- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Hát...én minden alkalommal elképedek ezen a kütyün, mindig meg tud lepni valami újjal Hmm...de azért fel kell kötni a gatyeszt ha tényleg jól akarom használni.
Magamtól félek, nem a telótól, sztem amennyire "ügyi" vagyok még ezt is tönkre fogom tenni!Semmit sem írok alá!
-
Nems
tag
Hölgyeim és Uraim. Teljesen frisss infó és szeretném tudni, hogy nem fars információ-e. 2 héten belül jön ki a legújabb szoftverrel bíró iPhone. Ez igaz lehet? Állítólag ez le fogja nyomni a jelenlegi árait de az új se lesz sokkal drágább a jelenleginél.
Ha valaki tud erről valamit jelezze, jó? Köszi:én aa lelkes amatőr
-
adise
őstag
válasz Silencer83 #7957 üzenetére
az, hogy fizetős a program...
-
samgar
őstag
Orosz, Lengyel, Török, Ukrán, Horvát, Cseh, Román, Szlovák, a többi támogatott nyelvet nem emelem ki. ( 3.0) Szóval hogy is jutottunk idáig?
Oppo Find X5 PRO
-
Kasza08
őstag
feletsd el....
de nem értem, hogy azt a csapatot, akik egyébként úgyis megcsinálják ingyen a magyaroknak a fordítást, azt miért nem tudja felkérni egy akkora cég, mint az Apple, hogy ugyan srácok, csináljátok már meg.... Az összes szomszédos nyelv benne van. Csak a magyar nincs... pedig, ha az a sok tudatlan amcsi tudná, hogy hány olyan dolgot használnak, amiket magyarok találtak fel nagyon fel tud bosszantani.
vagy csak egyáltalán, ha már hoznak iPhone-t ide, akkor miért nem képesek belerakni azt a kurva fordítást[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
akkor ne ezen izéljünk vannak sokkal idegesítőbb dolgok.Mint például lehetnének már gyárilag témák amiket a store-ról lehet venni minőségibbek mint ezek a winterboard-os szarok.Vagy lehessen több elemet a dokkra tenni és a dokk akkor legyen coverflow.Felcsatolható vagy bluetooth-os qwerty billenytyűzet,Olyan matt felszínű fém hátlap mint amiből a mostani nano van és még napestig sorolhatnám...
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Retro11
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e már valami működő módszer a flash lejátszásához/ megjelenítèséhez?
Köszi!
Üdv,
Retro11 -
bmwk1200s
őstag
Tegnap jó sokat olvastam a témával kapcsolatosan (azokon a linkeken, amiket küldtél) és valamit nem értek.
Lehet csak nem jól értelmeztem az angol szöveget, ezért kérdezem meg.
Ha van egy Iphone-om, tele appokkal, dokumentumokkal, zenékkel, filmekkel...stb..., és kijön egy update, akkor tényleg előfordulhat, hogy a fennt lévő programokkal kompatibilitási gondok lehetnek, ha csak simán ráfrissítek, és nem backup - restore - update - visszaállítás a backup-ból sorozatot csinálom végig?
Remélem érthető!Semmit sem írok alá!
-
-
Csapi007
veterán
válasz Silencer83 #7969 üzenetére
Hy
Van. Hogyha a sourcenak van webes oldala onnan lehet le tudod tolteni az adott temat. Aztan SSH-val bemesz a stash/themes mappaba es egy mappabala (pl tema1 ezt foja WB kiirni) belemasolod a letoltott dolgokat."Csak úgy mondom"
-
majom2
senior tag
válasz bmwk1200s #7970 üzenetére
nem csináltam túl sokszor, de ugy rémlik h az os update menete alapból: backup-update-restore. te hozzá sem nyúlsz, csak 1 gombbal elindítod a folyamatot, és a végén ott lesz a kész teló minden adattal.
kompatibilitási problémának appsotre-os cuccok esetén igen kicsi az esélye (elméletileg nulla) ha magasabb verzióra váltasz.
remélem erre gondoltál[ Szerkesztve ]
-
joci5
csendes tag
Hello!
Föltöltöttem a telefonom 3000-ft-tal és elég hamar elfogyott róla a pénz,ez mért lehet?
Várom választ.
Üdv -
joci5
csendes tag
válasz Silencer83 #7982 üzenetére
nem
-
bmwk1200s
őstag
Te jó ég! Ilyen trükköket kell csinálni, hogy ne mászkáljon fel netre?!
Semmit sem írok alá!
-
Aky
tag
Elore is bocsi a sok tudatlan kerdesert, de egyszeruen nincs idom/energiam vegigbogaraszni tobb mint 7000 kommentet.
Kozeljovoben szeretnek venni egy fuggetlen 3G-s Iphonet valoszinu ebayrol. (Remelhetoleg esik majd az aruk a 3GS megjelenes utan )
Az elso kerdesem az lenne hogy tobb helyen is latom hogy a telefon hasznalhato barmilyen sim kartyaval Turbo Sim segitsegevel. Ez a dolog hogy is mukodik pontosan, vagy van e mod softwares fuggetlenitesre?
A masik pedig hogy otthon barki szamara siman elvegezheto a telefon megpiszkalasa ? (Jailbrake)
Az utolso pedig hogy FM radio elerheto-e a telefonon valamilyen formaban?Plusz esetleg jo lenne valami magyar oldal ahol kulonbozo leirasok lennenek a letolheto programokrol esetleg tutorialok, stb.
Valaszokat elore is koszi. -
Csapi007
veterán
Hy
Ha független nem kell Turbosimmel babrálnod.
Van szoftveres függetlenítés.
Egyszerű a JB.
Külső, csatlakoztatható rádió van vagy netes.
Szifon.com"Csak úgy mondom"
-
kiszu
senior tag
Kérdéseidre a válasz.:
-Turbosim felejtős mert nagyon instabil. Csak rosszakat hallani róla.Elveszti a 3g hálózatok,van,hogy több óráig elérhetetlen aki használja,állandóan behülyül.
És ez már az új proramozású Rebelsimekre is vonatkozik.
Viszont van egy jó hírem.
A 3.0 szoftveresen függetleníthető lesz.
Magát az sw-t holnap adja ki az apple és kb hétvégére már meg is lesz a szoftveres törés.
Oldal ahonnan mindent megtanulhatsz és ezt a hírt is aktuálisan olvashatod:
szifon.com -
Aky
tag
Koszi szepen mindkettotoknek a valaszt.
Amugy ha igaz a hir es az uj firmware (3.0) siman torheto lesz akkor nyugodt szivvel berendelhetek egy fuggo telot is akar, csak update majd unlock ???
Otthon a fuggetlenites elvegezheto vagy kell hozza valami spec kabel esetleg valami mas extra ? -
Jhonny06
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy mikor teszik elérhetővé a 3.0-át holnap. Remélem 00:00
-
bmwk1200s
őstag
A pár sorral fentebb leírt módszer helyett nem lehet simán kikapcsolni valahogy a net elérést? Mármint hogy sehogyse akarjon a netre felmászni, csak ha én akarom?! Persze a wifi az maradjon!
Semmit sem írok alá!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest