Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tanbá-apó

    tag

    Sziasztok! 6s Plus után váltottam 7plusra. 128rol 256gb-rá. Igen, jogos a kérdés, mi a tosznak ekkora tárhely és mi a viharért kell egy amúgy is csucskeszuleket lecserélni. Nos ésszerű a magyarázat, amiért minden évben lecserelem. Magas tarifacsomagban vagyok a Telekomnal, két elofizuval. 210-240 körül megkapom minden évben a mindenkori legnagyobb iPhone-t. Az előző évi készülékeket rendre 170-200 között adtam el. Nos azt hiszem a kérdést megvalaszoltam.

    Hogy milyen érzés 3 nap után egy matt fekete 7plus-szal? Hát talán az első iPhone-nál éreztem ezt az eufóriát utoljára: gyönyörű ez a készülék, talán számomra az eddigi legszebb iPhone, megfogni is elképesztő érzés. Az előző modell arany volt, valamiert egyből, talán a harmadik napon bedugtam egy gyári szilikon tokba. Az új készüléket valamiert képtelen vagyok tokba dugni. A gyári fólia után azonnal kapott egy 6s Plus fóliát (ma jött a 7plus fólia, reggel csere) mivel jobb ötlet nem jutott eszembe. Nem gaz amúgy, a hangszóróból kitakar a 6s Plus fólia 2-3 mm-t de pár napot kibirtam így. Rendeltem USA-bol Slickwraps Naked Skin átlátszó, fényes hátsó test fóliát, amit kicsit benazva, de feltettem és így két napra teljesen rágyógyult a készülékre. Mar csak két három bubi maradt, az első napi 30-valahány bubihoz képest nagyon jó munkának néz ki a felrakas. Direkt a fényes skint választottam, mert pár hete amikor rendeltem meg azt gondoltam JetBlack lesz a készülék. Így utólag nem bánom, mert a matt fekete szint meg jobban kiemeli a skin, de mégsem jetblack kinézete van. A skinrol csak annyit, aki látta a készüléket, mindenki azt kérdezte hogy lehet egy tok ilyen vékony? A "rágyógyult" kifejezés tényleg nagyon kifejező, mert valóban mintha a készülék része lenne. Elég strapabíró a skin amúgy, egy két karcot kapott az egyik gatyam cipzaros oldalzsebétől, de ahogy a marketing bullshitben leírtak, öngyógyító. Tényleg az. ;)

    Félek egy picit a leejtéstől ugyan, de mindig kötök biztosítást (termekbiztos.hu- szívből ajánlom!!!), szóval talán annyira nem para. Vonzanak most az átlátszó minimáltokok, lehet azt majd meg rateszek.

    Direkt nem írtam a két készülék közötti belső kulonbsegekrol mert csak hétvégén veszem jobban górcső alá, erről majd írok ujra nektek, gondolom érdekelni fog titeket. ;)

    Egy két tény: ez a gép elképesztő gyors. Egy az egyben visszatettem a 6splus mentést, és megis olyan érzésem van hogy köröket raver sebessegben, mind appok megnyitása, mind pedig az általános sebessegerzet sokkal jobb. Akksiidő? Ma volt az első releváns nap, 5:30kor vettem le, egész nap kapta az ívet (nem jelzi valamiert a beallitasokban a készenléti és használati időket....), most tettem fel toltore, 2%on volt, de egy Hatvan-Pest utat vegigdumàltam 5%ról! A kijelző szebbnek tűnik, lehet csak azért mert mar sokat olvastam róla, nagy különbség szerintem nincs az elődmodellhez képest. A sztereo hangszóró nagyot dob a fül-élményen, hangosabb, tényleg az! Fület gyönyörködtető érzés középről hallani a hangokat, bár jelenleg 2-3 mm ki van takarva a felső hangszóróból, ezért minimálisan halkabbnak tűnik a felső. Holnap megmondom, hogy a nem megfelelő fólia okozta e ezt az érzést.

    Miről is beszéljek meg így az elején?! Fogok még jelentkezni tesztekkel, képekkel meg egyebekkel.

    Bátran valtsatok, jó döntés volt! ;)

    u.i.: bocsi az ékezetek miatt, ios, én így szeretlek! ;)

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3

Új hozzászólás Aktív témák