- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoty
aktív tag
Valaki tud segíteni, vagy valaki tud 965ös chipset topikot? DG965SS -> supervisor pass-t hogy kell eltüntetni? Biosba betudok lépni, de kellene a supervisor az állítgatáshoz.
#csotykocsithajt
-
8th
addikt
Passz én nem vágom a témát. Az Azonnali alaplapos kérdések órája és a BIOS topicban kérdezz rá hátha...
...
-
lipi67
nagyúr
"Búcsúzni " jöttem. Nem, nem sitt, betegség. Eddig bírta a szívem, nem húzhatom tovább, befektettek. Szívkatéterezés meg ilyen szarságok..Ha nem élném túl..Kulerr zsukját vegyétek meg, a fiamat bolondítja, hogy brutal egy jószág..
Szép napot!
Viszlát! (remélem)
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
zoltanz
nagyúr
Utolsó szám. (nemtudom az eldó/címét sajna)
-
zoltanz
nagyúr
Jön a nyár, a chipset hűtőt újrapsztáztam, arébb raktam tőle eggyel a RAM-okat is, és feljebb csavartam egy kicsit a procihűtőn.
A VGA-n meg le kellett vennem a felére kb az órajeleket. -
shteer
titán
itt fenn bp-en az nem sokat segít :/ nemtom miből van ez a ház, állítólag tégla. sztem az egészet csak vakkolatból húzták fel mert 8 centis tiplit csavart kell használnom a legkisebb polcnak is h megtartsa
otthon vidéken családi házben szobám fala tömés - besötétítve nem megy 20 fok fölé
szerintem jónak tűnik..
-
8th
addikt
...
-
csoty
aktív tag
Valaki ért a jogi dolgokhoz? (Webshoppal kapcsolatban)
Vagy esetleg ismer valaki, esetleg van vmi topik?#csotykocsithajt
-
shteer
titán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Napot.
Véleményem szubjektív...
-
zoltanz
nagyúr