- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
norbi2010
őstag
válasz h1ght3chzor #49246 üzenetére
Igen a belsőt kéne valahogy felvenni.
-
talamasca
senior tag
-
__H4X0R__
senior tag
-
szijartg
őstag
4 és 4s tulajok... ahogy végig simítjátok a telefon szélét, a fém keret felett a műanyagot, amiben van az üveg az nálatok egyenletes?
mert én úgy érzem bal oldalon mintha lenne benne egy kis hupli. szabad szemmel nem látható. de érezhető. -
gzbotii
nagyúr
3GS melyik iOS jobb?
4.1 vagy 5.1?[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
eszgé100
őstag
valamelyik nap leszedtem a bumpert a telómról és azt vettem észre, hogy az alá került kosz egy-két helyen kipolírozta az alu keretet, ezzel mit tudok kezdeni?
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
iamthesonar
aktív tag
nos fordult e mar valaki az applehoz szemelyesen sim unlock-al kapcsolatban? mert a nemet t-com igazabol ingyen csinalja legalisan ha lejar a huseg. 2szer vittem le mindketszer 48 oran belul itunesal szinkronolni kellett es nem tortent semmi. az applenak van egy support oldala ahol beadod a termek szamat es megadod mivel kapcsolatosan supportoskodjanak. ez megtortent es ott valasztasi lehetosegkent ez van: azonnal hivjanak, hivjanak kicsit kesobb, hivjanak masnap. nem tortent semmi. ezzel kapcsolatban valakinek infoja???
(amugy a keszulek magyarorszagon vasarolt t-mobil os cucc csak en mar a harmadik tulaja vagyok. de a nemet t-comnal amugy atmegy a magyar t-com imei gond nelkul a rendszeren)
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
ittakary
nagyúr
válasz iamthesonar #49271 üzenetére
Tehat ha kiviszen ingyen fuggetlenitenek HUN T-s iPhoneokat?
-
trobi28
addikt
-
trobi28
addikt
válasz gzbotii #49274 üzenetére
Volt más is, Itt van egy összehasonlító táblázat de tudtommal ez is csak a lényeges dolgokat emeli ki.Sok fejlesztés történ még a "motorháztető" alatt is
Én 1 éve elcsábultam az Android fele,akkor a 4-es iOS-t hagytam itt ami egy 3gs-en futott,most visszatértem szintén egy 3gs-el csak most 5.1.1-el és azt kell hogy mondjam sokat javult felhasználói élményben a rendszer[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
iamthesonar
aktív tag
válasz ittakary #49272 üzenetére
igen elvileg igen. legalabbis a nemetorszagban vasarolt keszulekeket. mondom a magyar keszuleket sem dobja el a redszeruk tehat aztmondtak mukodnie kene. de sajnos mindket alkalommal nemtortent semmi es ok sem ertik es azt mondtak forduljak kozvetlenul az apple supporthoz.... semmi reakcio... amugy naluk ugy megy hogy meg kell adni az imeit es es egy nemet teloszamot (mindegy milyen szolgaltato) es rendszeruk tovabbitja a kerelmet az apple rendszerebe ahol elvileg 48 oran belul feloldjak a sim lockot. ennyinek kene lennie es az itunes-on szinkronizalgatni es az kiirja ha megvan. de semmi nemtortent meg visszaallitasra sem. nemvagom...
[ Szerkesztve ]
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz trobi28 #49275 üzenetére
egy iOS-hez kepest az android csak silany szar masolat... nekem volt mindketto es szerintem az iOS sokkal "eletrevalobb" rendszer mint az android... de ez csak szereny szemelyem velemenye...
-
Tompo92
senior tag
Hali..
Tudna valaki mondani valami olyan netes web playert amivel megtudom nyitni a DIVX fájlokat? pl: ezt.
köszi előre is -
pingwin92
aktív tag
Hi all!
Tud valaki valami megoldást arra, hogy az i4-em képét kirakjam PC-re? (szóval windows)
A legjobb az lenne, ha menne a mirroing is, de a sima AirPlaynek is örülnék. -
manchester85
veterán
válasz trobi28 #49275 üzenetére
GS2-ről váltottál 3GS-re? Nem volt ez egy kicsit visszalépés?
Más: Egyre több forrás lebegteti meg, hogy növelni fogják a kijelző méretét. [link]
Remelem, ezúttal lesz is belőle valami, nem csak pofáraesés.
Nagyon nem akar menni a link beszúrás iPad-ről.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
CyberSoma
tag
válasz manchester85 #49281 üzenetére
Én pont a túl nagy méret miatt váltottam Sony Xperia S ről i4s -re. Nekem már a 4.3" túl nagy volt...
-
trobi28
addikt
Berágtam kicsit a Samura ezzel az ICS bohockodásukkal.
Ha követed a többi rendszert is akkor tudod mire gondolok.
Az a vicc hogy a hardver valóban gyengébb de a rendszer ami fut a 3gs-en sokkal jobb és ami számomra fontos felhasználobarátabb.Csomó dolgot fel tudnék sorolni hogy napi használat során menyivel jobb az iOS de nem akarok untatni senkit.Árulom ezt a 3gs-t mert még a WM akarom kipróbálni azután döntök hogy melyik mellett maradok 1-2 évig[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
manchester85
veterán
válasz trobi28 #49283 üzenetére
Én már próbaltam a WP-t, kuka az is. Először iszonyat hi-tech érzést nyújtott, de soha nem talaltam rajta semmit, alig vettem eszre az értesitéseket. Amúgy pöpec a rendszer grafikaja, latvanyos, csak epp a felulet hasznalata korulmenyes. De azert probald ki.
i6 Silver
-
SteveJobs
őstag
Szóval köszönöm a segítséget mindenkinek aki adott tanácsot,de sajnos az istenért se ment fel az rohadt 4.2.1.Bocs,hogy most írok de este a fiam próbálta legalább tízszer ahogy tijavasoltátok.Én ilyenkor már nem férek a géphez csak délutánig,utána megkezdődik World of tanks.
-
SteveJobs
őstag
Muszáj nekik valamit felmutatni mert gyorsan váltanak az emberek.Én órákat vitatkoztam a haverommal az iphone miatt.Persze neki android van.Volt már sok fajta telefon a kezembe de ami ázsiai volt még ha prémium is volt valahogy az a Lengyel piaci vagy chinai olcsó termék hangulatát adta.Az iphone megjelenése egy olyan amit nagyon sok telefonfelhasználó titkon vágyott rá.
-
gzbotii
nagyúr
válasz SteveJobs #49287 üzenetére
Azert tegyuk hozza, HTC nem arrol hires, hogy gagyi anyagokkal nyomja ki a telefonjait. Mondom ezt ugy, hogy 5 drb HTC telefonom volt.
(mondjuk, hogy a Sense egy hulladek, az mas dolog)When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
DanielK
addikt
Bocsi, hogy ide írom, de többen nézik ezt a topikot.
Ingyenes a Ticket to Ride Pocket. Nagyon igényes társasjáték, akár egy telefonon is lehet többen játszani.
Én nagyon szeretem! -
SteveJobs
őstag
A másik amit még hozzá fűznék a kijelző,én mindig a telefonon azt néztem.De azt a gördülékeny illetve akadás mentes működést nem tudják utánozni még mindig ami az iphonon van.
-
SteveJobs
őstag
válasz gzbotii #49294 üzenetére
Nem vagyok iphon beteg mert most is legszivesebben a falhoz vágnám,hogy mért nem megyfelrá a 4.2.1. de nézz körbe egy picit meg tudom számolni a kezemen hány szép vagy tetszetős telefonja van a Samnak.Rakhatnak bele akárhány magot mégis mikor a kezedbefogod nem azt a hatást váltja ki.
-
Smani
senior tag
válasz iamthesonar #49277 üzenetére
Bazeg. Ne kezd mar el.
iOS-s optalizalva van. Android soha nem lesz olyan jo mert mindenre azt teszik. Edes istenem.
-
SteveJobs
őstag
(1015) a hiba kód
Aktív témák
Hirdetés
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest