- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
-
Angelo69
senior tag
-
samgar
őstag
Kapcsold ki. Igy nem ellenőrzi x időnként, kvázi nem merül annyira az aksi. Persze előtte telepítsd magát a Gpush-t. Ha új mailod jön, kapsz egy "sms ablakot" benne az infóval, hogy új üzenetet jött ebben és ebben a fiókban.
Ugyanaz mint a Beejive vagy IM+ push szolgáltatása.[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
C^^
őstag
A Push és az x időközönkénti ellenőrzés más. Ha be van kapcsolva a push azt jelenti, hogy a szerver küldi a jelet a telefonodra, amikor új értesítés érkezik, ergo azonnal látod. Ha pedig be van állítva, hogy pl. 15 percenként lekérdezze a leveleket, akkor pedig azt csinálja, mintha te elindítanád kézzel a mail programot, és megnyomnád a frissítést 15 percenként.
A Pushtól egyébként pont, hogy jobban merül, mintha csak időnként ellenőriz.Angelo69: Settings/Mail, Contacts, Calendars/Import SIM Contacts
[ Szerkesztve ]
-
hanee
senior tag
Köszi, hogy leírtad. Pont erre emlékeztem, hogy írtátok hogy push-tól nagyon merül. Igazából én csak a végeredményt kérdeztem, hogy gyakorlatilag ugyanaz, mert ha ellenőriztetem 15 percenként, akkor ugyanúgy kiírja hogy jött e-mailem, legfeljebb adott esetben 10 perccel később kapom meg, mintha push lenne. Amúgy én nem nagyon használom ezt sem, használtam két napig, de kikapcsoltam, mert ha úton vagyok úgyis megnézem magamtól időnként, mert közben válaszolgatok is levelekre, miközben letölti az újakat.
hanee
-
dzsozefo
aktív tag
válasz Quasi_modo #10396 üzenetére
Picit félre értették ezt a dolgot...!
" Levél:
Következőt tudtam meg T-Mobile-os kapcsolatomtól:
Nem szálltak rá az iPhone-osokra, hanem azt figyelik (már elég régóta), hogy
- az ügyfél a megszokott adatforgalmához képest kiemelkedően többet forgalmaz,
- nincs mobilinternet előfizetése, de van jelentős adatforgalma.
Ezekben az esetekben felhívják az ügyfelet és figyelmeztetik a kiemelkedő forgalomra. Az egész megelőzésre szolgál, nem csendőrséget játszanak.
Ha van konkrét eset (névvel, telefonszámmal), akkor annak utána tudnak nézni.
Egyébként én a pushra tippelek, az okozhat galibát.
Üdv "Nekem pedig lenne egy olyan kérdésem, hogy felraktam a 3.0 3G 8gb -ra és szűzen is lassúnak érzem a telefont, pl sms irás stb. A másik problémám, nem tudom a cydia megnyitni sajna, mivel loading datanál kidob sajna, ez " theme " telepitése után történt...
Van valami megoldás cydia üzemeltetésére, újra. Újratelepités szükséges e hozzá?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
-
hanee
senior tag
válasz samgar #10515 üzenetére
Szia!
Néha nekem is van ilyen, erre pont jó az 5 percenkénti értesítő Ennél gyakrabbira az outlookot sem állítom otthon. De ha irodában vagyok, ott kikapcsolom, mert megy a gmail a háttérben és rögtön látom ha jön mail.
Persze ettől függetlenül biztos jó a program nem lehúzni akarom vagy ilyesmi! Csak én nem érzem szükségét, nincs is rá szükségem, engem megvár a vevő ha csak 10 perc múlva válaszolokhanee
-
Buldozer99
senior tag
Haliho!
Winterboardhoz honnan tudok leszedni jó témákat? És ezt mivel tudom felrakni iphonra? usb-n keresztül szeretném.
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok ma léptem be az Iphone használók közé szóval sry a hülye kérdésekért csak csak annyira még nem vágom hogy mi hogy merre meddig. Össze össze szinkronizáltam meg app store megvan meg zenéket is felraktam stb... a kérdésem kérdéseim azok lenének hogy :
1., Milyen olyan szoftver van amit erősen ajánlotok hogy jó ha fönt van mert sok előny származik belőle vagy akár lehet mondani kedvenc alkalmazásokat is . / előre köszi /
2., Hogyan teszek fel filmet moviet mert a zenével 1xerűen boldogultam de a filmeket v.hogy nem értem hogy teszem be js é arra van megoldás hogy ha csak felakarok rakni pl 150 új számot a meglévő 1000 mellé akkor ne kelljen mind az 1150 et végig várnom csak frissítse a 150 et a 1000 meglévő mellé?
Bocsi a kérdésekért lehet még egy kettő ilyet felteszek az elkövetkező napokon ha válaszoltok rá nagyon megköszönöm.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
hanee
senior tag
válasz DonDennis #10518 üzenetére
Szia!
Programokhoz érdemes használni az AppStore keresőjét.. például mondjuk mire használod a telefont ez attól is függ, hogy mi kellhet (pl. tudod, hogy kellene egy to-do program, akkor beirod a keresőbe és kidob jó sokat) Én pár napja böngészgetek, illetve van egy szerintem must have program, az a neve, hogy Pandora Box. Ezzel programokat tudsz böngészni, és az a lényege, hogy megmutatja, melyik programoknak mentek le épp az árai, illetve váltak ingyenessé átmenetileg, illetve hogy mik az új ingyenes programok. Én már szemezgettem innen és szereztem olyan programot amit most használok és ingyen töltöttem le, de azóta 0,99 € (jó ez sem nagy összeg, de akkor is, sok kicsi sokra megy).
hanee
-
sentgyorgy
tag
válasz dzsozefo #10511 üzenetére
Valahol olvastam, hogy az Apple egyik oldalára próbál bejelentkezni a háttérben nem tudom mi célból, ami nem sikerül neki, és mint a mókuskerék folyamatosan próbálkozik amig le nem merül.
Atz is hallottam, hogy a "T" hard resteteli a JB-s készülékeket, és megelőlegezik a letíltást, de ez lehet hogy csak pletyka.
[ Szerkesztve ]
-
sentgyorgy
tag
Független iPhone létezhet, mivel egyedül az olaszoszági szürke impórtból származó iPhone-ok azok mivel ott törvény szabályozza ezt a területet. Csütörtökön kiderül, ugyan is akkor akarok venni egy 3GS 32GB.
Hogyan lehett biztosra kiszürni a hamisitványokat? -
Mad_Boy
csendes tag
Hi!
Egy kis segitseget kernek.
Regebben olvastam azt, hogy a 3GS csak a 3.0 ipsw-el jailbreakelheto, illetve hogy restor kozben le kell menteni a igm3-at es az ECID kulcsot ahoz, hogy barmelyik ipsw-vel jailbreakelheto legyen a jovoben.
Na most az a kerdes, hogy a jelen pillanatban is ez a helyzet? Ez tenyleg mindenkeppen meg kell csinalni? Vagy redsnow-al ill purplerarain ezt automatikusan megcsinalja ?
Kerem akinek van mar tapasztalata az valaszoljon, ill irja le ha mar maskent mukodik ez a dolog.
Elore is koszonom!!! -
hanee
senior tag
válasz DonDennis #10521 üzenetére
Szia!
Arra sajnos nem, mert nem filmezgetek az iPhone-on
(de ha már így említetted, lehet felteszem rá a HIMYM pár részét ) Szóval akkor engem is érdekel a válaszIgazából nekem az akart lenni a következő kérdésem, hogy mp3-ból hogy tudok csengőhangot készíteni? (a filmekig még nem jutottam el )
Azt kipróbáltam már, hogy jobb klikk és "Create AAC", ezt meg is csinálja szépen, de szeretném áthelyezni a Csengőhangok közé és akkor azt nem engedihanee
-
rolcsibácsi
őstag
mert csak fél perc lehet úgyhogy állítsd be annyira, másold az aac-t az asztalra, nevezd át m4a-ról m4r-re, vissza az itunesba és mehet a telóra.
ha jailbreakelt akkor csak tpot vagy ssh-n a csengőhangokhoz rakd be az m4r-t ottt nem kell levágni, akármekkora lehet.
de ez már elég soxor le volt írva -
hanee
senior tag
válasz rolcsibácsi #10527 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ. Rákerestem és tényleg leírtátok, elnézést
Most már menni fog.Hanee
-
Ulkesh
őstag
válasz sentgyorgy #10522 üzenetére
"Független iPhone létezhet, mivel egyedül az olaszoszági szürke impórtból származó iPhone-ok azok mivel ott törvény szabályozza ezt a területet. "
Ami törvény azt határozza meg, hogy adott készüléknek fogadnia kell az országban jelen lévő szolgáltatók kártyáit, vagyis nem szolgáltató függetlenséget ír elő.
3GS esetében több esetről hallottam én is már, hogy az olasz független készülék magyar SIM-el Restore után visszazárt. (Ez mondjuk talán kiküszöbölhető, ha offline frissítesz, az ipsw-t máshonnan letöltve, olyan iTunes-on keresztül ami soha nem látott netet.)
"Hogyan lehett biztosra kiszürni a hamisitványokat?"
Nyomsz egy Erase All-t, ha utána is független, akkor gyárilag az. (A gond az, hogy ez eléggé lassú folyamat.)
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Ulkesh
őstag
A legegyszerűbb, ha csengőhang témában ezt az oldalt használod:
[link]Itt eleve van jópár ezer már eleve, de feltöltve a saját mp3-adat szépen átkonvertálja a kívánt formátumba.
[ Szerkesztve ]
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
tomcsi23
veterán
Hali!
Kicsit érdekes a kijelzés, de ez van.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
dzsozefo
aktív tag
Még mindig fent áll a problémám sajna és egyre rosszabb, sajna!
Iphone 3G 8gb -iphone használok, asszem Swisscom-os - jelenleg 3.0 soft van rajta, és PGSM -kártyával használom.!
A sim kártyám feltöltő kártyás..., pár hete tapasztaltam h folyamatosan indoklás nélkül vonják a pénzt a kártyámról amit nem értek. Régebben is volt már ezzel problémám és elküldted olyan válasszal " wap, mms, emeltdijas szolg., " ennyi. Esetleg számla lekérést tudnak küldeni... ami jópofa mert Nonstop sms dijcsomagom van... azaz havi 10000 sms tudok küldeni saját hálozatba ami a csattanó benne hogy, több 3000 el is megy belőle...
" push kikapcsolva, romaing kikapcsolva a 3G szintén, egyedül egy kis E betű fityeg fent, az se mindig.... " Tegnap jobban lehuzta a kártyáról a pénzt hirtelen -1300 ft tartozást mutatott a kártyám... és gondolom ez az IGO nak köszönhető...? Az iphonenak van beépitett gps- e nem de bár? ehez miért használna külső háloztatot? ... Nem értem, miért történhet ez meg és elég idegesitő... Vagy valami softer használná az oprendszer alatt?
-
xedamin
tag
Sziasztok.
Néhány program appulo.us-on úgy van fent, hogy ha letöltöm a megadott linkről, a mappába egy Payload mappa és egy iTunesArtwork fájl van. Mit kell vele csinálni, hogy használhassam az app-ot? Azt tudom, hogy T-Pot-tal kell elérni a telót tcmd-ből, csak nemtudom hova másoljam.
A segítséget előre is köszönöm.Büdös emo leszek. A büdös már megvan, csak az emo hiányzik.
-
válasz samgar #10536 üzenetére
Tévedsz, tomcsinán tényleg nem stimmel valami
Gy.k.: az az ikon a teljesen feltöltött állapotban jelenik meg (töltés közben egy villám van ott), míg a középső akku láthatóan nem fullos.
Na jó, ha a 3GS máshogy működne, mint az elődei, akkor mea culpa.
De kétlem[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Polllen
nagyúr
válasz samgar #10515 üzenetére
A lehúzást arra értettem, hogy ilyenért pénzt kérnek...és 5 perc nem a világ, hacsak nem vagy orvos(bár akkor sem az e-mail fogja megmenteni a beteget) vagy nem tőzsdézel, de arra meg ugye van exchange szerver...
Nálam yahoo mailre be van állítva a push, de általában szvsz nem működik...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
ha esetleg nem akarsz neten szórakozni vele:
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Endrusz83
tag
Ha külföldön használok Szifont a Push működésekor számít fel valami roamingot?
Valamint GPS használatakor használ hálózatot?
Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja