- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
megema
őstag
válasz lunaticz #32300 üzenetére
Szia!
Töltsd le rá AppStore-ból a System (Lite?) nevű ingyenes progit! Az kiírja a típusát. Árat így elég nehéz egyelőre. Sok dologtól függ. Melyik modell? Hányas szoftver van rajta (szintén kiírja a fenti program)? Milyen állapotú? Milyen tartozékok vannak hozzá?
Bagan: Akkor megnyugodtam. Gyakran előfordult?
[ Szerkesztve ]
-
Doresz
tag
válasz megema #32298 üzenetére
Neot még nem fogtam élőben, csak üzletben nézegettem. A Vulcan kb 1mm vastag, annál nem nagyobb. Eddigi tokjaim 'vastagsági' sorrendben: Speck CandyShell, iSkin Solo, Switcheasy Vulcan. A Vulcan tehát a legvékonyabb. Mondjuk ebben nem is merném elejteni, ha lehet ilyet mondani, azért a CandyShell vastagsága jól jön ilyenkor.
A Solo és a Vulcan a krómot is fedik, és az üvegig érnek, a CandyShell is ráfekszik a krómra, de az üveg mellett kb 1mm csíkban szabadon hagyja az előlapot, így abba a pici vájatba simán gyűlik a por és nem túl szép látvány (engem legalábbis zavart).
A Vulcanhoz járt a legtöbb kiegészítő is, pedig az volt a legolcsóbb a három közül.Nincs mit
[ Szerkesztve ]
-
-
-
keep
csendes tag
egyetértek...te örülsz h hűha találtál (öhmm "találtál" kitudja...) egy iphone-t mekkora pénz lesz neked ebből, de abba bele se gondolsz h akitől van, vagyis az eredeti tualjdonosának ez mekkora szívfájdalom meg h ő mennyi pénztől esik el. milyen világ ez má' he'?
jah és nem kell azzal jönni h nem tod bekapcsolni mert nem tudod a pin-t....
[ Szerkesztve ]
-
Barett 50cal
senior tag
3gshez nincs olyan hasonló tok,mint az iphone 4hez a bumper??
üdvTime you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Csapi007
veterán
-
ficere
aktív tag
sziasztok
.lenne egy olyan problémám,hogy az iphone 3g-m nem talál műholdat,csak keres,és közben iszonyúan melegszik.több navigációs programmal is próbáltam,de semmi.nincs valami ötletetek,hogy mi lehet a gond?Machete nem ír sms-t
-
nagyúr
Sziasztok!
A mai este folyamán újra kell telepítenem a Windows-om.
Szeretném,ha az iTunes megmaradna, nem tudjátok, milyen mappákat, stb-t kell lementenem? Amiket csak visszamásolok a friss iTunes-ba, és máris megjelenik az összes appom, zeném,stb? (A zenék útvonala nem változk).Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
lunaticz
tag
szóval senki nem tudja hogy mindenféle külső segédeszköz nélkül hogyan tudnám kideríteni milyen típus meg szoftververzió?
-
nagyúr
válasz lunaticz #32317 üzenetére
Fel sem merült benned, hogy esetleg visszaadd a gazdájának? Gondolom, nem simkártya nélkül találtad... így hamar meglenne a tulajdonos. Valószínűleg, ő is honorálná a becsületességed.
Csak gondold el, mi lenne, ha fordítva lenne. Te hagytad volna el, és valaki aki megtalálta, itt kérdezgetne, mennyiért tudná eladni.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
Engem megneveltek a szüleim, soha senkit nem húztam még ke 10 ft-al sem. Azért pozitív példa is van, pár éve elvesztettem a tárcám, benne jogsi, személyi, pénz, minden. Már lemontam róla, erre 2 korombeli ember csengetett... hiánytalanul megvolt minden benne, a pénz is. Nagyon örültem, adtam is nekik 5k-t, de nagyon nehezen fogadták el...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
keep
csendes tag
válasz icecave #32322 üzenetére
egyszer a földön találtam én is egy tárcát benne 47ezer forinttal...eszembe se jutott eltenni a pénzt. megnéztem a személyit ami benne volt és láttam h a srác ugyan abba a suliba jár mint én. egyik osztálytársam ismerte a tagot és megmondta neki h keressen meg mert visszaadom a tárcáját. ez így is történt és a tahó meg se köszönte! az emberek köcsögök manapság...
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz lunaticz #32317 üzenetére
Én is abban bizom hogy a tulajdonosa valahogy összerakja hogy az övét árulják föleg ha agyatlan,rapsic,gerinctelen fa...opo barátunk a hardverapron probálja eladni.
Remélem gyógyszerre költi az árát.
Az felett nem tudok napirendre térni hogy nem elég hogy egy majom hanem még van pofája itt érdeklődni
Hová jutottunk???[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
rolcsibácsi
őstag
válasz trobi28 #32324 üzenetére
ehhez az egész dologhoz csak annyit hogy én már egyszer azthittem hogy elhagytam a telómat vagy lehúzták, akármi de szerencsére csak a kocsiban kiesett az ülésen de nagyon be voltam szarva hogy ezér fizettem előfizuval együtt több mint 250et egy telóért, és szinte biztos vagyok benne ha nem a kocsiban lett volna, már nem látnám többet és túl sok mindent nem lehet vele tenni, vigyázni kell rá vagy szopás van, ez mindennel így van..
pénztárcámat nekem is visszaadták már kedves rendes emberek mivel egy átlagember miapöcsömet kezd a személyimmel (okosak biztos tudják ) de a telómat biztos hogy nem adná vissza senki...
így van ez magyarország.. (mellesleg, ugyan nincs tapasztalatom de szerintem kurv@ra nem adnák máshol se vissza- nemkell MO-t nézni csak.. pl cigók mindenhol vannak <nem vagyok rasszista, kicsit előítéleteim vannak, de az más!>)
ha mondjuk tök csóró lennék, főleg hogy miután az én 3G-mel élne valaki, akkor biztosan én is elgondolkoznék hogy megtartom ezt a talált 2G-t vagy eladnám..(maaarha sokat ér egyébként ma már..) na mindegy, legyünk becsületesek vagy legalábbis mondjuk azt.. -
SpeedSter.
csendes tag
Iphone 3g-re rálehet tenni az új ios 4-et?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz SpeedSter. #32326 üzenetére
nehogy! nagyon lassú lesz tőle (de amúgy rá lehet..)
inkább szedd ki a börtönből és rájössz hogy semmi új nincs az új os-ben -
válasz SpeedSter. #32326 üzenetére
Igen. Viszont gyári állapotban nem lesz rajta multitasking, és nem lehet háttérképet beállítani, nomeg nem igazán gyors, hogy úgy mondjam. De lehetni lehet.
“All nothings are not equal.”
-
ent
őstag
Skacok.
Status notifier nem elèg ahhoz hogy a lock kèpernyôn az òra alatt kiîrja a jelzèseket?
Kell mèg vmi hozzà? Nem emlèkszem, pedig màr egyszer megcsinàltam. Most meg csak a cent emlîtett progi van fent meg a winterboard ès csak a status bar-ra teszi jelentèseket. Help... Ès thxWEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
keep
csendes tag
[link] lol? XD
-
-
Kartács
aktív tag
Hali,
Van valami olyan progi amit letudok védeni vmi jelszóval és tudok benne tárolni kódokat, jelszavakat v bármi mást?!
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
SpeedSter.
csendes tag
3G-re videó felvevő progi hová menti a vidiket?
-
lackoka
tag
Üdv mindenkinek!
Az érintettektől kérdezném, hogy a burkolaton keletkezett repedés mekkora volt a telefonjukon amire gariban cserélték nekik a készüléket? Esetleg valakinek van róla képe? -
a000
őstag
válasz lackoka #32337 üzenetére
Én úgy tudom, hogy hajszálrepedéseset már cserélnek, de ha el van repedve akkor szerintem biztos, hogy csere, feltéve ha nem miattad repedt el.
Nekem full hajszálrepedéses a csatlakozóknál meg a hangszórónál és most elkezdett az egyik felrepedni a hátlap felé. Fehér a teló. -
válasz Kartács #32334 üzenetére
Én a MyKeePass-t használom. Ingyenes, szinte mindenre meg van írva (win, linux, osx stb.) és a számítógépen szerkesztett adatbázisát ha felmásolom a telefonra, akkor azt tudja használni. Magyarán nem kell a telefonon bepötyögni a kódokat.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
FecoGee
őstag
Előre is bocsi az élet nagy problémáiért, de
nem jól jár az iPhone-m órája . Mást mutat PC-n és iPhone-n. PC szinkronizál időszerverrel, és jól is jár, pontosido.hu is annyit mutat. Az iPhone viszont siet fél percet. Settings-ben Automatic-ra van állítva az időbeállítás. Gondolom akkor netről frissíti magát. Nálatok mi a helyzet?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest