EU országaiban. Nem lenne annyira rossz, na de 24 órán belül?!
SZERK: Közben elolvastam a FAKKOT és kiderült, hogy 24 óra elteltével újra aktiválhatod - magyarul akár naponta, de ez nem változtat a véleményemen, hogy ez így is szar. Vagyis nem annyira szar, de ez csak a businessman-eknek éri meg már megint, annak meg amúgy is mindegy, hogy spórol-e vagy nem, nem?
[ Szerkesztve ]
-
hitman77
senior tag
Sziasztok, elnézést az OFF-ért, de sűrgős kérdésem lenne:
Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a baja egy 1 hetes iPhone 3G-nek, ha nem reagál semmire. Kb. 71%-os töltöttségen volt, amikor sleep-be ment, majd ezek után semmit nem lehet vele csinálni. Se DFU, se soft reset, se semmi. Ha töltőre rakom akkor se reagál rá. Még garanciális, de ugye okosítva van. Érdemes megpróbálni a garanciális szervizt? Ráadásul azért 1 hetes, mert az előtte lévőt a T-mobile cserélte garanciába (nem volt térerő néha, eldobta a hálózatot).
Köszönöm
-
hitman77
senior tag
Nem ismeri fel semmi, még ha töltőre rakom akkor sem történik semmi. Az az édekes, hogy amikor lement sleep módba, akkor mellettem volt az ágyon, és ott történt valami vele, mert utánna nem volt elérhető, tehát kikapcsolt és azóta semmi.
Vinném én egyből vissza, de az okosítást nem lehet, hogy észreveszik? Mondjuk ha nem lehet bekapcsolni, akkor talán ők sem tudják. Egyáltalán mi van ha észreveszik?
-
Jhonny06
veterán
válasz hitman77 #9079 üzenetére
Az okosítás mindegy, ha nem tudják bekapcsolni, nem veszik észre. Vidd el, nem érdemes vele várni, az enyém 2 hétig volt bent úgy, hogy újat adtak (iPhone-okat egyáltalán nem javítanak a T-nél, mindig újat adnak - ezt belső infóból tudom).
Szerintem ahhoz, hogy egyáltalán tudjanak vele mit kezdeni nyomni kell előte egy restore-t, akkor meg törlődik minden ugye.
[ Szerkesztve ]
-
hitman77
senior tag
válasz Jhonny06 #9082 üzenetére
Ráadásul ez is egy csere készülék, mert egyszer már cserélték, ezért 1 hetes. Nekem is kb. 2 hétig volt bent múltkor, és nekem is azt mondta a fazon, hogy nem javítják, hanem cserélik.
Azt hiszem beviszem, de egy kicsit, azért bennem van, hogy mi van ha valahogy bekapcsolják.
-
Nowika
csendes tag
válasz Csapi007 #9050 üzenetére
ááá.
én voltam a fax.
szürés volt a routeren és azé' nem ment át.azért köszi az ötleteket.
más dolog.
hogy lehet váltani a magyar és az amerikai appstore/itunes között??
mert nekem hol azt iraj ki hogy a magyarhoz hol az amerikaihoz van jogosultságom,
eddig főleg az USA-st használtam de most találtam pár dolgot a magyaron is.. -
zerone
tag
válasz Andreas #9077 üzenetére
Köszi, de ennyiért netezzen, akinek hat anyja van Esetleg, ha azt mondanák, hogy egy hétig tudok napi 50 MB-ot ennyiért, akkor hümmögnék rajta, de így kizárt.
Mondjuk. a cégünk angol telekom ügyfele nem adott egy nyamvadt Blackberryt tesztelésre nekünk részben állítólag a data roaming díjak miatt, szóval mit csodálkozom, hogy a magenta is ilyen sápot szed.
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Hallgat valaki online radiot?Mert gondolkodtam,hogy hallgatnék az autoban de nem tudom mobilon mennyibe fájna ez havonta.Otthon kiprobáltam és 3gb-os csomaggal 10orát tudnék radiozni.Ugy számoltam ki köbö.Van valakinek tapasztalata?köszi.
-
bosi84
tag
Van olyan progi App Store-ban amely képes profilokat készíteni és úgy menedzselni az energiát? = Power management
Például lehetne egy otthon profil: Wifi be, 3G ki, GPS ki,
autó: Wifi ki, 3G ki, GPS be
stb, stb,Szóval létezik ilyesmi?
MyRig: Gigabyte Z68XP-UD3, i5 2500k@4,3Ghz, Kingston HyperX 2x4GB 1600Mhz, Gigabyte GTX 1070 Gaming G1.
-
törölt tag
-
Csigger
őstag
Ebben semmiféle illegalitás nincsen! iTunes csinál belőle m4u-t! Fájl kiterjesztést meg átírni, abban sincsen semmi illegális! Csak egy kis okoskodás van a dologban! Oszt ennyi!
Jah a Creat ringtone az cseles, mert ők felügyelik, hogy te milyen csengőhangot csinálsz magadnak, és ha jól tudom, akkor ha már megvetted a számot x összegért, de még csinálsz belőle csengőhangot is akkor, azér megin lehúznak egy minimális fél dollár körüli összeget! nem hülye az Apple!Apple and Android user
-
-
Nems
tag
Helló Királyok,
kezdem kitanulni ezt a iPhone-zást de mos ismét elkadtam egy picit. Ki tudná megmondani, hogy az üzenetjelző hangokhoz hogy lehet betenni az én saját készítésű hangomat? A csengőhangokhoz simán bekerültek a zenék de a New Text Message-hoz nem tudom hol kell átrakni. Valaki tud segíteni?
köszi én a
a lelkes amatőr
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest