Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz tekoteko #99701 üzenetére

    Azert ez sem valos...ugye nem gondolod, hogy tenyeleges 18ora hasznalat 3 nap alatt egy toltessel kijon ? ;)
    Tobbet bir a plus, de boven nem ennyivel. 8-9 ora normal hasznalat ket nap alatt kijohet (ha nem sok gps-t, jatekto vagy mas kulonosen energiazabalo funkciot hasznalsz), de annal tobb mar csak placebo es hatterben futo kis energiaigenyu progik fals adatai miatt johetnek ki.

    (#99665) grignani6:
    Nem a fenykepek, de a teloszamok miatt jobb icloud, vagy gmail hasznalata (ha beirsz egy uj szamot akkoor rogton frissul a cloudban, es ha elromlana vagy elveszne a telo azok egybol visszaallithatok az uj keszulekbe mig felho nelkul ez korulmenyesebb vagy nem is lehetseges minden friss szam eseteben)
    Ezen kivul icloud a masok altal most is targyalt iphone keresese funkcio miatt sem rossz, mert jol johet ha kocsiban hagyod es pl. fogalmad sincs, vagy barhol a lakasban nem talalod es rapittyegsz...de ez csak icloud hasznalataval lehetseges ezen kivul appstore-bol icloud fiok nelkul nem tudsz semmilyen appot a telora tenni, ha meg esetleg a gyariakat sem igazan hasznalod ki akkor nem ereznem szukseget a helyedben okostelo hasznalatanak ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák