- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Sakab
senior tag
sziasztok tudnátok mondani vmi olyan RSS olvasót ami mondjuk letölti az elsö 3 sort és ha kijelölöm vagy belelépek akkor a programba letölti a teljes szöveget CSAK a szöveget nem böngészöbe hanem magába a programba?
-
Robi44
csendes tag
helló! nekem olyan kérdésem lenne hogy letöltöttem az appstore-bol 0,79 eurós progit és leszedett érte több mint 500 forintot a bankszámlárol,nemrég vettem a telót és most lett regisztrálva eddig két fizetős dolgot szedtem le köztük a fent említettet a másiknál is így jártam,de most nem tudom mi van ilyenkor, nem nagyon akarok így kísérletezgetni drágább programokkal?! előre is köszike
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Sziasztok!
Most szeretnek egy Iphone 4-et venni az usa-bol. A kerdesem az lenne hogy azt a telefont magyarorszagon tudnam e hasznalni a t-mobilos szimkartyaval a telot az at&t-nel vennek meg a rokonaim? Az igaz e, hogy olloval at lehet alakitani a sim-et micro sim-me? A mostani iphone-ombol (3gs) hogy tudom kiszedni a sim kartyat?Koszi szepen!
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
kuszikusz15
csendes tag
Üdv, lenne egy kis problémám amikor vlmit fel szeretnék telepíteni ezzel a hiba üzenettel fogad: 0xE8000050, a telefon független és JB is rajta van, probáltam ingyenes dolgot is feltenni de sajnos az sem ment, de eddig gond nélkül jó volt... vlmi ötlet?:S
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz kuszikusz15 #32267 üzenetére
Akkor olvass vissza, nincs 20 hozzászólással ezelőtt kitárgyalva ugyanez a kérdés. Valamint jobb felül ott a topikban keresés lehetősége
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Kommy
veterán
válasz kuszikusz15 #32265 üzenetére
Rakd fel a legújabb itunes-t
-
Ja, így érthető. Újraindult a gari.
Csak azért kérdeztem, mert ugye sokan a "2 éves az iphone-ra a garancia" tévedésben élnek.(#32262) jacis
Van ám!
A tavaly létrehozott accountomhoz felvittem a bankkártya adatait. Azonnal leszedett 1.98 eurót.
Két napra rá beléptem az appstore-ba, azzal fogadott, hogy erősítsem meg az adataimat. Ismét leemelt 1.98 eurót.
Vettem egy 0.79 eurós programot, semmit nem vont le.
Egy hét múlva jött a következő "confirm your account info", és persze ismét ugrott 1.98 euró!
A probléma az egészben, hogy céges telefon lévén, a céges bankkártyát regisztráltam be és most van rajta némi hiány. 3 x 1.98 euró levonás, de csak egy 0.79 eurós számla van mellé.
Szóval pusztuljon meg jobs a boltjával együtt!Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
a000
őstag
Aki akar spórolni a progikkal és nem akar keresgélni, hogy mi mikor akciós annak itt egy remek progi ingyen, ios4 -re tseztelt: Appchecker
Benne találtam meg, hogy a pocket informant most fele annyiba kerül. Az is egy remek progi. -
_Fefe_
tag
válasz FecoGee #32271 üzenetére
Nekem most egy ilyen van rajta : SwitchEasy RebelSerpent™ iPhone 3G / 3GS , ez szépen védi a teljes telót, beleértve a krómkeretet, gombokat és a bemeneteket is.
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.
-
-
a000
őstag
válasz rolcsibácsi #32288 üzenetére
No comment...
-
INMOTEP
őstag
válasz adamssss #32274 üzenetére
Azt javaslom vegyél ha nem akarod eltörni ami kilöki a sim tartót mert legutóbb egy ilyen készülék járt nálam ami nem lökte ki magát a tartót ...... gondolom a tulaj is valami tű szerűséggel Piszkálta és eltörte a pöcköt ....... azt nem tudom hogy 3gs sim kiszedője kompatibilis e a 3g ével de itt nézelődj [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
Doresz
tag
válasz FecoGee #32271 üzenetére
Igen, pont rálóg az üvegre a tök. Persze ahogy használod, kis por bejuthat az üveg és a króm közti kis vájatba, de szemüvegtörlővel vagy azzal a kis kendővel, amit a tokhoz ad a Switcheasy simán ki lehet szedni. Ha képernyővel lefelé teszed le az asztalra, nem a képernyővel, hanem a tokkal érintkezik az asztal.
szerk: most láttam a második kérdésedet. Hangerőgomboknál is takar a tok, de ki van alakítva két külön gomb, hogy érzésre meg tudd különböztetni őket. Ha a portfedők nincsenek berakva, akkor tehát csak a kamera, a némítógomb és az alsó mikrofon-hangszóró páros van szabadon.
[ Szerkesztve ]
-
KingSize
tag
Üdv, a 3D-s játékok nagyon szívják az aksit normális ez
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó
-
KingSize
tag
Gondoltam hogy nem fogja feltöltnei nekem csak hát.. ha 5 percenkén szív 1% ot róla akkor nem fogo tudni sokat jászani
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó
-
KingSize
tag
Az lesz.
-
megema
őstag
válasz _Fefe_ #32285 üzenetére
Én is ilyet akartam venni, de mivel XMS-ben pont elfogyott minden SwitchEasy tok, így aprók közül vadásztam egy használt CapsuleNeo-t. Mint tok baromi jó, viszont nekem nagyon nem jön be, hogy a készülék a kétszeresére dagadt tőle kb, úgyhogy ha valakinek tetszik, akkor elviheti tőlem.
A Doresz által linkelt SwitchEasy Vulcan tetszik nekem is. Ez mennyire vastagítja meg a készüléket? Képek alapján úgy néz ki nem annyira, mint a Neo.
Más: Valaki tapasztalt már olyat, hogy ha az iPod-ban elkezdi huzogatni az ujját egyenletesen a hangerő csúszkán, akkor ugrálgat? Miután elengedtem visszaugrott arra a pontra, ahonnan elkezdtem húzni... Újraindítás megoldotta mondjuk, csak érdekes. 3.1.3-as szoft.
[ Szerkesztve ]
-
lunaticz
tag
üdv mindenkinek!
A napokban találtam egy külföldi iphone-t amit szeretnék eladni de sajnos azt sem tudom eldönteni egyelőre milyen típusú
ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy az eladásnál fontos információkat hol tudom a teloban megtalálni, hogy azért még se úgy menjek eladni, hogy azt se tudom mit adok el
esetleg egy körülbelüli árat ha tudnátok mondani annak is örülnék. előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest