- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Üdv: Csabee.
-
Atus85
aktív tag
válasz Rubicon #13399 üzenetére
Ezeket hol lehet megvenni? Meg írjatok már melyikek a jó a tokok. Azt tudom ha alámegy a homok akkor kercolja a hátlapot, de nekem nincs tokom és így is van 1 csómó karc rajta pedig vigyázok rá mint a Medvedisznóember.Amelyik védi a kijelzőt annál hogy lehet használni a kijelzőt?
-
Csapi007
veterán
válasz Atus85 #13403 üzenetére
Hy
Rengeteg helyen lehet kapni, pl iStyle, Starking, Vatera, Ebay.
Kétféleképpen lehet védeni a kijelzőt:
kijelzővédő fóilával, felragasztod és kb észre se veszed h ott van.
vagy olyan amikor a tok az egész telót körbeveszi és egy vastagabb átlátszó műanyag van elötte. Persze megy az érintésérzekelés. De szerintem ez ormótlan és csúnya."Csak úgy mondom"
-
a000
őstag
válasz Csapi007 #13401 üzenetére
szia
Mernnyire jó ez a tok? utána néztem és elég jónak tűnik. Mi jár a csomagba hozzá? a gumi perem nem enged egy idő után?[link] Ezen a linken bemutatják ezt a tokot, és mutatnak a vége felé egy bőr horizontális tokot is, na nekem még kéne egy olyan is, és az megfelelő nekem. Esetleg tudja valaki melyik tok az és hol kapható?
-
cilo9
aktív tag
Ha csak hátlap karcra kell a védelem, akkor egy lehetőség a www.gelaskins.com
én ezt használom.Üdv, Cilo
-
<NewL>
addikt
válasz Csabee. #13410 üzenetére
Aha,arrol neteztem. Uncsitesom mondja milyen lassu mar ez a gs-hez kepest,nezem 2.1es os van rajta.
amikor atvaltottam land scapebe,ranyomtam egy karakterre 3mp kellett mire irta,tenyleg eleg lassu volt,de ha nem ert hozzaja es az a tok tenyelg jo,nem izzadt rajta a kezem egy cseppet sem,a kijelzot meg osszemaszatoltam
most mar tenyleg ott tartok ,h ha elmegy az e75om,akkor veszek egy szifont,atallok a sotet oldalra.
pedig sose tudok majd ilyen gyorsan potyogni,mint a virtualis qwertyn...lattam lentebb ,h neked se suskad van ra,expressen lattam a multkor 55ert iphonet,most 90ert kinalja az egyik srac itt az aprok kozott,szoval nem lehetetlen kifogni egyet kettot jo penzert.
There's an app for that
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
noob vagyok ami a szájfont illeti, viszont fáj ráa fogam. Egy haverom kinnvan amerikában, lehet hogy hozna nekem egyet, csak nem tudom hogyan megy a vám és adó dolgo ha usa-ból jön be egy telcsi.
a másik, jailbrake-elés után lehet e hasnzálnia blututot pl ugy, h átküldök valakinek egy mp3at egy másik telefonra.Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
Csabee.
nagyúr
válasz <NewL> #13413 üzenetére
Jaa értem! igazándiból van rá lóvé.. csak nem szánnék rá többet! De ha nem találok 70ér lehet emelem a mércét picit feljebb! Nagyon jó készülék!
Tegnap életembe először PSP-t nyomogattam, hát.. nekem az nem tetszett, akkor már inkább veszek egy szifont, és azon játszok ha arról van szómufi: JB után van rá bluetooth progi, de néha az is bugos.
-
Tonyo
őstag
(#13374) senki?
-
AirBundy1
tag
Szia!
Én egy Switcheasy Rebel Black tokot használok. Az ebayről rendeltem, 12 nap alatt megjött, és szállítási költséggel együtt kb. 5500 Ft volt. Eredetileg az iStyleban vettem volna, csak nekik nem volt fekete, és nem is tudták megmondani, mikorra várható (ott ugyanennyibe kerül). A 2 fólia szerintem nem jó, én le is vettem (bár lehet, hogy csak nem tudtam rendesen fölrakni, mindenesetre elkezdett feljönni a széle). A tok nagyon masszívnak tűnik, szeretem. A gyenge pontja a töltő fölötti, keretet védő gumi, az nem illeszkedik teljesen pontosan. Összességében én ajánlanám.
Üdv
-
verser233
senior tag
Sziasztok! Tudtok olyan internetes radioprogramot mondani, amiben:
-vannak magyar adok
- hatterbe lehet tenni
- rogziteni tudom az adast?
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
manchester85
veterán
Az miért van, hogy bizonyos wifi hálózatokra történő csatlakozáskor, ha megnyitom a safarit, elsötétül a háttér, és kiírja, hogy csatlakozik, de kb. semmi más nem történik.
i6 Silver
-
atirag
őstag
Olvastam,hogy többeknek is 0.79 euros árnál is 500ft környékén vontak le végül.Ilyenekböl mi lett a végén.Kiderült miért volt?Mert nekem is most vontak le 530ft-ot 0.79ért
[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
-
-
sentgyorgy
tag
Az OTP-nek van olyan kártyás megoldása ami az eredeti számláról elkülönít egy kisebb összeget. OTP-s webes kártya. Ezt is elfogadja az AppStore? Mintha valaki egyszer panaszkodott volna ezügyben.
-
Csapi007
veterán
válasz sentgyorgy #13432 üzenetére
Egy cikkből ugyanarról az oldalról:
Az Apple tett az ügy érdekében, így minden hivatalosan Magyarországon forgalomban lévő bankkártyát, mely dombornyomott (és/vagy ezáltal internetes vásárlásra is alkalmas), vagy nem dombornyomott, de internetes vásárlásra alkalmas (Pl.: VISA Electron), vagy csak internetes formában létezik, azt már elfogadja a magyar AppStore."Csak úgy mondom"
-
adise
őstag
nem tudjátok mitol lehet, hogy ha rebootolom a telot vagy kiakarom kapcsolni pörög a jel középen végtelenségik, ha megnyomom fent megint akkor kikapcsol és csak home+power-el lehet ujra életet lehelni bele?! restore már volt. akkor asszem az elején nem csinalta. semmi cydia app nincs felrakva.
-
Csapi007
veterán
válasz sentgyorgy #13437 üzenetére
Hy
Amerikaihoz nem fog működni. Az a tuti hogyha van egy magyar accod bankkarival és egy amerikai gift cardal."Csak úgy mondom"
-
Torry
addikt
Sziasztok
Szeretnék venni egy Iphone 2g-t használtan.
Az lenne a kérdésem, hogy mire kell figyelnem(külső-belső szempontból)?Előre is kösz!
-
Angelo69
senior tag
Sziasztok!
Frissitenem kelett a telot es minden vasarolt progim elveszett.
Hogyan tudom ujbol letolteni fizetes nelkul?
Elore is Koszonom a segitseget!"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
BloodyEddie
őstag
Külső: ne legyen repedt a kijelző A gombokat próbálgasd végig (az összeset), próbáld ki (ha van rá lehetőség) a csatlakozót egy adatkábellel, a 3,5ös jacket bármilyen fülessel. A karcok annyira nem lényegesek, meg a hátlap amúgyis viseltes lesz.
Belső: fényképezz egyet hogy megy-e a kamera, nyisd meg a számológéped, fordítsd el a professzionális nézethez, majd nyomogasd végig az összes gombot (a touch-panel miatt kell, hogy mindenhol érzékel-e rendesen). Fényképezz egy fehér hátteret, tedd ki teljes kijelzőre, és nézd át, hogy pixelhibás-e.
Ezekkel szinte bármilyen hibát ki tudsz szűrni, én is végigcsinálom ezeket vásárlás előtt. Ha nincs időd/nem akarsz ennyit szórakozni vele, elég a gombok+számológép-teszt.
-
Getadam
csendes tag
válasz AirBundy1 #13420 üzenetére
Én egy hátlap imitációs műanyag "hátlap védő tokot" és egy Dreim Slim2 fekete bőr tokot is vettem hozzá. Még nem tudom melyik mennyire válik be, de mindkettő jónak ígérkezik. Fóliának pedig mindig a Barndo-t szoktam használni, valszeg az új iPhone-omra is azt fogok beszerezni.
Egyébként - igaz, még csak két napja használom -, de eddig meg vagyok elégedve a 3Gs-el.[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
válasz BloodyEddie #13445 üzenetére
Ugye a 2G-nek ilyen süllyesztett a jack dugója. Ha nem L alakú a fülesem jack vége, hanem egyenes, akkor az gond nélkül belemegy?
-
BloodyEddie
őstag
Nem feltétlenül. L alakúból még nem találkoztam olyannal ami belemegy, de az egyenes jack sem garantált. Az Apple fülesek szándékosan vékony kialakításúak. A legtöbb füles jack körüli része vastagabb ennél, vagyis azok se mennek bele. Az én Creative EP-635-öm jack-e alapból szintén ilyen vékony lenne, csak kapott egy kis gumiborítást. Ez belemegy a 2G-be gond nélkül, csak felgyűrődik rajta ez a borítás, de semmi baja nem lesz, és stabilan bennemarad. A lényeg: vagy Apple füles, vagy Creative EP-630/635 (másról nem tudok ami belemegy), vagy egy átalakító. Ezt viszont nem javaslom, még a minőségibb(nek tűnő) darabok is hamar kontakthibásak lesznek.
-
válasz BloodyEddie #13448 üzenetére
A Sennheisernek is van egy valag fülhallgatója, ami jó a vékony jackbe is.
“All nothings are not equal.”
-
Csabee.
nagyúr
Üdvözlet!
iPhon-on az iGO hangját hogy lehet némítani? Illetve megváltoztatni? Mert nekem nagyon nem tetszik a hang! a Sima igo-s hangot nem lehetne rá rakni valahogy?
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások