Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz Linem #21271 üzenetére

    Ami mai szemmel nézve, vicc, egy rossz vicc :D

    (#21272) Lauda : Szerintem ez annak is a függvénye, hogy melyik szolgáltató mennyire van rászorulva az ügyfelekre. Az Invitel általában toborozni szokott ezerrel. A mai sebességek mellett és játékok mérete mellett, valamint az olyan Stream szolgáltatások világában mint az HBO GO, FilmBox, Youtube stb, amelyek azokat az ügyfeleket is érintik, akik nem vesznek egyébként igénybe IPTV technológiát, szóval szolgáltatói öngyilkosság lenne, ha érvényesítenék. Pár TB-os méretnél már el tudom képzelni, de 150-300 GB-nál komolytalan vezetékes Internet esetében :D

    Más kérdés, hogy miért nem veszik ki, szerencsére nincs ilyen az Invitel ÁSZF-ben. A linkelt cikk idejében az a 150 GB-os korlát még érthető is volt, mert az akkori sebességgel (azt hiszem a mukinak 512 kbps-os ADSL-e volt) tényleg nyomatni kellett szinte állandóan.

    "Helyi kabelnetes ceg nem is kultivalja emiatt a torrentezoket. VDSL-nel meg szerencsere tokmindegy mivan, ez csutkan megy 0-24-ben."

    Illetve szó volt arról, hogy az ilyen korlátokat csak a Bittorrent esetében alkalmaznák - ez mondjuk engem abszolút nem érintene. Viszont ebből sem lett semmi, mert kollektíven minden szolgáltatónak egyszerre kellett volna bevezetni, hiszen ha csak az egyik vezeti be, onnan sokan léptek volna le ha van alternatíva. Ha meg nincs akkor menne a szokásos szidás. Kábelnetnél tényleg kollektív szívás van a torrentezők miatt, ami ünnepi időszakban érezteti is az áldatlan hatását. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy kevés olyan melós torrentező van, akik mikor reggel elmennek otthonról dolgozni, a gépet otthon hagynák torrenten lógni.

    Az új gépet én is kihúzom a többszörös védelem ellenére is :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák