- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
manchester85
veterán
Tipikus értelmetlen kérdés már bocs! A korábban beszéltek klasszikus esete.
Nem derül ki, hogy előfizusat, kártyásat, újat, használtat akarsz-e.
A hsz alapján 3G és 3Gs között gondolkozol, mégis 3G és 2G összehasonlítást kérsz.
Az általad megjelölt árért mind2 készülék kapható, ugyancsak azon múlik, te milyen konstrukcióban akarod megvenni, de ez nem derült ki a hsz-odból. Hogy mi melyiket ajánljuk? Nyilván a 3Gs-t, hisz újabb, jobb és kapható 60-70-ért... Ahogy a másik is.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Dorush
csendes tag
-
Tommmmka
senior tag
13229-re valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Zefír
őstag
válasz macikos #13247 üzenetére
Köszi
Értelek#13253) manchester85
Jó, bocsi, ha valamiben nincsen otthon az ember, akkor nemnagyon tudja elmondani, hog ymit szeretne,
A számomat szeretném, megtartani, új készülék lenne a legjobb, de az nem hiszem hogy 60k. Tehát használt is belefér, de csak ha nem hibás, karcos. Gondolom azt megérted, hog ymiértRemélem így már javítottam pontatlanságomat
Ja igen, +G és 3GS közt gondolkodok, csak érdekelne, hog ymivel jobb mint a 2G
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Továbbra se sikerült. Ráadásul arra se figyelsz, amit írok. Ezúttal se derült ki, hogy előfizusat, kártyásat, kártyafüggetlent szeretnél-e. Leírtam, hogy a 3G és a 3Gs egyaránt kapható 60-70-ért. Ennek ellenére leírod, hogy nem hiszed, hogy kapható ennyiért. Nem az a baj, hogy a témában nem vagy jártas, hanem, hogy a saját konkrét kérdéseid megfogalmazásában sem. Így hogy segítsünk?
Amúgy: iphone.t-mobile.hu
Itt mindent megtalálsz. 2g-t nem ajánlom, többe kerül a kijelzöje, mint maga ateló, nem éri meg a rizikó.
Ha úgyis a 3G és a 3Gs között gondolkozol, akkor őket érdemes inkább egymással hasonlítgatni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
a000
őstag
sziasztok
Láttam a T oldalán, hogy van fehér 16GB GS. Namost van rá esély, hogy ezek 3.1 szoftveresek? Mert nekem a fehér is jó lenne, csak nem akarom beszopni egy 3.1-es telóval.
[ Szerkesztve ]
-
a000
őstag
Megkérdezem, hogy hol van raktáron, aztán onnan veszem meg, hátha mákom van.
Szilikon tok mennyire jó iphone-ra?
-
a000
őstag
Amúgy van valahol jelölve, hogy milyen szoft van rajta? vagy azt csak bekapcsolásnál lehet megállapítani?
-
a000
őstag
T-nél melyik telefonszámon kell érdeklődni, ahol meg tudják mondani, hogy melyik üzletükben van raktáron iphone?
-
a000
őstag
válasz JarrekStar #13270 üzenetére
köszi, az nem jó. Akkor web-shopban dominosan nem is lehet megrendelni?
-
micro
addikt
Másnak is volt olyan, hogy az akku %-os kijelzes ugralt?
Egyik pillanatban 50% aztán 33%, par perc múlva megint 50%.Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
manchester85
veterán
Egyre több hírt hallani, hogy Nagy-Britanniában több szolgáltatónál is megjelenik majd az Iphone. Ezek szerint nálunk is ez a trend várható? Lejár valami exkluzivitásra vonatkozó szerződés, és több szolgáltató is beveszi a kínálatába? Tud ennek a hàtteréről vki vmit?
i6 Silver
-
nviktor7
tag
válasz manchester85 #13274 üzenetére
Maximum a Vodafone fogja árulni, de szerintem a közeljövőben nem nagyon várható...
Egyébként én úgy tudom, az Apple-től kell megvenni a jogot (vagy licenszet ), és ez nem olcsó.iPhone 3GS 16GB White
-
rossbrown
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék az itunes-ba regisztrálni és a bankártya infóknál nem fogadja el a telefon számomat. (phone number).
Az írja :"The phone number area code must be 3 digit number"
+36-al próbálkozatam de nem fogadja el. Tud valaki segíteni. T-s sim-em van.
Előre is köszönöm.
Üdv,RB
-
rossbrown
csendes tag
-
arkades
senior tag
válasz manchester85 #13274 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy eredetileg is csak egy évre kötöttek szerződést a T-vel. Persze lehet, hogy közben hosszabbítottak.
Каждый дрочит как он хочет.
-
rossbrown
csendes tag
válasz #35685120 #13282 üzenetére
Sziasztok!
Megoldottam a CIB-es problémát.
Nekem nem volt lóvé utalva az Internet kártyára. Így beléptem a neten keresztül és átvezettem 2000Ft-ot az internet kártya számlára.
A probléma az, amikor regisztrálnád a net kártyát almáék megnézik van-e rajta valami lóvé és egyből beterhelnek 1.98Euróval. Azt nem tudom, hogy ez csak úgymond lekötik vagy ezt már ezzel effektíve ki is fiizetted, de nálam ez történt és létrejött az accountom.
Na itt van vége a sónak!
-
Gabi Bá
csendes tag
Sziasztok!amikor először csatlakozok itunes-hoz,akkor ugye nem frissíti a telo szoftját 3.01 ről 3.1re?vmi 14 pontos szinkronizálást csinál.. nem szeretném,hogy frissítse.. köszi a segítséget!Priviben segíthetnétek!Most próbálnám a szinkronizálást!Köszi
[ Szerkesztve ]
-
tr00p3r
addikt
Link kiszedve, a forumon nem tamogatjuk ezen tema megjeleneset, illetve megvitatasat.
[ Módosította: Kidus ]
-
Zefír
őstag
válasz manchester85 #13263 üzenetére
-
GuguGuru
tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy anno írtam hogy cseréltem a 3G-t Gs-re, és rögtön akkor ment fel rá a 3.1 soft is, szal a 3G-men sose volt 3.1es szoft. A probléma ami adódott, hogy az itthoni linksys wifi routeremen volt egy WEP titkosítás, amit minden laptop, és a 3G is anno gond nélkül kezelt. Amikor a 3Gs-el először akartam fellépni, nem engedett be a régi jelszóval, router ujraindít, semmi, telefon újraindít, semmi, majd jelszó csere a WEPnél, semmi, 128 bit helyett 64 bit, és semmi, bárhányszor változtatom, bármit csinálok, az iphone azt mondja rossz jelszó, vagy nem tud csatlakozni. ha a WEP-et kiveszem, hogy disabled, nem pedig mandatory (kötelező) akkor persze simán belép, és gond nélkül megy a wifi. Hangsúlyoznám, a 3G-vel egy évig semmi ilyen gondom nem volt. Nincs esetleg más, aki 3.1-el, Gs-el hasonló hibával találkozott ?
Üdv.: G
Giga Z77-D3H, Core i5 3570K@4Ghz 1.15V, Xigma Dark Knight,2x2048Mb Corsair VengeanceC9,MSI_GTX480_TwinFrozr2@830/2000,CorsairVX550,LogitMX1000/G15, FanatecGT3RSV2+Clubsport
-
-
nagyúr
válasz kispéé #13288 üzenetére
Pont azért, mert ellenőrzik a fizetőképességet. Ez egy egyszeri díj. Vigyázni kell, mert ha utána bármikor úgy veszel appot, hogy nincs a kártyádon, megint levonják ezt az összeget, ha raksz rá (ez valami büntetés, vagy nem tudom micsoda.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
törölt tag
válasz icecave #13292 üzenetére
Hát nem tudom, anno reggeltem az itunesre amikor itthon megjelent, nekem csak blokkolt 2€-t egy időre, aztán felszabadult.
Ami a szolgáltatós témát illeti: volt ahol kezdettől fogva 2-3 cég árulta, volt ahol még mindig 1 cégre exkluzív 2007 óta. A lehetőség eddig is megvolt h adott helyen ne carrier exkluzív legyen az ifon, most h pontosan min múlik, arról fogalmam sincs, de lényeg az h eddig is számos példa volt rá.
-
GuguGuru
tag
Szia, állnék át én bármire, de ez egy B-s router, igy csak ezt tudja. Csak ezert meg nem cserelnem le. Lehet megnezem nincs-e hozza masik firmware ami tudja. De az alapveto gpndot nem oldja meg, eddig ez nem volt, most meg nem lep fel, es ez csak a Gs és a 3.1 valtassal jott elo.
Giga Z77-D3H, Core i5 3570K@4Ghz 1.15V, Xigma Dark Knight,2x2048Mb Corsair VengeanceC9,MSI_GTX480_TwinFrozr2@830/2000,CorsairVX550,LogitMX1000/G15, FanatecGT3RSV2+Clubsport
-
verser233
senior tag
Sziasztok! Valaki tudja, hogy amit az iphone-nal és itunes-sal letöltöttem podcastokat, azokat hova teszi a pc-n?
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV