Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz lugosi #165071 üzenetére

    Csak te érzed, minekután még a saját magad által bemásolt idézetet sem tudod értelmezni:
    a 'nagyon nagyon sok' az nem az jelenti, hogy 'van akinél'.

    Más oldalról nézve pedig a minöség vizsgálata pedig ott kezdödik, hogy általános (és nem himestojásos) használat során mennyi megy tönkre a komplett mennyiségböl. Na most, amire én rávilágitottam az 2 dolog:

    1: a meghibásodó micro-usb kábelekhez képest egyszerüen nagyságrendekkel több az apple kábel tönkremenetel, ami az apple kábel árának tükrében ez még egy-két plusz nagyságrendet jelenthetne a fejekben.

    2. a megoldás k egyszerü lenne, mégsincs rá igénye az apple-nek. Holott a termékeikkel kapcsolatban meg mindig azt mondják, hogy nem a legelsök, hanem a legjobbak akarnak lenni. Nah köszi.

    És végül. èn magasrol teszek rá, hogy ki honnan szerzi be az alternativ megoldását, egy szóval nem dicsöitettem semmilyen 3rd party solutions-t, de ha már bekavartad a storyba: naná, hogy én sem dobálom csak ugy fölöslegesen ki a pénzt az ablakon, éppen ezért bosszantó nekem is amit az apple müvel. Föleg annak fényében, hogy a régi classic iPod-oknál lévö tudomisén hány tüs csatlakozos kábellel évekig elvoltam, és azt kimélni se kellett, olyan jó volt.

    [ Szerkesztve ]

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák